Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Πάνω από 140,000 υπογραφές έχουν μαζέψει χρήστες κατά των αλλαγών στο  Instagram

    Μία μόλις ημέρα μετά από την ανακοίνωση του Instagram για τις επικείμενες αλλαγές στη σειρά που θα εμφανίζονται οι αναρτήσεις, ήδη μαζεύτηκαν πάνω από 100.000 υπογραφές που επιθυμούν να παραμείνει όπως είχε, δηλαδή με χρονολογική σειρά.

     

    H συλλογή υπογραφών ξεκίνησε από την Sarah Heard και συγκεντρώθηκαν 70,000 υπογραφές μέσα στο πρώτο εικοσιτετράωρο. Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν μαζευτεί 145,729 υπογραφές, ένα νούμερο αναλογικά πολύ μικρό σε σχέση με το σύνολο των ενεργών χρηστών της υπηρεσίας οι οποίοι ανέρχονται σε πάνω από 400 εκατομμύρια.

     

    Αν το Instagram προχωρήσει με την εφαρμογή αυτών των αλλαγών, οι φωτογραφίες και τα videos δεν θα ταξινομούνται σύμφωνα με την ημερομηνία, αλλά με το κατά πόσο ενδιαφέροντες είναι οι αναρτήσεις  για τον κάθε χρήστη σύμφωνα με τους αλγόριθμους του Instagram. Κάτι παρόμοιο έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζεται και στο Twitter, το οποίο παρά τις αντιδράσεις, προχώρησε με τις αλλαγές αυτές.

     

    Στις αναρτήσεις στο Facebook, στο οποίο ανήκει το πια το Instagram, εφαρμόζεται επίσης ένας μυστικός αλγόριθμος, ο οποίος ρυθμίζει ποιες αναρτήσεις θα βλέπει ο κάθε χρήστης. Μερικές αναρτήσεις δεν εμφανίζονται καν στο χρονολόγιο αφού το Facebook θεωρεί ότι δεν ενδιαφέρουν καθόλου τον εκάστοτε χρήστη. Τώρα αν θελήσετε να δουν όλοι την ανάρτησή σας, θα χρειαστεί να πληρώσετε στο Facebook για αυτό το προνόμιο.

     

    Έτσι αν το σύστημα του Instagram τελικά είναι παρόμοιο με αυτό του Facebook, τότε ίσως κάποια ημέρα να χρειαστεί να πληρώνετε για να εξασφαλίσετε ότι οι φωτογραφίες σας θα εμφανίζονται σε όλους τους χρήστες.

     

    Πηγή : petapixel


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.