Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τα ακουστικά AR της Apple έρχονται το 2022 με υπολογιστική ισχύ επιπέδου Mac

    Τα πρώτα ακουστικά AR της Apple θα κυκλοφορήσουν το τέταρτο τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-chi Kuo. Ο Kuo είχε προβλέψει τον Μάρτιο ότι τα ακουστικά θα κυκλοφορούσαν κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο και τώρα παρέχει επίσης περισσότερες τεχνικές πληροφορίες για τη συσκευή.

    Το σετ μικροφώνου-ακουστικού θα έχει δύο επεξεργαστές, σύμφωνα με τον Kuo, έναν με «το ίδιο επίπεδο υπολογιστικής ισχύος με τον M1» και ένα τσιπ χαμηλότερου επιπέδου για να χειρίζεται την είσοδο από τους διάφορους αισθητήρες. Για παράδειγμα, ο Kuo λέει ότι το η συσκευή θα έχει "τουλάχιστον 6-8 οπτικές μονάδες για την ταυτόχρονη παροχή συνεχών υπηρεσιών AR με προβολή βίντεο". Η συσκευή λέγεται επίσης ότι διαθέτει δύο μικροοθόνες OLED 4K από τη Sony. Ο Kuo αναφέρει την "υπολογιστική ισχύ σε επίπεδο Mac (PC) του σετ μικροφώνου-ακουστικού, την ικανότητά του να λειτουργεί χωρίς σύνδεση και το ευρύ φάσμα των εφαρμογών του ως τους παράγοντες που θα το διαφοροποιήσουν από τους ανταγωνιστές. Διάφορες αναφορές για τη συσκευή έχουν διαφωνήσει ως προς το αν θα είναι εντελώς ανεξάρτητη ή θα βασίζεται σε ένα iPhone ή σε μια ξεχωριστή υπολογιστική μονάδα για τη ροή περιεχομένου.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.