Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Το νέο OnePlus X θα έχει οθόνη 5" και θα στοιχίζει 250 δολάρια

    24204 c0061267

     

    Σύμφωνα με μία νέα κατά λάθος διαρροή της ιστοσελίδας Oppomart, οποία καταγράφηκε από δημοσιογράφους της Times News ξέρουμε ότι το OnePlus X θα έχει οθόνη Full HD στις 5", επεξεργαστή 2.5 GHz Snapdragon 801, 3 GB μνήμης RAM, θα μπορείτε να το αποκτήσετε με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16 ή 64 και η μπαταρία του θα είναι της 2450 mAh.

     

    Όσον αφορά τις φωτογραφικές του μηχανές θα έχει τον κλασσικό πια συνδυασμό εμπρόσθιας κάμερας 8 megapixel και οπίσθιας Sony στα 13 megapixel. Θα τρέχει το λειτουργικό OxygenOS, μία έκδοση βασισμένη στο Android 5.1 Lollipop.

     

    Η τιμή του στα 250 δολάρια θεωρείται σωστή αφού έχει αναφερθεί από διαφορετικές πηγές και φαίνεται να είναι ακριβής η πληροφορία αφού το πιο ακριβό και με καλύτερα χαρακτηριστικά OnePlus 2 ξεκινάει από τα 329 δολάρια.

     

    oneplus 2 back


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.