Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Νέες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο smartphone της OnePlus

    H OnePlus επιβεβαίωσε τα σχέδιά της για την κυκλοφορία του επόμενου smartphone της πριν από το τέλος του έτους. Το τηλέφωνο διέρρευσε τον περασμένο μήνα, αποκαλύπτοντας κάποιες προδιαγραφές και τον πιθανότερο σχεδιασμό. Τώρα, σύμφωνα με την GizmoChina και αποσπάσματα του εργοστάσιό της, έχουμε ένα νέο σύνολο στοιχείων.

     

    Το OnePlus Χ αναμένεται να διαθέτει μια 5-ιντσών οθόνη Full HD που θα καλύπτεται από Gorilla Glass ¾, MediaTek Helio X10 SoC, 2 GB RAM, 32 GB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία 3,000-3,100 mAh, κάμερα 13 MP πίσω και 5 MP μπροστά, έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, και υποδοχή USB Type-C.

     

    Η έκθεση προσθέτει ότι θα υπάρξει κάποιου είδους επίστρωση που αποτρέπει τις μουτζούρες και τα δακτυλικά αποτυπώματα, και θα σταματά τα σταγονίδια νερού από το να "κολλήσουν" στην επιφάνεια. Δεν υπάρχει ακόμα επιβεβαίωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά υπάρχουν πληροφορίες ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει αυτό το μήνα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.