Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η OnePlus διαθέτει υδρόψυξη 45W για smartphones

    Νωρίτερα σήμερα, η OnePlus παρουσίασε το OnePlus 11 Concept, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα υδρόψυξης. Αν και πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη, δεν βοηθάει πραγματικά τους smartphone gamers, δεδομένου ότι αυτό το τηλέφωνο δεν θα δει ποτέ εμπορική κυκλοφορία.

     

     

    Για να χορτάσουν οι gamers που αναζητούν λύσεις ψύξης σε smartphone, το OnePlus 45W Liquid Cooler θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή. Το αξεσουάρ για κινητά που αποκαλύφθηκε σήμερα στο Mobile World Congress 2023, κουμπώνει στο πίσω μέρος του smartphone σας και χρησιμοποιεί έναν υγρό παράγοντα ψύξης για να κρατήσει τη θερμοκρασία του κινητού σας τηλεφώνου σε λογικά επίπεδα. Με τη ψύξη της CPU κατά τη διάρκεια συνεδριών με "βαριά" παιχνίδια, θα μπορούσε να βοηθήσει να διατηρηθεί η κατανάλωση μπαταρίας υπό έλεγχο έτσι ώστε να διατηρηθούν τα fps σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας στην νίκη ή ήττα σε ένα έντονο παιχνίδι. 

     

    OnePlus-45W-Liquid-Cooler-2.jpg.webpOnePlus-45W-Liquid-Cooler-3.jpg.webpOnePlus-45W-Liquid-Cooler-1.jpg.webp

     

    Η υδρόψυξη αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο είναι ένας σφιγκτήρας που κουμπώνει στο πίσω μέρος του τηλεφώνου σας. Ένα καλώδιο το συνδέει με το δεύτερο μέρος, το οποίο είναι ένα μικρό κουτί περίπου στο μέγεθος ενός μόντεμ. Μόλις συνδέσετε το τηλέφωνό σας στη συσκευή, αυτή ενεργοποιείται αυτόματα και αρχίζει να ψύχεται. Μετά από μόλις περίπου 10 δευτερόλεπτα στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, η συσκευή αρχίζει να κρυώνει. Η OnePlus ισχυρίζεται ότι η υδρόψυξη μπορεί να μειώσει τις θερμοκρασίες έως και 20°C.

    Δυστυχώς, η OnePlus δεν είχε καμία πληροφορία σχετικά με την τιμολόγηση ή τη διαθεσιμότητα του OnePlus 45W Liquid Cooler. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους μόλις η εταιρεία μας δώσει περισσότερες πληροφορίες.


    Πηγή
    Φωτογραφία: stuff.tv
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.