Jump to content



  • yanni
    yanni

    Χάσατε το κινητό σας; Ανοίξτε τον browser και ψάξτε το στο Google

    .
    Αν έχετε χάσει το κινητό σας ή αν σας το έκλεψαν, η υπηρεσία “Find My Phone“ σας επιτρέπει να το εντοπίσετε, να το κλειδώσετε ή να σβήσετε τα περιεχόμενά του. Αυτό προϋποθέτει μια κάποια διαδικασία εκ μέρους σας η οποία περιλαμβάνει και το να βρείτε αυτή την υπηρεσία στο site του κατασκευαστή της συσκευής. Για παράδειγμα, στην περίπτωση της Samsung η υπηρεσία αυτή βρίσκεται εδώ: Find My Mobile | Samsung Content & Services

     

    Η Google ανακοίνωσε σε ένα post της στο Google+, ότι πλέον η υπηρεσία αυτή είναι ενσωματωμένη στην μηχανή αναζήτησής της. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες Android συσκευών θα μπορούν να ανοίγουν στον browser τους την σελίδα της Google, να γράφουν "Find My Phone” και να εντοπίζουν το κινητό τους. Η θέση του κινητού θα εμφανίζεται αυτόματα σε έναν χάρτη, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα να ενεργοποιηθεί ο ήχος κλήσης, αν τυχόν κρύβεται κάτω από κανένα μαξιλάρι ή έπιπλο.

     

    FindMyPhone.gif?m=1429432144

     

    “We’ve all been there — you’ve searched under your car seat, tossed around the sofa cushions and you still can’t find your phone. If you know where your computer is, you can now ask Google to find your Android phone from your desktop. If the pesky phone is hiding nearby, Google can ring it for you — or you can see it on the map if you, say, forgot it at the bar. Just make sure you’ve got the latest version of the Google app!”


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.