Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Cooltek ανακοίνωσε τη νέα της σειρά κουτιών Skall

    Θα κυκλοφορήσουν τρεις εκδόσεις των κουτιών αυτών κάθε ένα με δύο LED ανεμιστήρες των 120 mm στο μπροστινό κάλυμμα σε τρία χρώματα : μπλε, πράσινο ή κόκκινο. Στο κλασσικό αυτό κουτί μπορούν να τοποθετηθούν υψηλής ποιότητας εξαρτήματα. Διαθέτει αφαιρούμενες θέσεις για σκληρούς δίσκους, ελεγκτές ανεμιστήρων, εγκατάσταση σκληρών δίσκων χωρίς εργαλεία και ικανοποιητική διαχείριση καλωδίων.

     

    Για την εύκολη εγκατάσταση των ανεμιστήρων ή των ψυγείων της υδρόψυξης, το πάνω μέρος του κουτιού μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα. Στο πανω μέρος του μπροστινού panel βρίσκουμε τις 2 θύρες USB 3.0, δύο USB 2.0, καθώς και τις υποδοχές για τη σύνδεση ακουστικών.

     


    212c

     

    Για όσους θα επιθυμούσαν να τοποθετήσουν υδρόψυξη το Cooltek Skall διαθέτει ειδική θέση στο πάνω μέρος στο οποίο μπορούν να τοποθετηθούν ψυγεία μήκους από 280 mm έως και 360 mm ή και compact υδρόψυξη AIO, χωρίς να εμποδίζει τη μητρική και τα άλλα εξαρτήματα. Για όσους προτιμούν την τοποθέτηση του ψυγείου στο μπροστινό μέρος, μπορεί να τοποθετηθεί ψυγείο μέχρι και 240 mm χάρις τις αφαιρούμενες θήκες των σκληρών δίσκων

     


    212b

     

    Το Skall θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές Δεκεμβρίου στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 84.99 Euro, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.