Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H CRYORIG ανακοίνωσε τις νέες LUMI/LUMI RGB+ Edition H7

    Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους πελάτες της, η CRYORIG προσφέρει συνολικά 5 ψύκτρες LUMI Edition H7 και 2 LUMI RGB+ Edition H7, μέσα από δύο διαγωνισμούς τους οποίους μπορείτε μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της.

     

    Βασισμένη στην επιτυχημένη CRYORIG H7, η LUMI RGB+/LUMI Edition CRYORIG H7 είναι η πρώτη προσπάθεια της εταιρίας στην παραγωγή μίας φωτιζόμενης ψύκτρας. Στη συγκεκριμένη υλοποίηση, η CRYORIG δεν πρόσθεσε απλώς ένα φωτιζόμενο ανεμιστήρα, αλλά φώτισε ολόκληρο το σώμα της ψύκτρας. Το τελικό προϊόν είναι κάτι το διαφορετικό αλλά η εταιρία θα συνεχίσει να δοκιμάζει νέους τρόπους φωτισμού στο μέλλον προκειμένου να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία.

     


    20151218 00

     

    Η ψύκτρα CRYORIG H7 ανήκει στη σειρά H της CRYORIG, η οποία έτυχε καλής υποδοχής λόγω της υψηλής απόδοσης, χαμηλής τιμής, και του μικρού μεγέθους της. Διαθέτει την τεχνολογία HiveFin για καλύτερη διαχείριση της ροής του αέρα και ο σχεδιασμός της επιτρέπει την τοποθέτηση μνημών με μεγάλο ύψος. Η ψύκτρα συνοδεύεται με τον ανεμιστήρα QF120 Balanced στα 120 mm με ταχύτητες περιστροφής από τις 330 έως τις 1.600 στροφές το λεπτό με την τεχνολογία Quad Air Inlet.

     


    20151218 02


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.