Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H CRYORIG ανακοινώνει τη σειρά CUSTOMOD για καπάκια ψυκτρών και την θερμοαγώγιμη πάστα CRYO-Paste

    Η CRYORIG σε μια κίνηση προώθησης του modding και της παραμετροποίησης κυκλοφορεί τη σειρά CUSTOMOD με χρωματιστά καπάκια για τις βραβευμένες ψύκτρες R1 Universal and R1 Ultimate. Τα CUSTOMOD καλύμματα για την R1 θα κυκλοφορήσει σε 6 διαφορετικά χρώματα, κόκκινο, μπλε, πράσινο, πορτοκαλί και το μαύρο και άσπρο με τα οποία και κυκλοφόρησε αρχικά η R1. Κάθε καπάκι έρχεται με δύο καλύμματα για να ταιριάξει με το υπόλοιπο σύστημά σας.

     

    Η υψηλή ποιότητα του φινιρίσματος έχει μία μεταλλική υφή, ταιριάζοντας τέλεια με τις μητρικές από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές. Η σειρά CUSTOMOD δεν θα τελειώσει με καλύμματα για την R1. H CRYORIG σχεδιάζει να εισαγάγει και άλλα χρώματα αλλά και διαφορετικές υφές για την R1 αλλά και για τα άλλα μοντέλα της. Η σειρά CUSTOMOD θα αποτελέσει μία αυτόνομη σειρά για τους χρήστες PC ώστε να μπορέσουν να ταιριάξουν τις ψύκτρες με το υπόλοιπο σύστημά τους. Η εταιρία προς το παρόν δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει χρωματιστές ψύκτρες.

     


    16835433433 7c9ee21731 H

     

    17267932478 e5b1ab697b H

     

    17267929878 00e0dade04 H

     

    Η CRYORIG θα συνεργαστεί με γνωστούς φωτογράφους και κατασκευαστές συστημάτων PC στην Ευρώπη με εταιρίες όπως τις Malik Customs, Kurpiewski Concept αλλά και άλλες για να εκθέσουν την εξαιρετική δουλειά τους και να παρουσιαστούν οι δυνατότητες των καλυμμάτων για την R1.

     


    20150519 cover2

     

    Παράλληλα με αυτή τη σειρά, η CRYORIG θα παρουσιάσει τρεις νέες θερμοαγώγιμες πάστες της νέας της σειράς CRYO-Paste, την CP5, CP7 και την CP15. Κάθε μία έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά που την χαρακτηρίζουν όπως θερμική απόδοση, ευκολία απλώματος και πυκνότητα σωματιδίων. Η CP5 θα είναι η καλύτερη σε θερμική απόδοση και πυκνότητα σωματιδίων που έχει κυκλοφορήσει η CRYORIG. H CP7 είναι ένας καλός συνδυασμός θερμικής απόδοσης και ευκολία απλώματος. Η CP15 είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση της και ιδανική για αρχάριους χρήστες. Συμπεριλαμβάνεται ένα ειδικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει στο σωστό άπλωμα της πάστας στον επεξεργαστή.

     

    Η σειρά CUSTOMOD για την R1 και οι CP5/7/15 θα εκτεθούν στο περίπτερο της εταιρίας στην Taipei Computex 2015, και θα είναι διαθέσιμες προς πώληση το καλοκαίρι του 2015.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.