Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Team Group κυκλοφορεί τον νέο L3 EVO SSD

    Με την κυκλοφορία των τελευταίων επεξεργαστών η ανάγκη για SSD είναι ακόμη μεγαλύτερη. Ο L3 EVO SSD είναι συμβατός με τα περισσότερα συστήματα διασφαλίζοντας υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και συμβατότητα με όλα τα είδη μητρικών, φορητών υπολογιστών και άλλων συσκευών.

     

    Ο νέος L3 EVO SSD θα δώσει μία μεγάλη ώθηση στον υπολογιστή σας αφού εσωτερικά βρίσκουμε έναν τετραπύρινο και οκτακάναλο ελεγκτή που μπορεί να δώσει ταχύτητες εγγραφής μέχρι και 530MB/s και ανάγνωσης μέχρι 500MB/s(480/960GB)

     


    SSD-DARK L3 ColorBox_1113

     

    Οι καταναλωτές συνήθως απογοητεύονται με τις επιδόσεις του υπολογιστή τους και το πρόβλημα συνήθως δεν βρίσκεται στον επεξεργαστή αλλά στις χαμηλές ταχύτητες των σκληρών δίσκων. Για αυτό με μία εύκολη αναβάθμιση μπορούμε να κάνουμε τις εργασίες μας πιο γρήγορα. Ο L3 EVO SSD όχι μόνο έχει τις καλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής αλλά διαθέτει και χαμηλή κατανάλωση παρέχοντας έτσι μία ιδανική εμπειρία.

     

    Μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και σε μικρά laptop λόγω του μικρού μεγέθους του και μπορεί να δώσει νέα ζωή στο PC σας επιταχύνοντας το άνοιγμα και το κλείσιμο του υπολογιστή σας αλλά και αυξάνοντας τις επιδόσεις στο multitasking. Κυκλοφορεί σε μοντέλα χωρητικότητας 120GB/240GB/480GB/960GB.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.