Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    To πρώτο Hyperloop τραίνο θα είναι έτοιμο το 2018

    Η εταιρία Hyperloop Transportation Technologies ήδη έχει ξεκινήσει τα σχέδια για την κατασκευή μία δοκιμαστικής διαδρομής η οποία θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται το δεύτερο τέταρτο του 2016. Φυσικά ο όρος τραίνο δεν είναι κυριολεκτικός αφού η κάψουλα αυτή ταξιδεύει πάνω σε ένα στρώμα συμπιεσμένου αέρα.

     

    Hm sec1 right

     

    "Μετά από δυόμιση χρόνια έρευνας και ανάπτυξης η ομάδα μας κατάφερε να φτάσει σε ακόμα ένα επίτευγμα. Αυτό θα είναι το πρώτο σύστημα Hyperloop το οποίο θα μπορεί να δεχθεί επιβάτες. Όσοι ζουν στην Καλιφόρνια και ταξιδεύουν στον αυτοκινητόδρομο I-5 θα μπορούν να δουν το Hyperloop από τη λεωφόρο", δήλωσε ο Dirk Ahlborn, CEO, HTT

     

    Τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουν και οι προετοιμασίες στην τοποθεσία όπου θα κατασκευαστεί η δοκιμαστική διαδρομή. Με το Hyperloop, οι επιβάτες θα μπορούν να ταξιδεύουν με ταχύτητες από 1100 έως και 1300 χιλιόμετρα την ώρα, με ταχύτητες δηλαδή που φτάνουν τα επιβατικά αεροπλάνα.

     

    25880 25565bba 680 382


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.