Jump to content



  • miriam87
    miriam87

    To Acer Revo Build είναι το Project Ara των PCs!

    revo build 06 100611770 large

    DSC00477

     


    Κατά έναν τρόπο , αυτό το hardware είναι μία λιγότερο ενθουσιώδης παραλλαγή του Project Christine της Razer, το οποίο έκανε το κάθε στοιχείο του αρθρωτό με την ελπίδα να έρθει η μέρα που δεν θα αγοράζουμε νέα desktops. Αυτή η έκδοση είναι παρόμοια αλλά θα πρέπει να περιμένει κανείς πως θα αγοράζει μια ανταλλακτική βάση κάθε λίγα χρόνια, ακόμα και αν αυτό κρατήσει το κόστος κάπως χαμηλό.

     


    acer revo build modular Pc 2

    acerblocks

     


    'Οπως υποστηρίζει ο Eric Anderson της Acer, είναι ακόμα νωρίς και υπάρχουν σχέδια να αναπτυχθούν εξωτερικές μονάδες γραφικών που θα βοηθήσουν να ανεβάσουν τα περιορισμένα εσωτερικά. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν μόνο πέντε elements τη φορά για να μην γίνουν τα πράγματα περίπλοκα, αν και φτάνοντας σε αυτό το σημείο μάλλον θα χρειαζόταν κάτι πιο ισχυρό.

     

    Το να προσθέσεις ενα νέο drive ειναι πανεύκολο, μιάς που αυτό που χρειάζεται μόνο είναι να τον τοποθετήσεις από πάνω, και οι μαγνητικοί σύνδεσμοι και τα μεταλλικά pins θα κάνουν όλη τη δουλειά.

     

    Η εταιρεία δεν έχει εμβαθύνει στο πόσο επεκτάσιμο είναι το σύστημα, αλλά έχουν αναφερθεί σε εξωτερικούς δίσκους αποθήκευσης, audio modules , προτζέκτορες και wireless charging dock που κάνει διπλή δουλειά σαν φορητή μπαταρία. Δυστυχώς είμαστε σχεδόν σίγουροι πως η Acer δεν θα μπορέσει να πουλήσει αυτές τις συσκευές τόσο φθηνά όσο τα ισοδύναμά τους από την Amazon. Είναι κρίμα, γιατί η ιδέα έχει κάποια αξία και θα ήταν ωραίο να δούμε αρθρωτούς υπολογιστές να φθάνουν στα σπίτια. Πιθανότατα θα ανακαλύψουμε πολλά περισσότερα γι' αυτή την συσκευή αργότερα κοντά στο launch , που είναι τον Οκτώβριο στην Ευρώπη και Δεκέμβριο στην Κίνα , με τιμές που ξεκινούν στα $199 και Υ1,999 αντίστοιχα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.