Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η Acer λανσάρει το νέο Swift X 16 laptop με επεξεργαστή AMD Ryzen 7040 Series και NVIDIA GeForce RTX 40 Series GPU

      Εντυπωσιακά χρώματα και τα γραφικάμε πιστοποιήσεις VESA DisplayHDR™ TrueBlack 500 και TÜV Rheinland Eyesafe®

    Η Acer ανακοίνωσε το νέο Swift X 16 (SFX16-61G), σχεδιασμένο να αναδεικνύει τη δημιουργικότητα, χάρη σε μια σειρά λειτουργιών για γραφικό σχεδιασμό, απόδοση 3D και επεξεργασία βίντεο. Το creator laptop αποδίδει μαγευτικά χρώματα και μοναδική διαύγεια με την επιλογή οθόνης OLED 16:10 που έχει μέγιστη φωτεινότητα 500 nits και καλύπτει το 100% του DCI-P3. Συνδυάζοντας ελκυστική σχεδίαση και ισχυρή απόδοση, το Swift X 16 έχει πάχος μόλις 17,9 mm, επεξεργαστή AMD Ryzen™ 9 7940H[1] και NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU[1] με NVIDIA® Studio Drivers για να ανεβάσει σε άλλο επίπεδο τα δημιουργικά projects. Είναι επίσης εξοπλισμένο με σύστημα ψύξης TwinAir, μεγαλύτερη μπαταρία και όλες τις βασικές θύρες σύνδεσης για βελτιωμένη παραγωγικότητα. Οι βιντεοκλήσεις και το streaming δεν ήταν ποτέ καλύτερα, καθώς το RTX laptop χρησιμοποιεί μια κάμερα 1080p FHD που αξιοποιεί το Temporal Noise Reduction (TNR) της Acer και το σύνολο των τεχνολογιών AI για πιο ευκρινή βίντεο.

     

    Καθηλωτικές εικόνες και χρώματα

    Το νέο Acer Swift X 16 είναι λεπτό και ελαφρύ, αφού έχει βάρος 1,9 Kg και πάχος 17,9 mm. Το λείο touchpad του προσφέρει 33% περισσότερο χώρο για scrolling σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Οι χρήστες θα μείνουν έκπληκτοι από τα εντυπωσιακά χρώματα και τα γραφικά που προσφέρει η επιλογή πάνελ OLED 16 ιντσών 3,2K (3200 x 2000) με πιστοποιήσεις VESA DisplayHDRTrueBlack 500 και TÜV Rheinland Eyesafe® για άνετη προβολή. Το laptop καλύπτει το 100% του DCI-P3, έχει εκπληκτική μέγιστη φωτεινότητα 500 nits, ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και χρόνο απόκρισης λιγότερο από 0,2 ms. Τέλος, φέρει λεπτότερα πλαίσια και μεγαλύτερη οθόνη 16:10 σε σύγκριση με την τελευταία γενιά.

     

    Κορυφαία απεικόνιση και απόδοση ψύξης

    Κατασκευασμένο για να βοηθήσει τους σχεδιαστές και τους δημιουργούς να απελευθερώσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, το Acer Swift X 16 φέρει τον επεξεργαστή AMD Ryzen™ 9 7940H[1] (έως 45W και 8 πυρήνες) και ενσωματωμένα γραφικά AMD Radeon™ 780M, που συνδυάζουν υψηλές ταχύτητες επεξεργαστή και αντοχή, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ολοκληρώσουν έργα σε χρόνο ρεκόρ. Οι NVIDIA GeForce RTX 4050 laptop GPUs ενισχύουν την ανίχνευση ακτινών επόμενης γενιάς, το hardware κωδικοποίησης βίντεο AI και AV1, με πρόσβαση στα NVIDIA Studio Drivers και αποκλειστικά εργαλεία όπως τα NVIDIA Omniverse™, NVIDIA Broadcast και NVIDIA Canvas. Υποστηρίζοντας το ισχυρό hardware, το laptop για creators διαθέτει θερμικές λύσεις για βελτιωμένη ισορροπία μεταξύ θερμικής απόδοσης και διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Πιο συγκεκριμένα, το Swift X 16 φέρει αναβαθμισμένο σύστημα ψύξης TwinAir που ενισχύει την εισαγωγή αέρα έως και 36%[2] και ειδική σχεδίαση πληκτρολογίου που βοηθά στην αποβολή θερμότητας.

     

    Ευκρινείς τηλεδιασκέψεις και streaming

    Το Acer Swift X 16 είναι ιδανικό για τηλεδιάσκεψη, live streaming και video blogging στην κάμερα υψηλής ανάλυσης 1080p FHD, η οποία αξιοποιεί το σύνολο χαρακτηριστικών AI του Acer PurifiedView, όπως τα Background Blur, Automatic Framing και Eye Contact. Η προσθήκη της τεχνολογίας Temporal Noise Reduction (TNR) της Acer παρέχει εικόνες υψηλής ποιότητας ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ το Acer PurifiedVoice™ με μείωση θορύβου AI διασφαλίζει ότι η φωνή ακούγεται καθαρά κατά τη βιντεοκλήση ή το recording. Έχει 16 GB μνήμης LPDDR5[1], 2 TB αποθήκευσης PCIe Gen 4 SDD[1] και υποδοχή MicroSD. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αξιοποιήσουν δύο θύρες USB Type-C, HDMI 2.1 και Wi-Fi 6E[3] για βελτιωμένη συνδεσιμότητα. Το Windows 11 laptop υποστηρίζει το Windows Hello μέσω του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και του Wake on Voice για πιο βολικές και ασφαλείς συνδέσεις, ενώ η Cortana με τις αλληλεπιδράσεις φωνής λειτουργεί ως προσωπικός βοηθός παραγωγικότητας για τους χρήστες.

     

    Τιμές και διαθεσιμότητα

    Το Acer Swift X 16 (SFX16-61G) θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη τον Ιούνιο, ξεκινώντας από 1.566 €.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.