Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    To Call of Duty Modern Warfare συγκεντρώνει 600 εκ. δολάρια σε πωλήσεις μόνο κατά την εναρκτήρια εβδομάδα!

    To πρόσφατο blockbuster στη σειρά Call of Duty της Activision έφερε στα ταμεία της εταιρείας 600 εκ. δολάρια, μόνο κατά την εναρκτήρια εβδομάδα κυκλοφορίας του! Πρόκειται για τεράστιο ποσό που δείχνει πόσα δυνατή είναι η βιομηχανία των παιχνιδιών. Αποδεικνύεται επίσης ότι όταν το παιχνίδι είναι καλό, οι ετήσιες ανανεώσεις δεν επηρεάζουν αρνητικά τις πωλήσεις, όπως υποστηρίζουν αρκετοί αναλυτές. 

     

    Το Call of Duty παραμένει ένα από τα κορυφαία γεγονότα στη βιομηχανία του gaming, κάθε φορά που κυκλοφορεί νέα έκδοση. Γι' αυτόν τον λόγο η Activision διατηρεί τρία studios ανάπτυξης των παιχνιδιών της σειράς, τα οποία εργάζονται συνεχώς με κύκλους ανάπτυξης τριών ετών για τον κάθε τίτλο. (Η πρόσφατη έκδοση δημιουργήθηκε από την Infinity Ward). Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή δέσμευση της Activision και αυτό φαίνεται και από την ποιότητα των τελικών προϊόντων.

     

    Το Modern Warfare ξεπέρασε σε πωλήσεις όλες τις προηγούμενες εκδόσεις της σειράς Call of Duty, για την τρέχουσα γενιά κονσολών και PC. Στις αιτίες της επιτυχίας αυτής σίγουρα περιλαμβάνονται η αναφορά σε έναν από τους πιο αγαπημένους τίτλους της σειράς (Modern Warfare), το single-player campaign και η επιστροφή του εμβληματικού Captain Price. Επίσης θεωρείται ότι βοήθησε θετικά και η απουσία των microtransactions. 


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.