Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η Mozilla λανσάρει συνδρομές επί πληρωμή στο δίκτυο προγραμματιστών της

    Η Mozilla κυκλοφόρησε σήμερα το MDN Plus, ένα προϊόν συνδρομής επί πληρωμή πάνω από το υπάρχον (και πρόσφατα επανασχεδιασμένο) Mozilla Developer Network (MDN), έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούςvaScript.  στον ιστό για την εύρεση τεκμηρίωσης και δειγμάτων κώδικα που σχετίζονται με τεχνολογίες ιστού όπως CSS, HTML και Javascript.

     

    Screenshot-2022-03-24-090235.webp

     

    Η νέα προσφορά συνδρομής θα εισάγει λειτουργίες όπως ειδοποιήσεις, συλλογές (λίστες άρθρων που θέλετε να αποθηκεύσετε) και MDN εκτός σύνδεσης για όταν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο MDN όταν δεν είστε συνδεδεμένοι. Θα υπάρχουν τρία επίπεδα συνδρομής:

    • MDN core, μια δωρεάν περιορισμένη έκδοση των πληρωμένων προγραμμάτων.
    • MDN Plus 5, με πρόσβαση σε ειδοποιήσεις, συλλογές και MDN εκτός σύνδεσης για 5 $ το μήνα ή 50 $ το χρόνο.
    • MDN Supporter 10 για όσους είναι πρόθυμοι να πληρώσουν λίγο περισσότερα για να υποστηρίξουν την πλατφόρμα και να έχουν πρόσβαση σε ένα κανάλι άμεσου σχολιασμού με την ομάδα του MDN (καθώς και "υπερηφάνεια και χαρά" υποστηρίζοντας το πρόγραμμα, σύμφωννα με τη Mozila). Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το πιο ακριβό πρόγραμμα θα κοστίζει $10 το μήνα ή $100 για μια ετήσια συνδρομή

    Δεν υπάρχουν αλλαγές στο περιεχόμενο των MDN Web Docs. Αυτά θα συνεχίσουν να είναι ελεύθερα διαθέσιμα. «Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε και να διατηρούμε την τεκμηρίωσή μας στον ιστό που θα παραμείνει δωρεάν και προσβάσιμη σε όλους. Δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή εκεί. Ακόμη περισσότερο, πιστεύουμε ότι το MDN Web Docs θα επωφεληθεί από το MDN Plus, καθώς σχεδιάζουμε να επανεπενδύσουμε μέρος των κερδών από το MDN Plus και να βελτιώσουμε την τεκμηρίωσή μας καθώς και τη συνολική εμπειρία χρήστη στον ιστότοπο», εξηγεί ο οργανισμός στις Συχνές Ερωτήσεις του.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.