Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft θα επιβραδύνει τις προσλήψεις στα τμήματα για Windows, Office, Teams

    Η Microsoft θα μειώσει τις προσλήψεις στις ομάδες λογισμικού συνομιλίας και διασκέψεων των Windows, Office και Teams, επικαλούμενη την ανάγκη επανευθυγράμμισης των προτεραιοτήτων προσωπικού καθώς πλησιάζει ένα νέο οικονομικό έτος σε μια εποχή παγκόσμιας οικονομικής αβεβαιότητας.
    Όλες οι νέες προσλήψεις πρέπει να εγκριθούν από τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο Rajesh Jha και την ηγετική του ομάδα, είπε ο Jha στους υπαλλήλους σε email την Πέμπτη, δήλωσε εκπρόσωπος της Microsoft. Αυτές οι ομάδες έχουν επεκταθεί πρόσφατα και η εταιρεία θέλει να βεβαιωθεί ότι κάνει τις σωστές προσλήψεις στα σωστά μέρη, είπε ο εκπρόσωπος. Η μείωση των προσλήψεων δεν είναι σε ολόκληρη την εταιρεία και συνολικά ο κατασκευαστής λογισμικού θα συνεχίσει να προσλαμβάνει, είπε ο εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι αυτή η στρατηγική είναι χαρακτηριστική σε περιόδους οικονομικής αστάθειας. «Καθώς η Microsoft ετοιμάζεται για το νέο οικονομικό έτος, διασφαλίζει ότι οι σωστοί πόροι ευθυγραμμίζονται με τη σωστή ευκαιρία», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση. «Η Microsoft θα συνεχίσει να αυξάνει τον αριθμό των εργαζομένων το επόμενο έτος και θα εστιάσει περισσότερο στο πού πηγαίνουν αυτοί οι πόροι». Η εταιρική χρήση για την Microsoft αρχίζει την 1η Ιουλίου.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Δημιουργός: JOSEP LAGO | Συντελεστές: AFP via Getty Images
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.