Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Nikon ανακοινώνει την εξαγορά της RED.com, ανοίγοντας το δρόμο για την καινοτομία στον ψηφιακό κινηματογράφο

      Επιτάχυνση της επέκτασης στην αγορά επαγγελματικών ψηφιακών κινηματογραφικών καμερών

    Η Nikon Corporation αποκάλυψε τη στρατηγική της κίνηση για την απόκτηση του 100% της RED.com, LLC, της εξέχουσας πρωτοπόρου ψηφιακής κινηματογραφικής κάμερας. Η εξαγορά αυτή τοποθετεί την RED ως 100% θυγατρική της Nikon, μετά από συμφωνία αγοραπωλησίας δικαιωμάτων συμμετοχής με τον ιδρυτή της RED, κ. James Jannard, και τον σημερινό πρόεδρό της, κ. Jarred Land. Γνωστή για πρωτοποριακά προϊόντα όπως η αρχική RED ONE 4K και η V-RAPTOR [X], που διαθέτει ιδιόκτητη τεχνολογία συμπίεσης RAW, η RED έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στη βιομηχανία κινηματογράφου, κερδίζοντας ένα βραβείο Όσκαρ για τη συμβολή της.

     

    Η συνεργασία μεταξύ της Nikon και της RED απορρέει από την κοινή δέσμευσή τους να ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών και να προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες στους χρήστες. Συνδυάζοντας τις ικανότητες της Nikon στην ανάπτυξη προϊόντων, την επεξεργασία εικόνας, την οπτική τεχνολογία και τη διεπαφή χρήστη με την τεχνογνωσία της RED στις κινηματογραφικές κάμερες, συμπεριλαμβανομένης της μοναδικής τεχνολογίας συμπίεσης εικόνας και της επιστήμης των χρωμάτων, η συνεργασία στοχεύει στην προώθηση της καινοτομίας στην αγορά των επαγγελματικών ψηφιακών κινηματογραφικών καμερών. Η εξαγορά αναμένεται να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα και των δύο εταιρειών, προωθώντας μια νέα εποχή με ξεχωριστά προϊόντα που θα διευρύνουν τα όρια των δυνατοτήτων στην παραγωγή ταινιών και βίντεο.

     

    Η στρατηγική κίνηση της Nikon αποσκοπεί στην αξιοποίηση της αναπτυσσόμενης αγοράς επαγγελματικών ψηφιακών κινηματογραφικών φωτογραφικών μηχανών. Η συνεργασία αποσκοπεί στην αξιοποίηση των συλλογικών επιχειρηματικών βάσεων, των δικτύων και της τεχνογνωσίας της Nikon και της RED, υποσχόμενη ένα συναρπαστικό μέλλον ανάπτυξης προϊόντων που θα συνεχίσουν να επαναπροσδιορίζουν τα πρότυπα στο χώρο της παραγωγής ταινιών και βίντεο.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.