Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τα πολυαναμενόμενα ακουστικά μικτής πραγματικότητας της Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο

      Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν λιγότερες νέες λειτουργίες iOS φέτος

    Τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας (mixed reality) της Apple έρχονται φέτος, αλλά ο δρόμος για εκεί δεν ήταν εύκολος και κόστισε στην Apple ορισμένα νέα χαρακτηριστικά στα επερχόμενα λειτουργικά συστήματα iOS 17 και iPadOS 17.

    Αυτό είναι σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, ο οποίος έχει μια εκτενή αναφορά για τα σχέδια της Apple για το 2023 στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του "Power On".

    Ο Gurman ισχυρίζεται ότι, μετά από πολλαπλές καθυστερήσεις, η Apple ετοιμάζεται επιτέλους να λανσάρει τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας πριν από το WWDC (Worldwide Developers Conference) τον Ιούνιο. Έχει ένα πιθανό όνομα για τη συσκευή, Reality Pro, ενώ το όνομα για το λειτουργικό σύστημα που τρέχει, με την κωδική ονομασία Borealis, θα ονομάζεται πιθανώς xrOS. Το προϊόν, το οποίο βρίσκεται ήδη στα χέρια ενός «μικρού αριθμού developers λογισμικού υψηλού προφίλ» για δοκιμαστικούς σκοπούς, θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στα καταστήματα το φθινόπωρο του 2023.

    Το σετ μικροφώνου-ακουστικού θα είναι πιθανώς μια συσκευή υψηλής ποιότητας και ακριβή ενώ θα διαθέτει τσιπ Apple M2, περισσότερες από 10 κάμερες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και οθόνες πολύ υψηλής ανάλυσης.

    Για να φτάσει εκεί, η Apple φέρεται να χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει κάποιους πόρους από άλλα τμήματα, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι η εταιρεία θα έχει λιγότερα να δείξει στα υπόλοιπα προϊόντα της. Ο Gurman λέει ότι το επερχόμενο iOS 17 και iPadOS 17, καθώς και το macOS 14, θα έχουν λιγότερες σημαντικές αλλαγές από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Mashable/Bob Al-Greene
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.