Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Home Assistant μεταμορφώνεται με το Open Home Foundation

      Μπορεί ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα να φέρει το Home Assistant στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς μας;

    Το Home Assistant, μια πολύπλευρη ανοιχτή πλατφόρμα έξυπνου σπιτιού, ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο με τη δημιουργία του Open Home Foundation. Αυτός ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που στεγάζει το Home Assistant και πάνω από 240 συναφή στοιχεία, αποσκοπεί στην προστασία του έργου από τον νοοτροπία της επιτήρησης και στη διασφάλιση της μακροζωίας και της ανεξαρτησίας του. Υποστηρίζοντας το απόρρητο των δεδομένων, τη διαλειτουργικότητα των συσκευών και τη βιωσιμότητα, το ίδρυμα επιδιώκει να ενδυναμώσει τους χρήστες και να προωθήσει την καινοτομία στο οικοσύστημα του έξυπνου σπιτιού.

     

    Κάτω από την ομπρέλα του Open Home Foundation, το Home Assistant επεκτείνει το όραμά του πέρα από την απλή λειτουργικότητα για να γίνει πολιτικός υποστηρικτής της ηθικής του έξυπνου σπιτιού. Με δέσμευση στον τοπικό έλεγχο, τα ανοικτά πρότυπα και την επαναχρησιμοποίηση παλαιών συσκευών, το Home Assistant τοποθετείται ως η επιλογή για τη προστασία της ιδιωτικής ζωής σε ένα ολοένα και πιο συγκεντρωτικό τοπίο που κυριαρχείται από τεχνολογικούς γίγαντες.

     

    Ο σχηματισμός του ιδρύματος όχι μόνο παρέχει οικονομική σταθερότητα μέσω τρόπων όπως οι συνδρομές του Nabu Casa, αλλά σηματοδοτεί επίσης την εξέλιξη του Home Assistant από ένα σενάριο Python σε επίπεδο βάσης σε ένα brand name με επιλογές εξαρτημάτων. Με σχέδια συνεργασίας με παίκτες του κλάδου, όπως η Nvidia, και επέκτασης της παρουσίας του σε πλατφόρμες όπως η Amazon, το Home Assistant στοχεύει να γίνει ένα οικιακό όνομα συνώνυμο των λύσεων έξυπνου σπιτιού με επίκεντρο την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Παρά τις εξελίξεις αυτές, το Home Assistant παραμένει προσηλωμένο στον ανοιχτό του χαρακτήρα, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες διατηρούν την ελευθερία να προσαρμόζουν την εμπειρία του έξυπνου σπιτιού τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Open Home Foundation
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.