Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η έκδοση 22H2 των Windows 11 έρχεται τον επόμενο μήνα με πολλές βελτιώσεις και νέες δυνατότητες

    Η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την επόμενη μεγάλη ενημερωμένη έκδοση των Windows 11, έκδοση 22H2, στις 20 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια της Microsoft, τα Windows 11 22H2 θα κυκλοφορήσουν μέσω του Windows Update στις 20 Σεπτεμβρίου, μια εβδομάδα μετά τις κανονικές επιδιορθώσεις της "Patch Tuesday" της εταιρείας. Η Microsoft δοκιμάζει τα Windows 11 22H2 εδώ και μήνες και θα περιλαμβάνει μια σειρά από νέες βελτιώσεις, όπως φακέλους εφαρμογών στο μενού Έναρξη, μεταφορά και απόθεση στη γραμμή εργασιών και νέες χειρονομίες αφής και animations. Θα προστεθεί επίσης μια νέα δυνατότητα προσβασιμότητας Live Captions με το 22H2, η οποία είναι ιδανική για άτομα που είναι κωφά, με προβλήματα ακοής ή οποιονδήποτε θέλει να προσθέσει αυτόματα υπότιτλους στον ήχο. Ομοίως, ένα νέο εργαλείο Voice Access που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τους υπολογιστές τους χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές είναι μέρος του 22H2.

    Ο Διαχειριστής εργασιών αναθεωρείται επίσης στα Windows 11 22H2, με μια νέα σκοτεινή λειτουργία και μια πολύ καλύτερη διάταξη που περιλαμβάνει μια νέα γραμμή εντολών και μια λειτουργία αποτελεσματικότητας για τον περιορισμό της κατανάλωσης πόρων από τις εφαρμογές. Οι Snap Layouts θα βελτιωθούν επίσης σημαντικά το 22H2, καθιστώντας ευκολότερη τη μεταφορά και την εφαρμογή για την αποκάλυψη όλων των διατάξεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τακτοποιήσετε εφαρμογές. Η Microsoft εργάζεται επίσης σε καρτέλες για την Εξερεύνηση αρχείων, η οποία θα φτάσει λίγο αργότερα από τις 20 Σεπτεμβρίου.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Microsoft
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.