Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Νέες υπηρεσίες και εφαρμογές της Apple κυκλοφορούν σε Windows 11 και Xbox

    Σήμερα, η Microsoft και η Apple ανακοίνωσαν μια σειρά από βαθύτερες ενσωματώσεις των υπηρεσιών της Apple τόσο σε υπολογιστές με Windows όσο και σε κονσόλες παιχνιδιών Xbox, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών μουσικής και τηλεόρασης και για τις δύο πλατφόρμες και τη δυνατότητα περιήγησης στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud στην εφαρμογή Φωτογραφίες των Windows 11.

    Η εφαρμογή Apple Music για Xbox είναι ήδη διαθέσιμη. Οι υπάρχοντες χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή και να αρχίσουν να ακούν τις λίστες αναπαραγωγής και τους σταθμούς τους, ενώ οι νέοι χρήστες μπορούν να εγγραφούν για μια δοκιμαστική περίοδο ενός μήνα. Το περιβάλλον χρήστη για το Apple Music στο Xbox είναι σχεδόν ακριβώς το ίδιο με αυτό του Apple TV. Δεν προσθέτει νέα χαρακτηριστικά που δεν έχουμε ξαναδεί, αλλά είναι ωραίο να βλέπουμε τα ίδια πράγματα σε όλες τις πλατφόρμες.

    Οι εφαρμογές "Μουσική" και "Τηλεόραση" για Windows δεν είναι ακόμη διαθέσιμες, αλλά οι εταιρείες λένε ότι θα είναι και οι δύο διαθέσιμες το επόμενο έτος. Ήταν ήδη δυνατή η πρόσβαση τόσο στο Apple Music όσο και στο Apple TV+ μέσω διεπαφών Ιστού στα Windows. Επιπλέον, η εφαρμογή iTunes λειτουργεί επί του παρόντος στα Windows.
    Η εφαρμογή Windows iTunes επιτρέπει στους χρήστες να ακούν τραγούδια και να παρακολουθούν τηλεόραση και ταινίες που έχουν αγοράσει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Apple. Παρόλο που το Apple Music θα φτάσει στα Windows, το iTunes θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο και οι χρήστες θα εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση σε Podcast και Βιβλία εκεί.

    Ενώ θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το επόμενο έτος για να κατεβάσετε τις εφαρμογές Μουσική και τηλεόραση στα Windows, η ενσωμάτωση της βιβλιοθήκης φωτογραφιών iCloud είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή. Θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή iCloud Windows (η οποία χρησιμοποιείται ήδη για συγχρονισμό διαφόρων πραγμάτων, όπως σελιδοδείκτες προγράμματος περιήγησης) και να επιλέξετε να συγχρονίσετε τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud. Μετά από αυτό, τόσο τα βίντεο όσο και οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή Φωτογραφίες των Windows 11.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.