Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τα Windows 11 αποκτούν επιτέλους ένα ενσωματωμένο εργαλείο εγγραφής οθόνης

      Οι χρήστες των Windows έπρεπε να βασίζονται στη γραμμή παιχνιδιών Xbox ή σε τρίτους για την εγγραφή οθόνης

    Η Microsoft φέρνει επιτέλους την εγγραφή οθόνης στα Windows. Το Snipping Tool στα Windows 11 θα ενημερωθεί σύντομα για να περιλαμβάνει εγγραφή οθόνης, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες των Windows δεν θα χρειάζεται να βασίζονται στη γραμμή παιχνιδιών Xbox ή σε εργαλεία τρίτων για την εγγραφή του περιεχομένου των οθονών τους.

    Οι beta testers των Windows 11 θα αρχίσουν να έχουν πρόσβαση στο ενημερωμένο Snipping Tool από σήμερα. Η ανανεωμένη έκδοση θα επιτρέπει την εγγραφή ολόκληρης της οθόνης ή μέρος αυτής. Η ενημέρωση αυτή, έρχεται περισσότερα από τέσσερα χρόνια αφότου η Microsoft παρουσίασε για πρώτη φορά μια νέα εμπειρία στιγμιότυπου οθόνης για τα Windows.

    "Γνωρίζουμε ότι το Snipping Tool είναι αγαπημένο στην κοινότητα των Insider, επομένως είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε μια ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής οθόνης με αυτήν την ενημέρωση!" εξηγεί ο Dave Grochocki, κύριος υπεύθυνος διαχείρισης προϊόντων για τις εφαρμογές των Windows. "Το Snipping Tool έκανε πάντα γρήγορη και εύκολη τη λήψη και την κοινή χρήση περιεχομένου από τον υπολογιστή σας και με την ενσωματωμένη εγγραφή οθόνης, επεκτείνουμε αυτές τις δυνατότητες σε ακόμη περισσότερους τύπους περιεχομένου."

    Η λειτουργία επιλογής περιοχής θα την καταστήσει χρήσιμη για όσους θέλουν απλώς να καταγράψουν μια εφαρμογή αντί για ολόκληρη την οθόνη τους. Η γραμμή παιχνιδιών Xbox ήταν καλή στην εγγραφή μεμονωμένων εφαρμογών, αλλά υπάρχει πολύ λιγότερος έλεγχος σε αυτό ακριβώς που εγγράφετε εκεί.

    Η Microsoft μόλις άρχισε να το δοκιμάζει με τους beta testers των Windows 11 στο κανάλι προγραμματιστών, επομένως είναι πιθανό μερικές εβδομάδες ή μήνες πριν κυκλοφορήσει αυτό το εργαλείο αποκοπής σε όλους τους χρήστες που χρησιμοποιούν Windows 11. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά νέα ότι τα Windows θα έχουν επιτέλους μια ενσωματωμένη οθόνη μηχάνημα εγγραφής.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Microsoft
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.