Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τα Windows 11 επιτρέπουν στους Insiders να χρησιμοποιούν τα Android smartphones τους ως webcams

    Η τελευταία κίνηση της Microsoft πρόκειται να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες των Windows 11 αλληλεπιδρούν με τις συσκευές τους, καθώς ο τεχνολογικός γίγαντας επεκτείνει τις καινοτόμες δυνατότητές του. Σε μια πρόσφατη ενημέρωση της ανάρτησης στο ιστολόγιό της, η Microsoft ανακοίνωσε τη διευρυμένη εξάπλωση μιας πρωτοποριακής λειτουργίας: τη δυνατότητα αξιοποίησης των καμερών τηλεφώνων ή tablet Android μέσα σε οποιαδήποτε εφαρμογή βίντεο σε υπολογιστές με Windows 11. Αυτή η επέκταση, που είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους Windows Insiders σε όλα τα κανάλια Insider, σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη σε όλες τις πλατφόρμες.

     

    Η λειτουργία αυτή, η οποία αρχικά είχε υπονοηθεί με την παρουσίαση της ενημέρωσης Windows 11 Moment 5, σηματοδοτεί μια ουσιαστική πρόοδο για τους Windows Insiders. Η ενσωμάτωση των Android smartphones ως webcams υψηλής ποιότητας από τη Microsoft, που είχε ήδη αναφερθεί σε builds προεπισκόπησης, έχει πλέον εγκριθεί επίσημα. Η κίνηση αυτή αντιμετωπίζει μια μακροχρόνια ανισότητα μεταξύ των δυνατοτήτων κάμερας των σύγχρονων φορητών υπολογιστών με Windows και εκείνων των συσκευών Android, προσφέροντας στους χρήστες μια απρόσκοπτη εναλλακτική λύση σε σχέση με τις αυτόνομες κάμερες ιστού ή τις λύσεις λογισμικού τρίτων κατασκευαστών.

     

    Οι Windows Insiders έχουν τώρα την ευκαιρία να αξιοποιήσουν την ανώτερη ικανότητα απεικόνισης των συσκευών Android, ξεκλειδώνοντας μια πληθώρα λειτουργιών απευθείας μέσα στα Windows 11. Με ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi, οι χρήστες μπορούν να εναλλάσσουν χωρίς κόπο μεταξύ των καμερών, να διακόπτουν ροές και να εφαρμόζουν εφέ στη συσκευή. Μια εξειδικευμένη γραμμή εργαλείων εντός των Windows 11 βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη, παρουσιάζοντας βολικές επιλογές όπως η υποστήριξη HDR και η παρακολούθηση της κατάστασης της μπαταρίας, ενισχύοντας περαιτέρω την ευελιξία της πλατφόρμας.

     

    Ενώ οι χρήστες iPhone μπορεί να αισθάνονται ότι έμειναν εκτός αυτής της εξέλιξης, ο εναγκαλισμός της Microsoft με το Android υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας να αξιοποιεί διαφορετικά οικοσυστήματα προς όφελος των χρηστών της. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Android, η Microsoft επιδεικνύει την αφοσίωσή της στην καινοτομία και τον σχεδιασμό με επίκεντρο τον χρήστη, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως πρωτοπόρου στο εξελισσόμενο τοπίο της τεχνολογικής βιομηχανίας.


    Πηγή
    Φωτογραφία: neowin.net
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.