Jump to content

Vagelis Katsoudas

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Vagelis Katsoudas

  1. Ευχαριστω για την απαντηση! Θα επανελθω με φωτο παγκου! Καλη συνεχεια σε ολους!
  2. Σ ευχαριστω πολυ για την απάντηση. Ημουν της σκεψης να παρω για αρχη φαλτσοπ, και ισως αργοτερα ενα παγκοπ. Οπως εκανες κι εσυ οπως περιγραφεις. Αλλα σκεφτομαι πως το παγκοπριονο και συγκεκριμενα το dewalt καλυπτει τις περισσοτερες δουλειες που μπορει να κανει ενα φαλτσοπ και εχει και μεγαλη ακριβεια λογω του φραχτη του. Αυτο νε τον εμπορα το σκεφτηκω να σου πω την αληθεια. Αμα μια μεγαλη επιφανεια θελει λιγο ξυρισμα ή μια μικρη φαλτσοκοπη εκ των υστερων, θα αναγκαζομαι να το παω πισω το οποιο ειναι ταλαιπωρια. Θα παω στο dewalt τελικα! Οσοι δουλευετε αυτο στα 210mm τι δισκους προτείνετε να παρω; Για μελαμινη που να μην πληγωνει/ξεφτιζει την επιστρωση που μενει στην επιφανεια. Επισης για μαλακο και σκληρο ξυλο. Mου φερανε απο το lidl τους δισκους της φωτογραφιας παρακάτω, τι λετε; Να υπενθυμισω πως ειμαι νεος στον χωρο οποτε καταλαβαινετε ρωταω να μαθω απο τους πιο εμπειρους.
  3. Καλησπερα στην ομαδα! Εχω μια ερωτηση σχετικα κοινη. Δισκοπριονο η παγκοπριονο; Στον εμπορα ξυλειας ρωτησα ποσο παει το κοψιμο ενος τεμαχιου και μου ειπε 0.70€, επαγγελματικη δουλεια. Δεν προκειται να φτασω στο σημειο να παρω φυλλο μεγαλο απο εκει διοτι δεν χωραει στο αμαξι. Αρα θα κοπει το φυλλο σε μικροτερο. Σκεφτομαι πως το dewalt 7485 ειναι too much money (και για μεγαλες επιφανειες) οταν με ενα φαλτσοπριονο τυπου metabo kgs 254 μπορω να κανω κοψιματα μεχρι 35 εκατοστα και τα μεγαλυτερα κοψιματα να τα αφηνω για τον εμπορα. Για ερασιτεχνική ενασχοληση κυριως.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.