Jump to content

Nikos Larisis

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nikos Larisis's Achievements

  1. Καλησπέρα παιδιά, Γενικά πολύ ευχαριστημένος από την Ω. Την έχω ενάμισι χρόνο τώρα, αρκετά αναπαυτική και σε βοηθάει να διατηρείς σωστή στάση καθίσματος. Ήμουν διστακτικός να πάρω τη δερμάτινη αλλά το πήρα απόφαση και είπα να πουλήσω την υφασμάτινη που έχω τώρα. Όποιος ενδιαφέρεται ας τις πρόσφατες αγγελίες.
  2. Nikos Larisis

    SecretLab Omega Gaming Chair

    Δε ξέρω γιατί αλλά η εικόνα δε δείχνει καλά, είναι κομμένη. Πατήστε δεξί κλικ - Ανοιγμα σε νέα καρτέλα για να φανεί ολόκληρη
  3. Καλησπέρα σε όλους, Μετά από ενάμισι χρόνο αποφάσισα να πουλήσω την υφασμάτινη Ωμέγα καρέκλα μου και να δοκιμάσω μια αντίστοιχη δερμάτινη που είχα δισταγμούς να αγοράσω σε πρώτο χρόνο. Η καρέκλα είναι σε άριστη κατάσταση, με διαθέσιμο όλο τον αρχικό εξοπλισμό και τη δίνω στα 200Ε από αρχική στα 389E αυτή τη στιγμή: https://secretlab.co/collections/omega-series#omega_2020_softweave-black3 Δυνατή παράδοση στο σημείο που θα μου υποδείξετε εντός Αττικής. Αλλιώς επικοινωνείστε μαζί μου για το πως μπορεί να σταλεί εκτός.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.