Jump to content

Dimitra Rabavila

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dimitra Rabavila's Achievements

  1. Το βάζω στον υπολογιστή η στην τηλεόραση κι μου βγάζει απλά το παραθυράκι ότι συνδέθηκε το usb αλλά υπήρξε κάποιο σφάλμα...Ενώ μου το ανοίγει στα αρχεία κανονικά φαίνεται άδειο μέσα...Δεν έκανα κάτι όμως εγώ απλά ήταν η δεύτερη φορά που ήθελα να το βάλω να διαλέξω κάποιες φωτογραφίες και δεν δούλεψε...Το ξέρω ότι έπρεπε να περάσω τα αρχεία και στο υπολογιστή κατευθείαν απλά το πήρα πριν μια βδομάδα και με ένα μωρό στο σπίτι δεν βρήκα το χρόνο να το κάνω...Είχε και ένα φωτακι που άναβε και τώρα δεν ανάβει δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό...Απλά ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουν να ανακτηθούν τα βίντεο και οι φωτογραφίες με κάποιο τρόπο ακόμα και αν είναι καμμένο...Γνωρίζει κάποιος από εσάς να κάνει αυτή τη δουλειά η να με παραπέμψει σε κάποιον που ξέρει και εννοείται με το ανάλογο κόστος Σε όποια θύρα και να το βάλω είτε υπολογιστή είτε τηλεόρασης δεν δείχνει κάτι...Απλά το αναγνωρίζει αλλά μου λέει σφάλμα Ποιος είναι ο τρόπος να προσπαθήσω μήπως υπάρχει περίπτωση να προσπαθήσω να τις ανακτήσω και μόνη Μου?
  2. Καλησπέρα σε όλους σας...Είμαι άσχετη με το φόρουμ αλλά από ότι βλέπω από τα μηνύματα όλοι σίγουρα γνωρίζετε πολλά παραπάνω από μένα...Μην τα πολυλογω!Κάηκε το usb που είχα και μέσα είχα όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του γάμου μου και δυστυχώς ο φωτογράφος δεν έχει αρχείο κρατήσει!Υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναφέρω τα αρχεία!Σας παρακαλώ για την άμεση απάντηση πραγματικά γιατί έχω στεναχωρηθεί πααααρα πολύ!!
  3. Καλησπέρα σε όλους σας...Είμαι άσχετη με το φόρουμ αλλά από ότι βλέπω από τα μηνύματα όλοι σίγουρα γνωρίζετε πολλά παραπάνω από μένα...Μην τα πολυλογω!Κάηκε το usb που είχα και μέσα είχα όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του γάμου μου και δυστυχώς ο φωτογράφος δεν έχει αρχείο κρατήσει!Υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναφέρω τα αρχεία!Σας παρακαλώ για την άμεση απάντηση πραγματικά γιατί έχω στεναχωρηθεί πααααρα πολύ!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.