Jump to content

Kaat

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Kaat

  1. Αφού λοιπον τους πήρα τηλέφωνο (ξανά), μαθαίνω ότι το πακέτο έχει επιστραφεί στο κατάστημα κι εκείνοι αντί να μας τηλεφωνήσουν (ως όφειλαν για ένα πληρωμένο πακέτο που επεστράφη 1 μηνά μετά) το πούλησαν αλλού διότι είχε μεγάλη ζήτηση! ΑΦού μίλησα μαζί τους, ενεργοποίησαν την επιστροφή χρημάτων, αλλιώς θα είχε χαθεί και το 50αρικάκι! Ευχαριστώ (ανίκανη, άχρηστη και άνευ λόγου ύπαρξης speedex) Καλή συνέχεια!
  2. 23 Ιουνίου και ακόμα περιμένω, αφού έλαβα ενα μήνυμα που έλεγε "Λυπούμαστε που δεν σας βρήκαμε! Παρακαλουμε επικοινωνηστε με το ταδε νουμερο για νεο ραντεβου" Αυτα! Καλημέρα σας!
  3. Να σας μιλήσω για την Speedex; Θα σας μιλήσω! 3 εβδομάδες περιμένουμε ένα πακετάκι από μια εταιρία που παραγγελνουμε συχνά. Συνήθως στέλνουν με ACS και σε 2-3 εργασιμες είναι εδώ (επαρχία). Αυτή τη φορά για κάποιο λόγο το έστειλαν με speedex. Δεν απαντούν ούτε τα κεντρικά της ούτε το τοπικό κατάστημα και η αναζήτηση σήμερα 27/05/23 το δείχνει ακόμα κολλημένο στην Αθήνα. Το ίδιο μου συνέβει και το Πάσχα που παρήγγειλα μια βάση για τηλεόραση. Από τις 19/4 την έλαβα 5/5. Δεν παίζει να συμμορφωθούν ποτέ!! Πέρυσι, κατά τα μέσα Ιανουαρίου είχαν γράψει λάθος αριθμό επικοινωνίας σε κάτι που είχα στείλει σε συγγενικό μου πρόσωπο. Κι ενώ είχα μιλήσει μαζί τους και αλλάξαμε τον αριθμό, εκείνοι συνέχζαν να καλούν στο λάθος. Αυτό βέβαια δεν απαντούσε, εγώ ξανά έπαιρνα και τους έδινα το σωστό νούμερο και η όλη διαδικασία μας πήγε 2 μήνες Κι αν βάλεις σημείωση όταν παραγγέλνεις κάτι να μην χρησιμοποιηθεί αυτή η εταιρεία, οι περισσότεροι το αγνοούν. . Κι εκεί εκνευρίζομαι περισσότερο! Αυταααα! Την καλημέρα μου!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.