Jump to content

bibis

Premium Members
  • Posts

    94
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by bibis

  1. Ναι απο οτι ειδα ετσι ειναι. Για asus το θελω . Εχω δει ενα που εχει η asus που μου κανει αλλα ακριβό και δυσεβρετο. .

    Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  2. Και εγω σε παρομοια φαση με σενα ειμαι. Εψαχνα κατι με καλη φορητοτητα για επαγγελματικη χρηση οχι απαιτητικη ιδιαιτερα. Αρα κατι σε 13.3 ιντσες αφου το συνδεω σε οθονη μεγαλυτερη. 8 giga μνημη με δυνατοτητα επεκτασης ,ssd και i5 και κατεληξα στο asus ux 303ub. Τσέκαρε το. Βεβαια παει στο χιλιαρικο. Α και καλη οθονη fhd ips panel. Ειναι και το asus 305 ua ακομη πιο λεπτο αλλα δεν εχει επεκταση μνημης και φωτισμο στο πληκτρολογιο. Το αναμενω για εντυπωσεις.

    Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  3. για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Και μένα με ενδιαφέρει ένα laptop λεπτό και ελαφρύ καθαρά για επαγγελματικούς λόγους. Λογιστής είμαι. Έχω καταλήξει στο xps αλλά με προβληματίζει αρκετά τα 4 giga ram .Τα θεωρώ λίγα. 

    Τόσο καιρό είχα ψηθεί για το Asus zenbook ux 303 με περισσότερη ram και γενικώς καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά άκουσα ότι η Asus δεν έχει πλέον service στην Ελλάδα και χρειάζεται πολλές ημέρες για να το παραλάβεις σε περίπτωση βλάβης. 

    Γιαυτό και λέω προς dell. 

    Αλλά η μνήμη θεωρείται ότι είναι ικανοποιητική? Η χρήση είναι internet με πολλά παράθυρα , office και 2 λογιστικά προγράμματα αρκετα ελαφριά. Επίσης θα συνδέεται σε 24 monitor. 

    Για lenovo έχω άποψη καθώς έχω ένα gaming y50 , το οποίο και χρισημοποιώ αλλά θέλω και ένα δεύτερο laptop  μικρό με φορητότητα .

  4. Καλημέρα, 

    συνδέω το laptop με hdmi σε ένα monitor pc samsung και όταν δεν έχω σε ρεύμα το laptop νιώθω πάνω στο λάπτοπ από την πίσω μεριά της οθόνης στο κάλλυμα δηλαδή σαν περνάει ρεύμα χωρ'ις να μου προκαλεί κάτι αλλά έχει περίεργη αίσθηση και μου κάνει εντύπωση. Βέβαια όταν το έχω στο ρεύμα δεν το παρατηρώ,. Δεν ξέρω τι είναι αυτό και εάν πρέπει να προσέξω κάτι. 

  5. έχω λιώσει με F12010! όποιος έχει τιμόνι να το παίξει! και με gamepad καλο είναι αλλά με τιμόνι ακομη καλύτερο! όποιος γουστάρει και ξέρει από φορμουλα θα το βρει αρκετα ρεαλιστικό!

  6. νταακςς τουλάχιστον όποιος έχει κινητό 3g το βάζεις να δουλεύει 3g και έχεις σήμα κανονικά!!τώρα για απλό gsm στην αναμονή!

  7. Koumle is back in business

    (ΑΝ με καταλαβαίνεις....)

    xoxoxoxooxox!!! ωραίος ο νίντζα-έπαιξε και με άζωτα, με ξηρούς πάγους....χαμος σε λέω!!!!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.