Jump to content

greekfragma

Premium Members
  • Posts

    16.492
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    7

Everything posted by greekfragma

  1. greekfragma

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    για να καταλάβω......ομαδική προσωπική επίθεση για τις τελευταίες μου διακοπές το 2010 με μια φωτογραφική αγορασμένη μεταχείρω 280ευρώ....και αργότερα ένα ποδήλατο που κουβάλαγα τα λάπτοπ στη πλάτη για 2χρόνια γιατι πούλησα αμάξι και τα μισά μου οικοσκεύη για να γλιτώσω την οικογένεια από την καταστροφή. ΒΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΨΟΦΟ ΚΑΚΟ
  2. greekfragma

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Μην ξανασχοληθείς με την πάρτη μου. Γκέγκε?
  3. greekfragma

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Ναι αυτές ήταν οι τελευταίες μου διακοπές. τα 7 χρόνια χρόνια κάντα 5. Μεγάλη σημασία έχει. Μπράβο Χρήστο. Με ξεσκέπασες και μου κανες τη μούρη κρέας. Μόλις κέρδισες μαζί με το Gomar yanni και όποιον άλλον ρίξει like τηλεκατευθυνόμενο κουραμπιέ με ζάχαρη. ντροπή σας....αλλά τα ψέμματα τελειώσαν. όλα θα γίνουν μύλος.
  4. greekfragma

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    λοιπόν επειδή το πας επί προσωπικού να σου πετάξω τα ρέστα στη μούρη. η ασφάλειά μου για την υγεία μου δεν έχει κόστος. πούλησα αμάξι, πούλησα άλλες ανέσεις για να μπορέσω να μετακινούμε οικονομικότερα και ένα από αυτό το ποσό το επένδυσα στην ασφάλειά μου για να συνεχίσω να επιβιώνω στο καθημερινό γολγοθά της Αθήνας και της ελληνικής οδηγικής παιδείας και να επιστρέφω το βράδυ σπίτι μου σώος. Αν από αυτά που σου έγραψα η απάντησή σου ήταν σπόντες για το οτι αγόρασα κράνος και μπουφάν μηχανής σου εύχομαι (περισσότερο για κατάρα πρόκειται) να έρθεις στη θέση μου για τα επόμενα χρόνια για να κατανοήσεις τι σκατά γράφεις τόση ώρα. Ούστ και λοιπά (γκρίνια και γι αυτό έχεις να πας 7χρόνια) στους ομοίους σου καλοπερασάκιδες που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους αν θα πάνε το καλοκαίρι διακοπές ενώ ο τόπος γύρω σου καταστρέφεται. που θα κάνεις και κριτική παλιοτσουτσέκι. Αν σε είχα μπροστά μου θα είχες φάει πολύ ξύλο να στρώσεις χαρακτήρα. Μην ανησυχείς όμως. Δε θα στο ρίξω εγώ το ξύλο. Ο τροχός γυρνάει και με μαθηματική ακρίβεια θα πάρεις και συ το μάθημά σου.
  5. greekfragma

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Ναι να πάνε γ@μηθούν γιατί εγώ έχω να πάω διακοπές 7χρόνια και το χωριό μου έχει να με δει 9χρόνια.....και δεν είμαι ο μόνος. Και μη μου πετάς σαν επιχείρημα οτι το ATM βγάζει μόνο 60ευρώ την ημέρα. Αν έχουν λεφτά για διακοπές (που για 3ήμερες διακοπές θες ένα 300άρι στο νερό) σίγουρα θα έχουν και ένα έκτακτο 100άρικο για ώρα ανάγκης....αν πήγαν διακοπές με τα τελευταία τους χρήματα δε τους φταίει κανείς που δεν έχουν συναίσθηση τι σημαίνουν 300ευρώ για διακοπές ή τι σημαίνει έχω καβάτζα 100ευρώ για ώρα ανάγκης. κάνε μου τη χάρη λοιπόν και τέτοια επιχειρήματα του κ@λου δε μου λένε τίποτα. Τα τελευταία 7χρόνια παίζουμε τις ζωές μας στα ζάρια κάθε μέρα για το αν θα έχουμε φαγητό στο ψυγείο τον επόμενο μήνα και η ανεργία στην γενιά που μπορεί να προσφέρει έχει αγγίξει το 65%. και συ μου λες οτι η θυσία να χάσεις 100ευρώ για να γυρίσεις από τις διακοπές σου αξίζει περισσότερο από το μέλλον της χώρας. έ ρε μυαλά που κουβαλάτε ορισμένοι.
  6. greekfragma

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    σχετικά με το spoiler για τα υπόλοιπα όμως νομίζω οτι παρότι είσαι ευθύτατος στην έκφραση της γνώμης σου, σου λείπει το τακτ για να μην προσβάλλονται όσοι σε διαβάζουν.
  7. greekfragma

    Ανέκδοτα & Αστεία

    ^^ δε τον χάλασαν τα σχόλια από κάτω.
  8. greekfragma

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Ρε αγόρι μου......τι δε κατάλαβες από αυτό που έγραψα? Η πολυφωνία είναι στοιχείο της δημοκρατίας. βλέπεις πουθενά να γράφω για την πολυφωνία του ΣΥΡΙΖΑ?
  9. greekfragma

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Για να διαχωρίζουμε τη βούρτσα από το άλλο. H πολυφωνία είναι θεμελιώδης αρχή της δημοκρατίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πολυφωνικός όμως. πολυ-μ@λακας είναι. και για να μην ξεχνιόμαστε......ακόμα περιμένουμε (εδώ και κάτι χρόνια) τις δικές σου θέσεις Snips πέρα από το κρεσέντο κριτικής και ειρωνείας που ασκείς σε ότι γράφεται εδώ μέσα. ή ακόμα να διαμορφώσεις δική σου άποψη? ή μήπως τελικά ντρέπεσαι να μας πεις ανοιχτά τι σκέφτεσαι?,,,,έλα πάρε θάρρος....εδω μέσα γράφει και ο αναρχικός και ο αριστερός και ο κεντρώος και ο βαμμένος ΝΔ και ο χουντικός....μόνο κάτι πασόκοι χάθηκαν ως φυσικό επακόλουθο της διάλυσης από τον Μπένι.
  10. greekfragma

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Βασικά αν πάμε στη δραχμή ο LL_Neo έλεγε οτι θα τα σκάει κάθε βράδυ στα μπουζούκια του Σφακιανάκη..... το θέμα είναι...θα υπάρχουν μπουζούκια να τα σκας?
  11. greekfragma

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    Μόλις έμαθα οτι έπιασα 5άρι στο Τζόκερ! Κάποιος να με ενημερώσει πως μπορώ να παραλάβω τα χρήματα
  12. greekfragma

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    δεν έχετε βαρεθεί αυτό το πινγκ πονγκ κατηγοριών αριστεράς δεξιάς? δηλαδή οκ...από τη μια οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και όλη τη βδομάδα θα τη βγάλουμε μπροστά από τις οθόνες παριστάνοντας τους οικονομολογους-πολιτικούς αναλυτες-προπονητες copa america- κλπ κλπ κλπ... από την άλλη δε βαριέστε να πατάτε πλήκτρα μόνο για βελάκια εκατέρωθεν? ας γράφουμε ο καθένας το κατιτίς του αλλά ας είναι λίγο εποικοδομητικό....έλεος πια! κάντε λίγο χιούμορ αν δε σας έρχεται κάτι πιο εποικοδομητικό στην τελική! λες και βλέπω το κανάλι της βουλής και τις κοκορομαχίες εκεί μέσα.
  13. greekfragma

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    σωστά τα λες.
  14. ***** φύση! Μόνη σου είσαι? Μόνος μου είμαι και εγώ. Πάρε ένα μπισκότο Αυτό που ελπίζω να πεθάνει μετά την 6 Ιουλίου προφανώς και δεν είναι η ίδια η Ελλάδα....αλλά όλα τα άσχημά της που μας στοιχειώνουν τόσες δεκαετίες και μας σέρνουν από το λαιμό.
  15. greekfragma

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    ώρα να ξεχωρίσουν οι άντρες από τα παιδάκια.
  16. Να πας διακοπές μπας και ανασάνουμε λίγο στο Φαγητοthread.....ορίστε μας!
  17. greekfragma

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    ^^ και μια go pro στο κράνος
  18. greekfragma

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    https://www.facebook.com/pigi2/videos/864821713597924/
  19. greekfragma

    Ανέκδοτα & Αστεία

    ^^ το βλέπω και ποντάρω άλλα τόσα
  20. greekfragma

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    έχει κλ@σει πάνω του το TheLab. spoiler δε δουλεύουν...παραθέσεις το ίδιο......στον yanni αναφέρομαι με το απο κάτω.
  21. greekfragma

    Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

    η συνέχεια όμως γράφει....θα είμαι ελεύθερος
  22. greekfragma

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    @deninho δε δουλεύει το mention ρε! θα σας πάω στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.