Jump to content

FrOsT

Premium Members
  • Posts

    7.317
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by FrOsT

  1. 52 minutes ago, Aias said:

    Αυτή είναι η παλιά χωρίς hdr και 34αρα, η καινούρια πολύ δυδύσκολα κατω από 1600 θα έλεγα.

  2. δεν βλέπω λόγο ύπαρξης των 1400-1500-1500χ με τον πετσοκομμένο 1400 να έχει μόνο 60ε διαφορά από τον 1600 που έχει 50% περισσότερα cores και περισσότερη cache... αν κάποιος είναι τόσο πιεσμένος στο budget καλύτερα να κάνει υπομονή παρά μια αγορά 1400-1500χ

  3. Για φορητή κονσόλα με split screen, multi και δυνατότητα dock είναι πολύ καλό.

    Για κλασική κονσόλα σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι μια γενιά πίσω, δεν υπολογίζω pro και scorpion...

    Πάντως, περίμενα περισσότερα, docked παλεύει σε sub 1080p με dips κάτω από 30fps σε ορισμένες φάσεις στο zduperhyped zelda...

    Θα έχει την πλήρη υποστήριξη της Nintendo από πίσω της όμως, όχι σαν κάτι vita που βγήκε και δεν ασχολήθηκαν μαζί του.

    Οι τιμές πάντως πολύ τσιμπημένες, ειδικά τα παιχνίδια....

    • Like 2
  4. 33 minutes ago, ARMAGEDDON said:

    βρήκες τώρα site να βάλεις νούμερα , τα μισά σωστά και τα μισά λάθος ...
    παιδιά εδώ το λέω από τώρα πρώτος από εδώ μέσα θα πάρω ZEN για να σας την Σπάσω , Χριστούγεννα έρχεται ο Ai Βασίλης :p

     

    Έτσι, χρειαζόμαστε beta testers :p 

    • Like 1
  5. 1 hour ago, jkamb said:

    Και ενώ είχα πάρει την απόφασή μου (κατέληξα μετά τα post των FrOsT και XMorsX (σας ευχαριστώ) στην VGA ASUS GEFORCE GTX1060 TURBO-GTX1060-6G 6GB GDDR5 στα ~300€ (ΦΠΑ 17% λόγω παραμεθορίου)) ήρθες εσύ yanni να με βάλεις σε σκέψεις...

    Πως θα καταλάβω / μάθω αν μου αρκούν τα 3GB? Με ενδιαφέρει το World of Warcraft στο maximum graphics (10). Έχω έναν i5 3570K@3.40GHz, 8GB RAM και παίζω στα 1080p με μια αρχαία SAMSUNG SYNCMASTER P2450H (περιμένω να χαλάσει κάποια στιγμή γιατί λυπάμαι να την αχρηστέψω αλλά αρνείται πεισματικά). Η νυν ASUS GTX660ti με 2GB δεν τα βγάζει πέρα πια (μέσα στο garrison στο 10 οι ρυθμίσεις γραφικών, όμως με πολλές παραχωρήσεις (κυρίως shadow και AF) για να βρίσκομαι στα ~50fps). Το σημαντικότερο, βέβαια, είναι και η διαφορά τιμής μεταξύ των 3GB και 6GB. Το λιγότερο -50€ για να αξίζει.

    Θα ήθελα τη γνώμη σας. Προκαταβολικά ευχαριστώ.

    Όχι την 3gb, αν και στα 1080p θα είσαι οκ για τώρα στο wow, προτιμώ την rx480 4gb, ειδικά αν επαληθευτούν οι τιμές που θέλουν το 3gb μοντέλο να είναι γενικά πιο αδύναμο, ενώ η 480 είναι ίδια με ελαχιστα πιο αργά τα 4gb που λύνεται ευκολα.

    Παντως μην νομίζεις ότι με την 480 δεν θα είσαι οκ, καλά θα τα πάει και αυτή. Εγώ κατέληξα στο ότι θα πάρω οποία μου γίνει πρώτη διαθέσιμη από τις evga gtx 1060 sc και shaphire rx 480 nitro (αν δεν το παραρακανουν στην τιμή)...

    • Like 1
  6. 7 hours ago, giorgos2187 said:

    Οτι δεν χρειαζεσαι καν gtx 1060 η rx 480!!

     

    47 minutes ago, kpetros said:

    Το οτι πλεον το woW θελει δυνατη καρτα για να το παιξεις , απλα με ξεπερναει 

     

    Για να "παίξεις" κανένα παιχνίδι δεν θέλει δυνατή κάρτα... και εγώ τώρα με 250χ 1gb το παίζω αλλά δεν βλέπω τα ίδια που έβλεπα με την gtx970.

    Με το legion pepatch πρόσθεσαν 5 νέα presets, τα 3 από τα οποία είναι πάνω από τα ultra του WoD. Μόνο την διαφορά στο drawdistance να δεις...

    ακόμα και στο WoD πάντως αν το παράκανα στο MSAA (ακόμα και στο προτεινόμενο με βάση την gpu) δεν τραβούσε η gtx970 g1

     

     

    7 hours ago, jkamb said:

    Παίζεις World of Warcraft και ξέρεις?

    Ναι! :p

    Οι nvidia εδώ και πολύ καιρό έχουν το πάνω χέρι στο WoW δεν υπάρχουν ακόμα μετρήσεις σε legion αλλά από την στιγμή που είμαστε σε dx11πολύ δύσκολα να άλλαξε κάτι σε σχέση με το WoD. Επίσης μπορείς να βρεις μετρήσεις για το WoW στο techpowerup που μετράνε με σε περιοχές του εκάστοτε expansion.

    Αν πούμε ότι μέχρι τώρα κρατούσαν τα expansion 2 χρόνια το καθένα ακόμα και dx12 client να βγει, θα είναι σε beta μέχρι το επόμενο όπως έγινε και με το dx11, ακόμα και να γίνει dx12 δεν ξέρουμε αν θα αλλάξουν οι ισορροπίες.

    Έχει από εποχή AMD HD5807->gtx580->gtx670->gtx970->μάλλον πάλι nvidia αλλά δεν έχω αποφασίσει για σίγουρα ακόμα, αλλάζω κάρτα πριν κάθε expansion!

    • Like 1
  7. Μία χαρά κάρτα, καλύτερη αποτι περίμενα τολμώ να πω.

    Το καλύτερο είναι ότι day1 έχεις πολλές επιλογές.

     

    Δεν θεωρώ την 480 χαμένη πάντως ή ότι αν κάποιος την πάρει έκανε λάθος, εξακολουθεί να είναι μία πολύ καλή πρόταση.

  8. 21 minutes ago, Petrossortep said:

    @Frost

     Δες και το warhammer. Η εικόνα σαφώς και αλλάζει από game σε game(και μιλάμε για άθλιο ipc χειρότερο των nehalem). Το συμπέρασμά μου είναι γενικό.

    Η ουσία είναι ότι για πάνω από τα 4 cores υπάρχει αξιοποίηση με ότι αυτό συνεπάγεται για αντοχή στο χρόνο και απαιτητικές καταστάσεις. Για το τελευταίο αρκεί να ψάξεις αποτελέσματα bench ας πούμε για το Fallout 4 και να συγκρίνεις μιν καρέ i5 με i7 και 8350. Ενώ ο 8350 υστερεί σε average ισοφαρίζει τον 4690Κ σε μιν. Μέσα στη diamond city ή στο εργοστάσιο της converga με εχθρούς θα καταλάβεις τη δύναμη των threads.

    http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-the-best-pc-hardware-for-fallout-4-4023

    Τα updates έχουν επηρεάσει ελάχιστα ή καθόλου το cpu κομμάτι.

     Δεν διαφωνώ στο ότι ένας ι7 πλέον έχει περισσότερη αξία απ ότι είχε παλιότερα, ευτυχώς επιτέλους βλέπουμε αξιοποίηση! Αλλά δεν βλέπω τα πράγματα τόσο τραγικά ακόμα, για τους i5 τουλάχιστον. Οι ι7 ήταν/είναι +50% στην τιμή όποτε δεν θα κλάψει κιόλας κάποιος αν υπάρχει διαφορά, για τους FX τα πολύ χαμηλά ipc τους κρατάει πίσω παρόλο τον αριθμό των threads, ειδικά σε online σενάρια, τουλάχιστον δείχνουν κάτι καλύτερο απ ότι είχανε μέχρι τώρα σε single και πάλι βάζοντας την τιμή σαν παράγοντα δεν είναι ότι πλήρωσε κάποιος πολλά σε σχέση με ένα AMD που μέχρι πρόσφατα δεν τον άγγιζε.

    Αυτή η εικόνα δεν βλέπω να αλλάζει για το hw που υπάρχει αυτή την στιγμή, το 2017 όμως θα είναι πολύ ενδιαφέρον ;)

  9. 50 minutes ago, Petrossortep said:

    Κατανοώ ακόμα ότι πονάει να βλέπεις 6 φυσικά cores να γεμίζουν σε μόνο ΕΝΑ........από τα πολλά καινούργια games(βλέπε dx12 δοκιμές στο DSOG/gamegpu).  Εκεί που είχες πιάσει θύμα την ίντελ με τους i5 για να γλιτώσεις τα 100€ και τώρα κινδυνεύει όλη σου η πλατφόρμα των 500€. Τί να κάνουμε όμως, οι καιροί αλλάζουν και μάλιστα πιο γρήγορα απ'ότι υπολογίζαμε. Πριν ένα μήνα η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική.

    Με Vulkan πάντως μια χαρά τους βλέπω τους i5 και i3 στο link που δίνεις, ακλοκάριστος 2500κ κερδίζει περισσοτερο από FX9590

    doom_proz_o.jpgdoom_proz_v.jpg

    • Like 1
  10. Αν δεν υπάρχει κάτι ανάμεσα σε αυτή και την 1070 στο lineup της nv, νομίζω μπορούμε να μιλάμε για επιδόσεις 970-980.

     

    Επίσης δεν θεωρώ τυχαίο ότι σήμερα βγήκε η φωτογραφία και δεν θα εκπλαγω αν αύριο κιόλας καταλάθος διαρρεύσουν νούμερα!

    • Like 3
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.