Jump to content

FrOsT

Premium Members
  • Posts

    7.317
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by FrOsT

  1. 5 minutes ago, ronin13 said:
    Για τον αδερφό μου τα πήρα, μέχρι στιγμής είναι ευχαριστημένος... Μετά από πόσο καιρό χάλασαν, και με τί χρήση;

    2-3 φορές να φορτισα το τηλ και τα είχα μέσα στο τσαντάκι που κουβαλάω, δεν άργησαν να αρχίσουν τα κουλά τους, μέσα στον πρώτο μήνα αντε στον 2ο αλλά ελάχιστη χρήση απλά τα κουβαλούσα μαζί μου.

    Sent from my LEX720 using Tapatalk
     

    • Like 1
  2. Ένα ζευγάρι, άρτι αφιχθέν από eBay.. Με μια πρώτη ματιά φαίνονται πολύ ποιοτικά στην κατασκευή.779c4fc3d79ae3e101280b36eda557a4.jpg&key=f7922afd07cfac967190cc4ddce0fe1665818628404acc1efff4f26c5d1e49e8
    Ελπίζω να έχεις καλύτερη τύχη, δύο που πήρα από διαφορετικούς seller για να κουβαλάω μαζί μουν τα έχω τώρα για κορδόνια...
    Μετά πήρα της ugreen που είναι σαν τζιν το καλώδιο και δουλεύουν χωρίς πρόβλημα

    Sent from my LEX720 using Tapatalk

  3. 12 minutes ago, tommybertsen said:

    Είτε έπεσα σε κακή παρτίδα, είτε ρίξανε σκόπιμα  την ποιότητα... Δεν ξέρω...

    Και στα 2 ζευγάρια βγαίνει αν τραβήξεις. Όχι τόσο εύκολα όσο μπορεί να νόμιζες ότι εννοώ αλλά υπερβολικά εύκολα εν συγκρίσει με ότι άλλο έχω δει!

    Με πένσα λογικά θα βγει, με το χέρι δεν. Δεν ξέρω αν έχει μαζέψει τόση μπιχλα και δεν βγαίνει αλλά όχι με το μαξιλαράκι αλλά ούτε αν τραβάς με δύναμη δεν βγαίνει.

     

    Εdit, και τα If το ίδιο που είναι ολοκαίνουρια.

  4. 4 minutes ago, tommybertsen said:

    Σε 2 ζευγάρια το ίδιο πρόβλημα φίλε μου. Τα μαξιλαράκια βγαίνουν μεν, αλλά αν τα τραβήξεις λίγο παραπάνω θα πάρεις το ακουστικό στο χέρι. Το έχω διαβάσει κι αλλού αυτό (αφού το πρόσεξα και ΑΦΟΥ τα αγόρασα φυσικά). Σου λέω του LG Optimus G του 2012 ακουστικά ακόμη going strong... Που υποτίθεται ήταν generic ακουστικά της πλάκας στη συσκευασία του κινητού. Κι όμως...

    Όχι με το μαξιλαράκι αλλά και με το χέρι με δύναμη να το τραβήξω δεν βγαίνει.

  5. 5 hours ago, tommybertsen said:

    Δεν έπεσα σε ιμιτασιόν. Όχι φίλε μου. Υπερεκτιμημένα είναι τα piston II. Τόσο κακή ποιότητα κατασκευής δεν αξίζει ούτε 5€, όχι 12 που τα αγόρασα. Μιλάμε ότι απλά τα έβαζα στο τσαντάκι μου, όπως έβαζα τα LG που είχα χρόνια ολόκληρα, και αυτά απλά, από τη μία στιγμή στην άλλη, σταμάτησαν να παίζουν. 10 ημέρες τα είχα. Τα LG είχαν φάει χοντρή κακομεταχείριση, και δεν κατάλαβαν χριστό. Και τα άλλαξα γιατί κατά λάθος κάθισα για ώρα πάνω τους και αλλοιώθηκε ο ήχος στο δεξί ακουστικό. Συν το ότι προσπαθείς να αλλάξεις μαξιλαράκι στα piston II και μπορεί να βγάλεις όλο το ακουστικό μαζί... Been there, αλλά το πρόσεξα. 

    Αυτά τα in-ear pro δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τα piston. Η διαφορά στην τιμή δικαιολογείται απόλυτα.

     

     

    Με αυτά που διαβάζω με έκανες και άνοιξα την τσάντα της γυναικάς να τα βρω... τα χρησιμοποιεί καθημερινά στο λεωφορείο. Δουλεύουν μια χαρά, έβγαλα τα μαξιλαράκια χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι το πρώτο ζευγάρι που είχα αγοράσει τον Μάιο 2014 για το mi2s μου, έχω και ένα if edition στο ντουλάπι που δεν το χρειάστηκε ποτέ.

    BTW τα CDLA της LeEco άντεξαν ~2 μήνες πριν σταματήσουν να λειτουργούν το μικρόφωνο και το κουμπί.

  6.  
    Για τις εκδόσεις του Note 5 , έχουμε τίποτε νεότερο ?
    Βγήκε ένα mod στο official forum και ειπε ότι το redmi note 5 είναι το redmi 5 plus.

    Αλλά ακόμα και official να το έλεγαν δεν θα πίστευα τίποτα γιατί μιλάμε για αυτούς που είπαν για τα προηγούμενα ότι δεν θα βγει snapdragon έκδοση κλπ. Οπότε όχι δεν έχει κάτι νέο [emoji14]

    Sent from my LEX720 using Tapatalk

  7. Επαναλαμβάνω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις μετά. Δεν θέλω απλά να είναι 2 slot. 2 είναι και αυτή που έχω. Θέλω να είναι 2 slot αλλά να ΜΗΝ προεξέχει καθόλου. 

    Οι evga είναι πραγματικά 2slots, είτε με 2 είτε με 3 fans ακόμα και οι kingpin, δεν βγαίνει το cooler στο 3ο καθόλου, δεν ξέρω για άλλες Ti που να είναι έτσι εκτός από τις founders και τις οποίες hybrid με aios.Επίσης οι evga με τα 2 fans είναι και σε μήκος μαζεμένες στα μέτρα της founders όπως και οι non Ti.Η zotac mini καλή χρυσή και πραγματικά 2 slot αλλά θα την έπαιρνα μόνο αν ήθελα κάτι κοντό που δεν χωράει κάτι άλλο.

     

    Sent from my LEX720 using Tapatalk

     

     

     

     

     

     

     

    • Like 2
  8.  

     

     

    Περιμένουν τον μεγάλο Intel ή είναι epic που δεν βγήκα καλοί, όπως και να έχει δεν είναι dummy τα 2 έξτρα dies στους tr!

     

    Sent from my LEX720 using Tapatalk

     

     

     

     

     

  9. 19 minutes ago, yanni said:

    Όχι όχι. Εσύ το βρήκες πρώτος, διότι ενώ είμαστε αντίθετοι σε αυτή τη κίνηση της AMD(εκτός και αν το να τους χαρακτηρίζεις κουτοπόνηρους είναι έπαινος για σένα), είμαστε σαν το ΣΥΡΙΖΑ, επειδή δεν την κράζουμε με εντελώς απόλυτα και εγκεκριμένα από εσένα τρόπο. Αν έχεις νευράκια, να τα εκφράζεις χωρίς να απαξιώνεις τους άλλους, χωρίς να διαστρεβλώνεις αυτό που γράφουν. Αν και μάλλον δεν διάβασες καθόλου τι έχω γράψει, απλά ενοχλήθηκες από το link στο Anandtech.

     

    Κανείς δεν έχει δικαιολογήσει μέχρι τώρα την AMD. ΚΑΝΕΙΣ. Το να προσπαθήσεις να σκεφτείς τους λόγους πίσω από μια επιλογή που έκανε μια εταιρία, δεν σημαίνει ότι την δικαιολογείς για αυτή της την επιλογή. Μην τρελαθούμε κιόλας. Το να σχολιάζεις ένα άλλο συμβάν στο παρελθόν, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ούτε αυτό είναι προσπάθεια δικαιολόγησης της εταιρίας, από την στιγμή που το συμβάν εκείνο δεν πασάρεται σε καμιά περίπτωση ως δικαιολογία. Το link του Anandtech ήταν απλά για να σου υπενθυμίσω ότι ο τεχνολογικός τύπος εκείνη την περίοδο από την μία έλεγε ότι ήταν μεγάλο λάθος της Nvidia, από την άλλη όμως έτρεχε να μπαλώσει το θέμα υπενθυμίζοντας ότι η 970 συνέχιζε να αποτελεί εξαιρετικό VFM ακόμα και με τα σωστά specs.

     

    Και πολύ ασχολήθηκα.

    Δεν σε έκανα quote, γενικά μίλησα αλλά πολύ προσωπικά τα παίρνεις και επιτίθεσε, επίσης δεν ανέφερα πρώτος την 970. 

    Quote σε έκανα μόνο όταν μου επιτέθηκες. 

     

    Δεν ήσουν μόνο εσύ από πάνω μου, το Λίνκ του λοκο από κατω το είδες; λέω εγώ τώρα,  που εκεί είναι γεμάτο με "Γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι;  έχουν κάνει χειρότερα";

     

    Δεν πειράζει μην ασχολείσαι, αλλά μην προσπαθείς να δημιουργείς δράμα. 

  10. Η όλη κατάσταση μου θυμίζει ΣΥΡΙΖΑ. 

    Θα βγει σε λίγο εκπρόσωπος της AMD και θα κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ:

    "Γιατί διαμαρτυρεστε,  οι άλλοι είναι καλύτεροι/πιο έξυπνοι; Και λίγο την ανεβάσαμε την τιμή" 

     

     

     

    Εκεί που έχουν πάει γενικά οι τιμές πάντως η 1080ti έχει γίνει τρελό value for money, αντε να αρχίσει να ανεβαίνει και αυτή να δούμε το value της TXp :p

    • Haha 3
  11. 8 minutes ago, giorgos2187 said:

    Νταξει, τωρα το να συγκεντρωνονται ολοι μαζι για να στησουν στον τοιχο την amd και το ηλιθιο marketing της ειναι κατι που εμενα προσωπικα δεν μ αρεσει. Οκ, ας το πουμε οπως θελουμε σαν κινηση αλλα στο κατω κατω δικα της ειναι τα προιοντα οσο θελει τα πουλαει. Αν θεωρει οτι πρεπει ν αλλαξει την τιμη ας το κανει. Αλλα γιατι δεν εκαναν κατι τετοιο ας πουμε και με το θεμα των 3,5+0,5 gb vram της gtx 970; Δεν ηταν ενας καλος λογος αυτος; 

    Λιγο υπερβολικο το βρισκω....

    Για άλλο λόγο μαζεύτηκαν (scrapyardwars), απλά έτυχε να είναι μαζί όταν έσκασε το θέμα. 

    Επίσης το θέμα με την της 970 είχε πάρει πολλαπλασιες διαστάσεις. 

  12. 1 hour ago, env0y said:

    Τι έγινε, είχε μάθει στο τζάμπα και τώρα που του είπαν να πληρώσει στράβωσε?

    Όχι, ίσα ίσα λέει ότι από εδώ και πέρα δεν δέχεται τζάμπα και θα πληρώνει... Η AMD ξεγέλασε τους πάντες και ειπε ψέματα για την τιμή των καρτών της ώστε όλα τα review να βγάλουν συμπέρασμα με χαμηλότερη από την πραγματική τιμή. Ετσι μια βδομάδα μετά τα reviews τις πουλάει σε άλλη τιμή στα μαγαζιά που αν δεν ανεβάσουν τιμή από την αρχική  παίζει να μπαίνουν και μέσα. 

     

     

    Επίσης δεν είναι ο μόνος reviewer που είναι ενοχλημένος από αυτή την πρακτική της AMD... 

    Στο πρώτο μέρος του WAN Show είναι Jay, Linus, Dimitri(hwkanucks) και Luke και συζητάνε για την όλη φάση. Και ξαναλέω δεν είναι οι μόνοι. 

     

    Τωρα για biased κλπ έχω την εντύπωση πως όλοι προτείνουν RYZEN πχ εκτός ειδικών περιπτώσεων. 

     

    Είχα βάλει και πιο πάνω τι έκανε η AMD αλλά πέρασε στα ψηλά με δικαιολογίες του τύπου mining, hbm2 κλπ... 

     

    • Like 1
    • Haha 1
    • Wow 1
  13. Quote

    The pricing of AMD's RX Vega 64 is simply not going to lower to AMD's advertised SEP price of $499/£449 without AMD themselves investing in retailer rebates, as everything that we have heard from retailers so far suggests that RX Vega 64 GPUs are simply unprofitable at this price without them. 

    https://www.overclock3d.net/news/gpu_displays/amd_releases_a_statement_regarding_rx_vega_pricing_and_availability/1

     

    Άρα οι τιμές που λέει η AMD δεν ισχύουν οι κάρτες είναι ακριβότερες, εκτός αν περιμένει η  AMD να την καλύψουν με χασούρα τα μαγαζιά!

  14. Για Vega ειδικά μετά το τελευταίο event δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα... Όταν λες όλο το σύστημα -300ε και έχεις μέσα την διαφορά στην τιμή των monitor και δεν δείχνεις FPS vs μιας GPU που έχει 1 χρόνο στην αγορά... Ναι δεν τα βλέπω καλά!
    Τώρα για την τιμή της θα δείξει... Λογικά θα έχει και περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγο hbm2 και έτσι και τραβάει στο mining...

    Στα CPU όμως οι επιδόσεις του χ299 στο gaming είναι θείο δώρο στην AMD από την intel! Τουλάχιστον μέχρι να έρθει coffee και βλέπουμε...

    Sent from my LEX720 using Tapatalk

    • Like 1
  15. Ρε παιδιά θα με τρελάνει αυτο???Έχω κάνει unistall με DDU 5 φορες τους Drivers και πάλι το Relive δεν λειτουργεί..Τι στο καλο γίνεται???


    -Το windows DVR το έχεις κλείσει;
    -Δοκίμασε να αλλάξεις το hotkey για το relive
    -Δοκίμασε με ενεργοποιημένο το desktop recording στο relive
    -Άλλαξε τον φάκελο που αποθηκεύεις, αν μπορεις να δοκιμάσεις και σε άλλο δίσκο ακόμα καλύτερα.
    -Δοκίμασες και με τα δύο codec από τις επιλογές του relive;


    Sent from my LEX720 using Tapatalk

  16. Παιδες ερωτηση μπορώ να φλασαρω την rx 480 8gb  με αντίστοιχο bios rx580 8gb το εχει κάνει κανεις?

     

    Το έχουν κάνει. Αν έχεις κάρτα με dual bios δοκίμασε, αλλιώς προσωπικά δεν θα το τολμούσα. Το bios της nitro plus σε xfx είχαν κάνει στην αρχή.

     

    Sent from my LEX720 using Tapatalk

     

     

     

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.