Jump to content

mini_fan

Premium Members
  • Posts

    166
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by mini_fan

  1. mini_fan

    Supercars & Dreamcars Thread

    Yeah, yeah whatever floats your boat! Απλα θα περιμενουμε το επομενο head to head απο το Top Gear και εκει θα λαμψουν ολα!:whistling:P
  2. mini_fan

    Supercars & Dreamcars Thread

    Η κυανολευκη προπελα!
  3. mini_fan

    Supercars & Dreamcars Thread

    Το 16.4 ειναι ονομασια του μοντελου. Η Veyron ειναι η 16.4 (πιθανον να αναφερεται και στους κυλινδρους & τουρμπο που εχει), αλλα υπαρχει και η 18.3 Chiron που ποτε δεν βγηκε στην παραγωγη. Και οι δυο πηραν το ονομα τους απο διασημους οδηγους αγωνων.
  4. mini_fan

    Από που προέκυψε το nickname σας;

    fan του MINI (Cooper S)
  5. mini_fan

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Εφυγε απο Ζησιμοπουλου και πηγε καπου αλλου στη Γλυφαδα, αλλα δεν εχω δωσει σημασια να σημειωσω που.
  6. mini_fan

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Ζησιμοπουλου μας τελειωσε btw.
  7. mini_fan

    Supercars & Dreamcars Thread

    Με 120 χιλιαρικα? Την all time classic 911 ή μια Μ5 που και αερα παει και μπορω να βαλω και 2 ανθρωπους μεσα για ενα ταξιδι. Αλλα μην το κανουμε προσωπικο διαλογο το thread (δεν εχω προβλημα, αλλα μπορει να εχουν οι υπολοιποι). Τελος παντων τα ιαπωνικα αυτοκινητα δεν ειναι του γουστου μου, ποσο μαλλον με τις μετατροπες που αναφερεις. Οπως καταλαβαινεις ειμαι γερμανοφιλος, οποτε αποκλειεται να συμφωνησουμε. Οσο για την διαφορα ηλικιας, δε νομιζω οτι ειναι τοσο μεγαλη. Αν εισαι σε ηλικια να οδηγεις, δεν ειναι καθολου μεγαλη.
  8. mini_fan

    Supercars & Dreamcars Thread

    Μια χαρα quote εκανα. Στο 350Ζ με το Veilside αναφερομουν. Εννοω οτι θα εριχνες ενα καραβι λεφτα και σωστο αυτοκινητο δεν θα ειχες (κατα τη γνωμη μου)
  9. mini_fan

    Supercars & Dreamcars Thread

    Και θα ειχες αμαξι? Οσο για το μολυβι που εχει πανω η ζαντα, μιλαμε αυτη η ζαντα πρεπει να ειναι τελειως εκτος απο ζυγισμα. Δεν ειναι και οτι καλυτερο να εχει πολλα μολυβια επανω. Αν δεν εχει και κανενα ειναι το καλυτερο, γιατι σημαινει οτι το ζαντολαστιχο εχει το τελειο ζυγισμα σε όλη τη διαμετρο του.
  10. mini_fan

    Supercars & Dreamcars Thread

    Unofficially. Officially ηταν Maserati Coupe & Maserati Spyder.
  11. mini_fan

    Supercars & Dreamcars Thread

    GranTurismo ειναι. Και ειναι GranTurismo και GranTurismo S. Το GT κοπηκε απο την εποχη της 3200.
  12. mini_fan

    Supercars & Dreamcars Thread

    Επειδη δεν αντεχω να ακουω αλλο για το GT-R, παρτε: http://carscoop.blogspot.com/2008/06/corvette-zr1-laps-ring-in-7264-beats.html
  13. mini_fan

    Supercars & Dreamcars Thread

    O N52B25 εβγαζε 215@6500rpm. Ο Renesis βγαζει 231@8200. Οποτε με λιγη προσπαθεια δεν ειναι δυσκολη αυτη η ιπποδυναμη σε αυα τα κυβικα. Αλλα και παλι μαγκια της Mazda που επιμενει με τους περιστροφικους. Υ.Γ:btw ειμαι βαμμενος BMWδικος και φανατικα αντι-ιταλος, οποτε αντιλογος οτι Ferrari/Alfa, ΜΒ, Audi και λοιπες ειναι καλυτερες και με "εχουν", απλα με αφηνουν αδιαφορο. Αν θελει η BMW (και τη συμφερει εμπορικα ή σε image) εχει αποδειξει οτι μπορει να ανταπεξελθει.
  14. mini_fan

    Supercars & Dreamcars Thread

    Κοιτα τους τιμοκαταλογους της Honda και της Toyota και ελα να τα ξαναπουμε για το ποιος ειναι πανακριβος πλεον. Στα ιδια νερα πλεουν ολοι. Οσο για την αξιοπιστια, δεν ειμαστε στα 70's, 80's, 90's. Τα αυτοκινητα πλεον εχουν ημερομηνια ληξης, γιατι κι αυτοι καπως πρεπει να πουλησουν.
  15. mini_fan

    Supercars & Dreamcars Thread

    Βασιλη τα καλα αυτοκινητα στη Βαυαρια τα φτιαχνουν οι πρωτευουσιανοι (BMW) :worship:οχι οι επαρχιωτες (Audi). :hi::P
  16. mini_fan

    Supercars & Dreamcars Thread

    Nothing personal αλλα κι εσυ foul εισαι. Το RουXο ειναι 2x654=1308 κ.εκ.:hi:
  17. mini_fan

    Supercars & Dreamcars Thread

    231 ειναι αλλα σου την χαριζω Οσο για τισ πεταλουδες εχεις ενα δικιο, αλλα φαντασου οτι ολη η εξελιξη τους εχει βασιστει ακριβως στο γεγονος οτι ειναι μονοπεταλουδα. Αν ηταν πολυπεταλουδα, θα ηταν τελειως διαφορετικα μοτερ και ισως οχι τοσο καλα και advanced. Γιατι ειναι αλλα τα δεδομενα και οι απαιτησεις ενος πολυπεταλουδου μοτερ.
  18. mini_fan

    Supercars & Dreamcars Thread

    1)Η συζητηση ξεκινησε απο το αρθρο για το Μ5, οποτε υπεθεσα οτι συζηταμε για αυτοκινητα. 2)Επειδη η αφορμη ηταν το Μ5, υπεθεσα επισης οτι μιλαμε για ατμοσφαιρικα αυτοκινητα. 3)Η "ομορφια" για το βαρος λεγεται "κατανομη βαρους". Google or wiki it για να δειτε γιατι ειναι σημαντικο. 4)Για μοτερ 1.3L και 1.4L με 180+ εργοστασιακα αλογα, βλεπε #2. 5)Για 200hp/L, βλεπε #1. 6)Δεν ειναι mainstream η Μ3? Θου κυριε...
  19. mini_fan

    Supercars & Dreamcars Thread

    Σκεψου ομως τι περιορισμοι εχουν επιβληθει απο το 1968 μεχρι σημερα. Μονο οι καταλυτες, προκαταλυτες, αισθητηρες λ και οι ψεκασμοι εχουν περιορισει κατα πολυ τις αποδοσεις των συγχρονων κινητηρων. Και δεν ειπε κανεις οτι δεν μπορουν να βγαλουν 120+ αλογα στο λιτρο. Αυτο που λενε ολοι ειναι οτι ειναι ασυμφορο το να προσπαθησουν καν. Γιατι το κοστος των υλικων για να κατασκευαστουν τετοιοι κινητηρες, ειναι τοσο μεγαλο που δεν ειναι εφαρμοσιμο σε εμπορικες εφαρμογες. Σκεψου εναν V8 που να βγαζει 150 αλογα στο λιτρο σε ενα Audi. Το παραδειγμα ειναι χαρακτηριστικο γιατι τα Audi εχουν τον κινητηρα "κρεμασμενο" πανω απο τον μπροστινο αξονα. Συμφωνα με αυτα που λενε τα στελεχη των βιομηχανιων, ενας κινητηρας τετοιος, θα βαραινε τοσο πολυ το εμπρος μερος, που θα χαλαγε τη συμπεριφορα του αυτοκινητου. Και για να αντιρροπησουν το βαρος αυτο, θα επρεπε να εφαρμοσουν υλικα στην αναρτηση τετοια, που το κοστος θα ηταν τεραστιο. Το ζητημα πλεον ειναι ολος αυτος ο εξοπλισμος που φερει καθε αυτοκινητο, να ελαφρυνει τοσο, ωστε να χαμηλωσει το βαρος του αυτοκινητου. Οσο για το αυτοκινητο που αναφερεις, δεν ειναι ακριβως mainstream, ε? @mech: Τα αυτοκινητα που αναφερεις, ποσα λεφτα εχουν πεσει σε καθε ενα απο αυτα για να φτασει σε αυτα τα επιπεδα, ποσα λεφτα θα επρεπε να πεσουν απο τις βιομηχανιες για να καλυπτει τις προδιαγραφες αξιοπιστιας της καθεμιας και να ανταποκρινεται σε καθε οδηγο και τελος ποιες οδηγιες καυσαεριων και καταναλωσης καλυπτουν?
  20. mini_fan

    Supercars & Dreamcars Thread

    Μπα δεν ιδρωσαν και πολυ. Ισα ισα που τα νεα δεδομενα λενε οτι η αυξηση της ιπποδυναμης φτανει προς ενα τελος. Και οι 3 μεγαλοι της Γερμανιας (Audi,M-B,BMW) αφηνουν να εννοηθει οτι οι κινητηρες εχουν φτασει στο οριο και δεν μπορουν να ανεβουν παραπανω σε ιπποδυναμη και κυριως σε χωρητικοτητα, χωρις σοβαρες συνεπειες στα χαρακτηριστικα του οχηματος (βαρος κινητηρα, κατανομη βαρους οχηματος, κοστος υλικων για αντιρροπηση αυτου του βαρους). Οποτε το πεδιο αντιπαραθεσης θα μεταφερθει στην εξυπνη τεχνολογια και στα υλικα, οπου με παρομοιες χωρητικοτητες και περιπου ιδιες ιπποδυναμεις θα εχουμε πιο γρηγορα και πιο οικονομικα αυτοκινητα. Οποτε μην εκπλαγειτε αν η επομενη Μ5 ειναι ιδια σε τεχνικα χαρακτηριστικα κινητηρα (αν και το 550 απο 5.5 λιτρα που ακουγεται ολο και περισσοτερο φανταζει πιο πιθανο) και να ειναι γρηγοροτερη και σαφως πιο οικονομικη σε θεμα καυσιμου και ρυπων. Χαρακτηριστικο παραδειγμα του σημειου που εχουμε φτασει ειναι οτι σε προσφατο τεστ των Μ απο το evo, οι καλυτερες ολων των εποχων ψηφιστικαν οι Ε30 Μ3 Evo και η Ε39 Μ5, που αν και δεν ειναι οι πιο δυνατες, ειναι οι πιο ισορροπημενες.
  21. mini_fan

    Supercars & Dreamcars Thread

    Δεν παιζει αυτο. Αν δεν ειχε φαει καμια γερη (και παλι δυσκολο-εστω και καλυμπρα να εχει μπει), ή να εχει γινει μαϊμουδια με κανα αλλο κομμενο (δηλ. 2 διαφορετικα αμαξια κολλημενα), το βλεπω πολυ δυσκολο να κοπηκε.
  22. mini_fan

    Κορυφαίες ατάκες μελών του TheLab.gr (QuoteLab)

    Απλα :worship: :worship:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.