Jump to content

dett

Members
  • Posts

    31
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by dett

  1. Γεια σας.Εχω 1 οθονη  samsung UD28590D 4k.Παιζω fps παιχνιδια περισοτερο.Σκεφτομαι να την αλλαξω με την msi 32in αλλα σε 2κ με 144hz.Θα δω διαφορα στην εικονα καθως η samsung ειναι αρκετα παλια.Η μεταβαση απο 4κ σε 2κ θα εχει μεγαλη επιπτωση στη λεπτομερεια στα παιχνιδια?

  2. πριν 5 λεπτά, το μέλος yanni έγραψε:

    Ε μάλλον σε AMD πας. Ο 9700K δεν ξέρω κατά πόσο θα φανεί με την 2070 στα 4Κ, οπότε ο φτηνότερος 3700x με τα μεγαλύτερα περιθώρια αναβάθμισης μελλοντικά, μάλλον είναι εξίσου ή και καλύτερη επιλογή. Τα benchmarks που θα δείξουν τον 9700K να είναι καλύτερος, αμφιβάλλω να είναι με 2070 και σε 4K ανάλυση.

    Δεν ξέρω κατά πόσο θα είχε επίσης λογική να πας σε έναν ταπεινό 3600 και τα 160€ που θα γλυτώσεις να τα επενδύσεις αργότερα σε κάποια κάρτα γραφικών, όταν βγάλει η Nvidia την επόμενη σειρά της στα 7nm.

    Λογικο μου φαινεται αυτο.Αλλα εχω ακουσει για "διαφορες παιδικες ασθενειες" με τους amd + οτι παιρνουν ελαχιστο overclocking και εμενα μου αρεσει να τον clockαρω.Και απο Mobo παω κατευθειαν σε x570?

  3. πριν 1 λεπτό, το μέλος acct έγραψε:

    Και οι δύο θα είναι μια χαρά και θα ρίσκαρα να υποθέσω ότι τα περισσότερα παιχνίδια σου δεν είναι CPU-limited. Πες και τι κάρτα γραφικών έχεις, είναι κι αυτή σημαντική παράμετρος.

     

    Πάντως, ως γενική συμβουλή, αν θέλεις αποκλειστικά για gaming και ψάχνεις και το τελευταίο fps, μπορείς να πας στον Intel.

     

    Αν κάνεις και οτιδήποτε άλλο (ειδικά ταυτόχρονα, πχ streaming), πιθανότατα ο AMD είναι καλύτερη επιλογή και αναμένεται να είναι λίγο περισσότερο όσο περνάει ο καιρός.

    Καρτα εχω τη 2070 gaming z και παιζω σε 4κ με λιγο κατεβασμενα καποια settings στα games.Συνηθως παιζω fps.Bf 5, call of duty, bf 1

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.