Jump to content

Shaman

Premium Members
  • Posts

    3.514
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Shaman

  1. Όταν κάνεις claim το παραπάνω μετράει ως "αγορά" κι άρα παίρνεις ένα 33% οff coupon για επόμενα purchases. Εγώ το χρησιμοποίησα για να αγοράσω το (ηδη discounted) Snowrunner @ 10 EUR, που το είχα καιρό στο μάτι.

    • Like 4
  2. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι εμένα μου έχουν κάνει flag το account να κατεβάζει χαλασμένη έκδοση ο launcher...!

    Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι δε μπορώ να εντοπίσω την τεράστια πρόοδο (και μπαίνω στον κόπο και το δοκιμάζω ανά 3/6-μηνο από περιέργεια, ειδικά όταν έχει free flying weekends, γιατί τα πλοία είναι όντως καλοφτιαγμένα - να τα βλέπεις δλδ, όχι να τα πετάς).

    • Haha 1
  3. Πριν κανένα μήνα το έβαλα πάλι από περιέργεια το SC. Φοβερή πρόοδος. Not. 

    Βέβαια δεν υπάρχει και χρόνος πια (No Man's Sky κάηκα το 0.1% του potential του για κανένα μήνα και μετά το παράτησα λόγω χρόνου), but still...

    • Like 1
  4. Δεν έχουμε thread για το παιχνίδι αυτό;!

     

    https://www.satisfactorygame.com/

     

    Το ξεκίνησα για πλάκα (το concept "φτιάχνω εργοστάσια" μου φαινόταν.. meh), αλλά τελικά είναι πολύ εθιστικό και με διάφορα aspects που δε σε αφήνουν να βαρεθείς (από το να κάνεις μαθηματικά στο κεφάλι σου - ή σε online calculators - για να μεγιστοποιήσεις την παραγωγή σου, το να σκεφτείς τον πιο καλό τρόπο να φέρεις resources από μακριά για να χτίσεις το νέο, πιο πολύπλοκο, μαραφέτι μέχρι exploration και hunting / or being hunted by alien creatures).

     

    Ακόμα early access αλλά πολύ polished & stable ήδη. Τα overwhelmingly positive reviews @ Steam τα αξίζει και με το παραπάνω.

     

     

    • Like 1
  5. Έκανα κι εγώ Τρίτη την 3η (δόση Moderna)... Είχα θέματα στο σπίτι την Τετάρτη (κούραση, λίγο πυρετό, αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας, DNS timeouts), αλλά με ξεκούραση και restart σε όλες τις συσκευές, όλα παίζουν κανονικά πλέον.

     

    [Pro tip: Αν είστε έστω και λίγο κρυωμένοι, καλύτερα να περιμένετε να γίνετε τελείως καλά πριν κάνετε το εμβόλιο...]

    • Like 3
    • Haha 3
  6.  

    To Dune 2 ήταν το πρώτο RTS που είχα παίξει, τότε που ακόμα ανακαλύπταμε νέες κατηγορίες παιχνιδιών.

     

    Αλλά την πραγματική πλάκα την είχα πάθει με αυτό τω καιρώ εκείνω. Μόλις το τερμάτισα, έτρεξα και διάβασα το βιβλίο (και το σενάριο ήταν πολύ πολύ κοντά). Πρόσφατα ξαναδιάβασα το βιβλίο (ήθελα να το θυμηθώ, πριν δω την ταινία), και μου έρχονταν εικόνες από το παιχνίδι, όπως  διάβαζα (π.χ., τη φάτσα του Paul, τα ορνιθόπτερα, τα worms)...

    Τόσα χρόνια μετά να θυμάσαι ακόμα πόσο σε είχε απορροφήσει ένα παιχνίδι.. Η μαγεία των video games.

     

     

     

    • Like 3
  7. Νέα δωρεάν games για Amazon Prime members.

    Frostpunk, Football Manager 2021, Journey to the Savage Planet, Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, Tales of Monkey Island Complete Pack, and more...

     

    Btw, κάνοντας claim τα games δε μπορείς παρά να βρίσεις για την τραγική κατάσταση των game libraries... Ένα παιχνίδι είναι στο Epic, άλλο είναι στο Origin, δύο είναι στο GOG - και τα περισσότερα είναι στον Amazon Games client (?!).... Δε βάζανε κι ένα στο Steam, ένα Ubisoft κι ένα ΧΒοx, έτσι για την ποικιλία; FFS...

     

    social_image._CB409110150_.jpg
    GAMING.AMAZON.COM

     

    • Like 3
  8. 51 minutes ago, acct said:

    Ο συγκεκριμένος είναι μέλος σε 949 group και απλώς τα είδε μπροστά του. Δε νομίζω ότι έχει σχέση με το φόρουμ.

     

    Ναι το πρόσεξα, επαγγελματίας.. Γι'αυτό συνήθως βάζω μόνο το restricted group, αλλά μετά γκρινιάζουν άλλοι!

    Τυπικά δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω re-roll, right?

     

    Υ.Γ.: Χρόνια πολλά! ❤️

     

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.