Jump to content

katevastiras

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

katevastiras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπέρα σε όλους! Πως μπορώ να επεκτείνω το σήμα από public wifi σε συσκευές (φορητός, κινητό κτλ) μέσα στο σπίτι; (Δεν έχω φυσική πρόσβαση στον ρουτερ του public wifi) Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Τι συσκευές χρειάζονται και πως μπορώ να τις ρυθμίσω; Λίγο ποιο συγκεκριμένα, λαμβάνω πολύ ασθενές σήμα από internet παρόχους (eduroam, citywifi) και χρειάζεται να ενισχύσω το σήμα μέσα σε ένα συγκεκριμένο χώρο. Κάποια από τα wifi είναι με web authentication και άλλα με usn/pwd. Για την ώρα δοκίμασα έναν repeater. Κάτι τέτοιο δεν μπορει να δουλέψει από οτι κατάλαβα γιατί θέλει να ρυθμίσω τον ρουτερ από την άλλη μερία, κάτι που δεν έχω πρόσβαση. Κάπου δίαβασα για λύση με δύο συσκευές, ένα bridge (για λήψη του σήματος) και, σύνδεση με ethernet, έναν ρούτερ για να δημιουργήσει το εσωτερικό wifi δίκτυο. Τι λέτε; Όποιο βοήθεια είναι πολύ ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ!
  2. katevastiras

    Ipad air digitizer

    Καλησπέρα !! Ξέρει κανείς από που μπορώ να παραγγείλω καλό OEM για glass digitizer για Ipad air 9' ; Παράγγειλα ένα από Amazon αλλά ....χάλια, τιλτάρει συνέχεια, πατιούντε κουμπιά από μόνα τους. Από ότι έχω καταλάβει πρέπει ο γνήσιος grid sensor του digitizer πρέπει να είναι χάλκινου χρώματος και όχι ασημί. Αν ξέρετε κάτι θα με βοηθούσε πολύ !!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.