Jump to content

enzo

Premium Members
  • Posts

    247
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About enzo

  • Γενέθλια 15/04/1982

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Kalamata Dpt
  • Ενδιαφέροντα
    metal/pc/moto

enzo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. enzo

    Boot Up Time Challenge!

    (*1)Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να γινει Bench με την εννοια που ολοι ξερουμε. Το ΒΟΟΤ ΤΙΜΕ για μενα ειναι ενδεικτικο. Να δουμε τι παιζει με διαφορες πλατφορμες τις διαφορες σκληρων με SSD και να πει ο καθενας κανα real life tweak να βοηθησει και τους αλλους... Bare Bones, Tweaked for Aquamark λειτουργικα, κλπ αν και βγαζουν χρονους, ειναι πρακτικα ΑΧΡΗΣΤΑ ! (*2)Εκτος αυτου ας σκεφτουμε και τον Level One που τα γραφει "με το χερακι του" και ειναι αδικο να κανει 1000 εντιτ στον καθενα για 1 ms βελτιωση !!!
  2. enzo

    Boot Up Time Challenge!

    2 πραγματα.... Ενα καλο και ενα κακο. Το κακο ειναι οτι με ΠΑΤΗΣΕΣ !!!! Το καλο ειναι οτι τρεχεις ακομα με ΧΡ... Ολοι φωναζουν για τα βιστα, και ολοι βιστα εχουν τελικα !!!!
  3. enzo

    Boot Up Time Challenge!

    Επειδη το βλεπω σαν το μονο tweaked στην λιστα να πω 2 πραγματα... 1.Χρησιμοποιω (σε οσα μηχανηματα το υποστηριζουν τουλαχιστον) ενα ωραιο προγραμματακι φτιαγμενο απο την Microsoft το Bootvis. Για καποιον λογο το φτιαξανε, το δημοσιευσανε, και μετα το εξαφανισανε... (Who knows) Κανει δουλεια παντως !!! Παρτε και το LINK για οποιον του φανει χρησιμο... Το εχω σαν secret weapon αλλα ΧΑΛΑΛΙ !!!! 2.Εχω κλεισει το wireless γιατι μεχρι να βρει σημα χανει ΠΟΛΛΑ δευτερολεπτα... 3.Κανω τωρα Defrag και οταν τελειωσει θα το βαλω EDIT απο κατω. Σκοπος δεν ειναι να κοντραριστουμε αλλα να βγαλουμε και κανα συμπερασμα... Καλη συνεχεια... Περιμενω ΧΡ να με κοντραρουν... ΑΝ και δυσκολο. Αυτα τα σκα.τάκια πανε ανελπιστα καλα !!!!
  4. enzo

    Boot Up Time Challenge!

    Acer Aspire One (netbook) Intel Atom 1,6 Hitachi HDD 1.5g Ram Windows XP Sp2 Some Tweaking Πεταει το μικρο !!!! :crazy_pilot: ΕDIT Εκανα defrag. Μικρη διαφορα. Κ το εβαλα και στο ρευμα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! Screenshot #2
  5. enzo

    Δείξτε το κουτί σας...

    Να ηταν και δικο του.... :smoke:
  6. enzo

    Show your desktop

    http://www.petri.co.il/delete_recycle_bin_icon_from_the_desktop_in_xp_2003.htm Ετσι το εκανα εγω... Αρα...Δουλευει !
  7. enzo

    Show your desktop

    Με βρηκατε στις καλες μου... Η αναλυση ειναι 1024χ600, μεγαλυτερη δεν εχω. Για κανονικες οθονες, παιξτε λιγο φωτοσοπ, κ βαλτε ουρανο στην πανω μερια, να βγει 1024χ(οσο ειναι) Τα υπολοιπα ειναι yahoo widget. http://widgets.yahoo.com/widgets/neon-gauges-system-info http://widgets.yahoo.com/widgets/neon-clock Μιας κ ρωτησατε, () τα υπολοιπα που του εκανα ειναι... -Razor 2 Theme (λιγο modified να μικρυνουν τα πλαισια των παραθυρων) -Χρηση A-Patch για το msn. (ελαφρυνε κ μερικα ΜΒ την ram) -Που πηγε το recycle bin??? ΟΕΟ ??? -Και ενα σωρό tweaks για καλυτερο boot time, κ γενικα performance). Ειμαι πολλυ ΗΑΡΡΥ γιατι δεν περιμενα το ΝΕΤΒΟΟΚ με τον ΑΤΟΜ, να μπαινει σε ΧΡ μεσα σε 30 δευτερα (κ να κλεινει σε 12)!!! Πεταει λεμε! Ειναι και κουκλι !!!! Αυτα προς το παρον.
  8. enzo

    Show your desktop

    Προειδοποιηση Tα screenshots ειναι σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αναλυση. :-O Αλλα προερχονται απο το νεο μου Netbook !:smoke: Mε αναλυση 1024Χ600 χρειαζομουν κατι πρακτικο και ομορφο... Την 2η την εβαλα για να δειτε τα tweak στο msn. Με υψος 600 pixels επρεπε να φυγουν αχρηστα πραγματα... (πχ Advertisements-keys κλπ) ΚΑΛΟ ?
  9. enzo

    Show your desktop

    Billys Ωραιο το ferrari !!!
  10. enzo

    Διπλωμα Μηχανης για αρχαριο <125 ή >125

    Εν μερη συμφωνω, αλλα να λαβουμε υπ οψιν το εξης. Μια μηχανη (ηλιθιος ορος αλλα τι να κανουμε) , ειναι εκ των πραγματων πιο ασφαλης και πιο ευκολη απο ολα τα παπακια κα τα σκουτερακια. Ο λογος απλος. Γεωμετρια, κατανομη βαρους, φρενα, ελαστικα, δυναμη κινητηρα. Το τελευταιο ειναι αυτο που σε νορμαλ καταστασεις θα σε σωσει... αλλα ειναι δικοπο μαχαιρι. Αν νομιζεις οτι το ελεγχεις... την εκατσες! 70 100, 150 , 200 αλογα σε ενα κατασκευασμα 200 κιλων, δεν αστειευονται. Και σε συνδιασμο με τους ΑΘΛΙΟΥΣ ελληνικους δρομους, ειναι... θανατος.
  11. enzo

    Διπλωμα Μηχανης για αρχαριο <125 ή >125

    Αν εχεις τα χρηματα δωσε κατευθειαν για μεγαλη μοτο. Εγω αυτο εκανα. Ειχα 50αρι μηχανακι, και εκανα μαθηματα με ενα CBF 600... :happy2: Απο μηχανες ειχα μηδεν εμπειρια. Μου φανηκε ΓΕΛΟΙΟ ! Τολμησε το. Στην τελικη αν δεις οτι δεν τα καταφερνεις δωσε μονο για 125.
  12. enzo

    Thermaltake Tide Water VGA liquid cooling

    Υπαρχει η δυνατοτητα, να αφαιρεσεις καποιο καπακι, και να προσαρμοσεις εναν 8αρη ανεμιστηρα πανω απο την ψυκτρα? Για θεμα ησυχιας, αλλα και αποδοσης. Α! Απο που το πηρες?
  13. enzo

    Δείξτε το γραφείο σας!

    @galactob Το nakano, ΚΟΡΥΦΗ !!!!
  14. enzo

    OffTopic;

    Παλι refresh κανει ο ινερτια??? ΕΛΕΟΣ ρε!!!
  15. enzo

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Ο συγκεκριμενος ανθρωπος ειναι απλα ΚΟΡΥΦΗ στα κουτια... Ψαξε στην γκαλερι για στακερ του, και συζηταμε αργοτερα... Προετοιμασου για πολλα σαλια!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.