Jump to content

axl

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by axl

  1. axl

    Nvidia Geforce GTX 770

    Ναι αυτο ακριβως αλλα γιατι να βλεπει σαν 1 device το hdmi εγω θελω DP .!!!! Με DVI εναι ολα OK.Η MSI 6950 TF OC (που εχει 2 DVI HDMI AND 2 MINI DP) που ειχα και ειχε mini dp επαιζε μαι χαρα η nvdia γιατι δεν παιζει ειναι πιο χαζη !!!λολ.
  2. axl

    Nvidia Geforce GTX 770

    Λοιπον εχω ενα παραξενο προβλημα και οποις βρει λυση κερδιζει λουκουμι.:yu:Setup asus p8p67 deluxe 2600k 8 gb ram (οχι οτι παιζουν ρολο) VGA (EVGA GeForce GTX 770 Superclocked w/ EVGA ACX Cooler) Μονιτορ dell u2410 συνδεση με DISPLAY PORT .Tv SAMSUNG C750 46. Το προβλημα τωρα .Οταν ειναι εχω συνδεση dp στο dell και το hdmi πανω στην καρτα για την TV σε καθε restart για εναν παραξενο λογο primiry display γινεται η TV και το POST του BIOS φαινεται μονο εκει, το dell βγαινει off και μονο οταν αρχισει να φορτωνει windows ερχεται στα ισια του .Φυσικα με DVI ολα ειναι οκ.Γιατι γινεται αυτο ρε παιδια τα φωτα σας.ΦΥΣΙΚΑ το προβλημα δεν ειναι στα windows γιατι ειμαστε ακομα στο post απο to bios που εχουμε το προβλημα και δεν μπορει να λυθει αυτο εκτος και εαν ειχε η καρτα menu και τις λεγαμε να βγαλει στο post το hdmi off.Το προβλημα λυνεται φυσικα εαν βγαλεις το hdmi και το βαλεις μετα .Και φυσικα το dell δεν εχει καμια ρυθμιση για αυτο το θεμα .Καθε βοηθεια δεκτη αλλα δεν βλεπω φως...(Επλιζω να περιγραψα το προβλημα καλα ).
  3. axl

    Μετρήσεις σε USB flash-drives

    Transcend jf700 16gb usb2 kai usb3 σε asus p67deluxe
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.