Jump to content

killer55555

Premium Members
  • Posts

    130
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by killer55555

  1. Έχεις να προτείνεις κάποια στο οικονομικό εύρος της επιλογής που έχω κάνει?
  2. Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά η δουλειά μας έχει πάρει παραμαζωμα. Από οθόνη έχω βρει την συγκεκριμένη και θέλω να την παίζω στις μέγιστες αναλύσεις. https://www.skroutz.gr/s/20706654/Dell-S3220DGF.html?fbclid=IwAR21Ce1YfN3JaCX7nrGP16hROFdtICQKtRgEWYfwd1pMkNdM2JDHyqXpiOM Εαν έχετε να προτείνετε κάποια καλύτερη στα ίδια λεφτά πολύ ευχαρίστως να σας ακούσω.
  3. Η κύρια οθόνη θα είναι 32αρα που θα δείχνει το εξωτερικό περιβάλλον και μάλλον θα έχω και μια 24αρα για τα όργανα κτλ. Σύνδεση υπάρχει 100αρα οπότε λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Όταν ανέφερα προηγουμένως πως δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα αναφερόμουν σε ένα καλό κουτί περίπου έως 1500 ευρώ,γιατί από τα λίγα που τσέκαρα χτες είδα πως μια κάρτα γραφικών φτάνει τα 700+ ευρώ ? .Οπότε μάλλον θα κινηθώ σε high end κομμάτια αυτής της γενιάς που λογικά θα πέσουν οι τιμές τους μόλις βγούνε στην κυκλοφορία οι υλοποιήσεις που αναφέρατε.
  4. Αφήνοντας στην άκρη προς το παρόν την cpu-motherboard από δίσκους - μνήμες- τροφοδοτικό τι μπορείς να μου προτείνεις ?
  5. Καλησπερα σε ολους!!! Επειδη απεχω πολλα χρονια απο τις εξελιξεις που αφορουν τα διαφορα μοντελα επεξεργαστων-καρτας γραφικων-μητρικης και μνημων θα ηθελα την βοηθεια σας για την κατασκευη ενος tower αποκλειστικα για το νεο Flight Simulator που κυκλοφορησε. Οικονομικο ζητημα δεν υπαρχει οποτε επιθυμω τα κομματια να ειναι high end και κυριως ποιοτικα,με την εννοια της αξιοπιστιας και της απροσκοπτης λειτουργιας. Ολα τα κομματια θα αγοραστουν απο σκρουτζομαγαζα και θα συναρμολογηθουν απο εμενα οποτε δεν χρειαζετε να ειναι απο ενα καταστημα μονο. Ευχαριστω πολυ
  6. Καταρχήν χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε !!! Θέλει ο κολλητός ( αρχιτέκτονας ) ένα pc αποκλειστικά για render . 3d studio max , Vray , Photoshop και Sketchup είναι τα προγράμματα που χρησιμοποιεί . Επειδή δεν γνωρίζω καθόλου τις απαιτήσεις των προγραμμάτων αυτών μπορείτε να μου προτείνετε μια σύνθεση ; Το κόστος δεν μας απασχολεί μιας και θα αγοραστεί μέσω ΕΣΠΑ ( οπότε θέλουμε ότι πιο high end ) . Ευχαριστώ πολύ !!! Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Σωστος δεν το ειχα προσεξει καν. Οποτε βαζω αυτο https://www.mgmanager.gr/κουτιά-υπολογιστών/48479-eurocase-gaming-case-ml-x605-full-atx-midi-tower.html#/τύπος_κουτιού-midi_tower/μπροστινές_συνδέσεις-1x_usb_30_1x_usb_20_audio_in_out-1x_usb_30_2x_usb_20_audio_in_out-2x_usb_30_audio_in_out
  8. Σε ευχαριστω πολυ !!! Οτι μου εφτιαξες θα βαλω , συν αυτο το κουτακι https://www.mgmanager.gr/κουτιά-υπολογιστών/48128-aerocool-v3x-black-edition-atx-midi-tower.html#/τύπος_κουτιού-midi_tower Μια νουμπικη ερωτηση. Ο επεξεργαστης ερχετε με στοκ ψυκτρα η θα πρεπει να αγορασω extra ?
  9. Οχι η αγορα δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι απο το e-shop. Απλα για να μην εχω πολλα παρε δωσε με πολλα μαγαζια και πληρωνω πολλα σε μεταφορικα ενδεικτικα χρησιμοποιησα αυτο. Οσον αφορα το FM2+ απλα θεωρησα πως ειναι σχετικα νεο σαν socket. (ειπα απεχω πολλα χρονια και χαθηκα λιγο απο τις πολλες τις πληροφοριες )
  10. Εχεις καποιον να προτεινεις ? Για τα αλλα parts ποια η γνωμη σου ? Σε ευχαριστω για το χρονο σου
  11. Aπο την μεχρι τωρα μικρη εμπειρια μου , με τους υπολογιστες εχω σχηματισει την γνωμη πως η περισσοτερη μνημη ποτε δεν εβλαψε . Θα ειναι ενα μηχανημα το οποιο θα δημιουργηθει και ισως κρατησει 10 χρονια για χρηση youtube , livestreaming και γενικα σερφαρισμα στο νετ.. ( φαντασου πως το συστημα της υπογραφης εκανε αυτην την δουλεια μεχρι τωρα ) Επισης ακριβως παρακατω εγραψα πως αν δεν ειναι απαραιτητα τα 16GB σε ram , τοτε τα κανω 8 κ στη θεση τους βαζω εναν απλο Ssd δισκο
  12. Καταρχην σας ευχαριστω για τις απαντησεις Εγω σκεφτομουν για την παρακατω υλοποιηση : Κουτι http://www.e-shop.gr/case-supercase-250-usb-30-black-red-window-p-PER.816369 Μητρικη http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-fm2a88m-pro3-retail-p-PER.528832 Επεξεργαστης http://www.e-shop.gr/cpu-amd-a8-7600-310ghz-box-p-PER.559676 Μνημες http://www.e-shop.gr/ram-hyperx-hx318c10fwk2-16-16gb-2x8gb-ddr3-1866mhz-hyperx-fury-white-series-dual-kit-p-PER.550892 Βγαινει ακριβως στα νουμερα που ειχα υπολογισει ( χωρις τον SSD ) . Ισως βγαλω μια μνημη και με λιγα ευρω παραπανω τοποθετησω εναν 128 ssd μονο για λειτουργικο . Τι λετε ?
  13. Επειδη απεχω παρα πολλα χρονια απο το εν λογω αθλημα , και με μια ματια που εριξα εχω χασει την μπαλα και γενικα εχω μεινει πισω οσον αφορα αν πρεπει να επιλεξω Amd ή Intel , θελω να μου προτεινετε ενα συστηματακι εως 300 ευρω. Πιο συγκεκριμενα κουτι,μητρικη,επεξεργαστη,μνημες και ισως σκληρο ( αναφερομαι σε SSD ) . Τροφοδοτικο υπαρχει απο παλιο pc ενα Enermax 650 το οποιο νομιζω οτι θα τα βγαλει περα μια χαρα , καθως και διαφοροι δισκοι Sata 2 . Το μηχανημα θα χρησιμοποιηθει απο τον πατερα μου για ιντερνετ καθαρα ( youtube , ταινιες ) Σας ευχαριστω πολυ
  14. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!! Έχω στην κατοχή μου ένα Αcer Aspire E 15 με windows 10 64bit ,16 gb ram και 256 SSD. Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πολύ παράξενο πρόβλημα όταν θέλω να ανοίξω το laptop.Πιο συγκεκριμένα δεν ανοίγει οταν πατήσω το power button , παρα μόνο εαν συνδέσω το βύσμα του φορτιστή ( να είναι στο ρεύμα ), το βγάλω και μετά ξαναπατήσω το power button.Επίσης κάνει αρκετή ώρα μέχρι να ανοίξει. Ότι ρύθμιση και να βάλω στο bios (έχω κανει update στο τελευταίο ) μολις κλείσω τα windows την χάνει και επιστρέφει στα defaults. Υπόψιν ότι μου είχε ξαναδημιουργηθεί πριν κανα δίμηνο το ίδιο θέμα , αλλα επειδή είχα κάνει format δεν μου το ξαναεμφάνισε οπότε δεν έδωσα σημασία.. Έχει κανείς καμια ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό γιατί στην ουσία πρέπει να είμαι κοντά σε ρεύμα ώστε να μπορώ να ανοίξω τον υπολογιστή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!
  15. killer55555

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    Xp-120,συν 5 ανεμιστηρες κουτιου.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.