Jump to content

galactob

Premium Members
  • Posts

    230
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About galactob

  • Γενέθλια 25/06/1981

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

galactob's Achievements

  1. galactob

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Πάντως εμείς εδώ στην δουλειά είμαστε ευχαριστημενοι από την dominos. 2 jambo με έξτρα jalapenos και φέτα 20 € αλλά τις παίρνουμε εμείς από το κατάστημα , μιας και είναι κοντά μας. Στα + βάζω ότι αααααμα περισσέψει μπαίνει στο ψυγείο και την άλλη μέρα τρώγεται ευχάριστα και όχι σαν μερικές άλλες που είναι πολύ ξερες.
  2. galactob

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    ευχαριστώ !!! τώρα εγώ θα του δείξω και ας διαλέξει αυτος !!!
  3. galactob

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    ποια είναι αυτή ?? έχουμε κάποιο link για παραγγελία για ένα φίλο που θέλει ??
  4. galactob

    Δείξτε το κουτί σας...

    Και εγώ μετά από μια μικρή αλλαγή με τα χρώματα (βγήκαν τα περτικαλιά και μπήκαν τα δρακουλιάρικα κόκκινα ) + την προσθήκη μονού πίσω ψυγείου
  5. galactob

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Sorry δεν είδα καλά :suicide2:
  6. galactob

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Από που θα πάτε είναι το πρόβλημα. άμα πάτε από Επίδαυρο και είναι ο δρόμος όπως την Κυριακή που πήγα εγώ δηλαδή μούσκεμα από υγρασία ,το σίγουρο είναι οτι πρεπει να πάτε σιγά γιατί φεύγεις για πλάκα !!! Η γνώμη μου είναι άμα πάτε από εκεί, ξεκινάτε γύρο στις 11 σταματάτε στο STORK ή στο ΑΓΝΑΝΤΙ ( καφετέριες ) , πίνεται το καφεδάκι σας με θέα και μετά πηγαίνετε για φαγοπότι !!!! κατα τις 2 αρχίζει και γεμίζει παντος !!!
  7. galactob

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    ναι ανεβαίνεις βουνό !! το καλοκαιράκι εμείς πάμε για μπάνιο - καφεδάκι Επίδαυρο και μετά σε κανένα 15λεπτο (με μηχανές) είμαστε εκεί για να πάρουμε τις θερμίδες που κάψαμε στο κολύμπι !!!!:hang2::hang2: εκεί δεν πιστεύω να μείνει κανείς νηστικός . το λάθος θα είναι να παραγγέλλεις πολλά και στο τέλος να μείνουν !!!
  8. galactob

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Ναι και εμείς δεν το φάγαμε όλο αφήσαμε το κεσεδάκι :p:p Το συγκεκριμένο μαγαζί φημίζετε για τις ποσότητες , την ποιότητα του μιας και είναι και χασάπικο και είναι όλα ντόπια ΚΑΙ το μεγάλο ατού του οι τιμές !!! 9 άτομα 120 ευρώ και σκάσαμε !!!
  9. galactob

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Από βροντόσαυρο !!:mamba:
  10. galactob

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Ας βάλω και εγώ το κάτι της από τις λίγες φωτογραφίες που πρόλαβα να τραβήξω πριν αρχίσει η μάχη !!! Τυροπιτάρι Μπογδάνα Λάχανο μαρούλι και επειδή δεν πρόλαβα την χωριάτικη σήμερα βάζω από προηγούμενη φορά μαζί με την τυροκαφτερή Αυτές είναι μια μερίδα 1 από τα 3 μπιφτέκια 2 μικρές μπριζόλες !!! και τέλος ....το γλύκο !!! Γιαούρτι ντόπιο με χειροποίητο γλυκό του κουταλιού κυδώνι Επίσης δεν πρόλαβα γιατί εξαφανίστηκαν δια μαγείας 1 κιλό παϊδάκια προβατίνα (λουκούμι ) και 2 συκωταριές !!!
  11. galactob

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Λόγου ότι δεν πήγαινε καθόλου καλά και από ότι ξέρω με αυτήν την τιμή που έχει το κεμπάπ 1.90 ούτε αυτό πάει καλά. ο κόσμος πάντα έκανε ουρά μέχρι πέρυσι ,αφού εγώ έκανα τηλεφωνική παραγγελία και πήγαινα μετά από 40 λεπτά και τα έπαιρνα. τώρα περνάς και το πολύ σε 5-7 λεπτά είσαι έτοιμος και τρως !!!
  12. galactob

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    τορτελινια με τόνο καυτερές πιπεριές και σος από μαγιονέζα-κέτσαπ κ λίγο μουστάρδα!!! φυσικά συνοδεύεται με greek-feta !!!!
  13. ωραία δουλεία !!! καλύτερα όμως να πέρναγε τον κορμό με ροζέτα ,έτσι θα είχε ποιο καλή αίσθηση στο χέρι και δεν θα γλιστρούσε κιόλας .
  14. galactob

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] ωραια πραγματα !!! καθολου υπογλυκαιμία:drool::drool::drool::drool::drool::drool: και μολις πεθανα την τελευταια mars που υπηρχε στο ντουλαπι μου!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.