Jump to content

Innersense

Premium Members
  • Posts

    68
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Innersense

  1. Innersense

    Official Windows 7 Thread

    άντε καλορίζικα... μέχρι τον οκτώβριο θα έχουμε τις πρώτες DX11 κάρτες λέτε; καταραμένο μάρκετινγκ...
  2. Innersense

    Official Windows 7 Thread

    Ασχετο, απλά να αναφέρω ότι έχω εγκαταστήσει το τελευταίο Prince Of Percia στην 7048x64 και τρέχει μια χαρά.
  3. Innersense

    Official Windows 7 Thread

    η 7048 είναι η RC1? και τι στο καλό θα κυκλοφορήσουν στις 10 Απριλίου? Anyway, κατεβάζω και αμα γίνει verify εγκαθηστώ μιας και απο την 7022 είμαι ήδη πάρα πολύ ευχαριστημένος (εγκατεστημένα σε 2 συστήματα!) Άντε ας κάνε ένα restart να δούμε τι λένε οι beta drivers της nvidia γιατί κάνει κάτι flickering ο IE...
  4. :worship::worship::worship: Πάει για sticky το thread! Τάσο διαβάζεις; Άρχοντας θα γίνεις!!! Πρέπει να περάσω να στο μοντάρω, πάρε μπύρες!
  5. με το μπαρδόν, παίζει mkv χωρίς να χρειάζεται η μετατροπή με το avhcd η κατάλαβα κάτι λάθος;
  6. Innersense

    Intel OC Database

    Να σας θυμήσω λίγο παλιές καλές εποχές των αρχικών σελίδων του thread: Pentium 4 640 Asus P5GD1 PRO 4x512 DDR400 CL2.5 Thermalright Ultra 120 Είναι λίγο ντροπαλούλα η CPU και δεν μπορούσε να ανέβει παραπάνω. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι μέχρι τι ρεύμα μπορούν να δουλέψουν αυτές οι CPU με ασφάλεια; Η mobo έχει ρύθμιση μέχρι 1.7V αλλά απο 1.625Ω βγάζει προειδοποιητικά ένα CPU Voltage Warning και ο υπολογιστής συνεχίζει να ανοίγει κανονικά (καλά ενοείται ότι το κανονικό ρεύμα είναι μέχρι 1.4V) Στις μνήμες τι ρεύμα να δώσω; Έχει επιλογές Auto, 2.6, 2.7, 2.8 Δυστηχώς δεν έχει πολλές επιλογές για διαιρετές.
  7. Innersense

    Modding-Sites....!

    www.coolcases.com Σε αυτό το site είχα κυριολεκτικά "πέσει πάνω" κατα τύχη ψάχνωντας ένα review για συγκεκριμένο κουτί (Heroichi 6A19) και έμεινα άφωνος με την απλότητα και την λειτουργικότητα κάποιων κουτιών. Κλίκαρε το για μια βόλτα, απλά για να πάρεις ιδέες...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.