Jump to content

speedster

Premium Members
  • Posts

    124
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About speedster

  • Γενέθλια 09/05/1985

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα - Νότια Προάστια

speedster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 4,7,8 τα πρόλαβε ο φίλος από Πάνω σου...Αποστολή τώρα τέλος της χρονιας με το χαμό που γίνεται σε υπηρεσιες κτλ...δεν θα προλαβαινα! Καλησπερα,με ενδιαφερει μια καρτα pci-e Η μόνη pci-e που έχω ειναι η 6200 256μβ που ειναι καμμενη. Σε ενδιαφερει; Ειμαστε διπλα! pm'ed
  2. Χριστούγεννα και είπα να κάνω με τη σειρά μου καλές πράξεις... Χαρίζονται λοιπον τα ακολουθα: (η λειτουργικη κατατασταση των περισσοτερων ειναι άγνωστη) 1) Εκτυπωτης Epson D120 με μελανια μέσα. Ανοιγει αλλά πρέπει να έχει πρόβλημα στην τροφοδοσία. Οποιος μπορει να τον φτιαξει, χάρισμα του. 2) pci καρτες ήχου παλιες 3) παλιες κάρτες γραφικών agp (3dfx + Geforce 4 MX440SE 64MB DDR) και Pci ***pmakr η geforce 440 και η θρυλική 3dfx*** 4) κάρτα τηλεόρασης με philips hyperband πανω ***Kwstas71*** 5) Κάρτα γραφικων Geforce 6200 ΚΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΜEΓΑΛΟ HEATSINK για να το χρησιμοποιησετε σε μόντες 6) Scanner HP3570c με ενσωματωμένο film reader για να διαβαζει αρνητικα απο φιλμ. Ο αξονας και η λαμπα κινειται κανονικα δεν εχω κατεφερει να τον δουλέψω με τα windows7.Το καπακι μπορει να προσαρμοστει και σε αλλα σκανερ 3500series ***pmakr*** 7) 2 τροφοδοτικα 300 και 350w το καθενά σε αγνωστη λειτουγική κατάσταση (το ανεμιστηράκι τους γυρίζει παντως)***Kwstas71*** 8) μητρική s.775 ***Kwstas71*** Καλώδια 9. Καλώδια LTP1 για εκτυπωτη 1.8 μ. 10. τηλεφωνικά καλώδια 11. διαφορα firewire και mini- dv σε usb καλώδια 12.Floppy Disk μαυρο 13. Μνήμες pc133 64mb 14.Μνήμες pc133 128mb Φωτογραφίες: 1 2 3 4 5 Παραλαβή από Άλιμο Αττικής. Αμεσα για να φεύγουν... όσο περισσότερα κομμάτια τόσο καλύτερα. Επικοινωνια με πμ για να μην χαθει η μπάλα..
  3. Ευχαριστώ πολύ το χρήστη [MENTION=11349]Vl[MENTION=2219]dimi[/MENTION]R[/MENTION] για τον epson. Σε λίγο θα το δοκιμάσω και αν ειναι όλα οκ, θα πάρει τη θέση του σε σχολείο.
  4. Θα με ενδιεφερε ο Epson D120. Επειδή δεν το βιάζομαι όμως, όταν κάνεις τον έλεγχο, σε παρακαλώ να με έχεις υπόψη σου.
  5. speedster

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Έπρεπε να δειτε πως ήταν πριν το συμμάζεμα. Δυστυχώς το Lianli δεν έχει περισσότερες ευκολίες..ειδικα με το καλώδιο της τροφοδοσίας του μοβο και τα 8πινα έχω μεγάλο θέμα...Sleeving θέλω να κάνω στα κάλωδια των ανεμιστήρων απλά επειδή όπως θα διαπιστώσατε ειναι αρκετά παλιοι (αλλά ρυθμιζομενοι) θα πάρουν πόδι σύντομα. το τανκ ειναι της xspc το μονο 5.25 αλλά επειδή ήθελα να έχω λίγους σωλήνες στο πάνω διαμέρισμα τα κατέβασα όλα κάτω για να μην φαίνεται τπτ. Καμια πρόταση για τροφοδοτικό (προτιμώ τα seasonic) με αποσπώμενα καλώδια έχετε? Βάψιμο θα συμφωνήσω ότι χρειάζεται και ειναι το επόμενο που θα γίνει μαζί με τρύπες gia cable management και ψεύτικο πάτωμα. Αλλά πρέπει να βρω πρώτα το χρήμα..
  6. speedster

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Λίγη τακτοποίηση καλωδίων και συντήρηση... Ευχαριστώ το Γιώργο (aka. [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION]) για τις πολύτιμες συμβουλές. Ξεχασαμε τον ανταπτορα στο μεγαζί αλλά με λίγο ζόρι τις κατάφερα τις 90αρες
  7. Με ενδιαφερει ο δισκος αν δεν τον παρουν οι υπολοιποι!
  8. speedster

    Intel SSD

    Βλέπω τον τελευταίο καιρό όλους να έχουν ξεσκιστεί να πουλάνε μεταχειρισμένους τους postville τους 80αρηδες. Γιατι; Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν ξέρω; έχει βγει κάτι καινουριο που είναι πιο γρηγορο; μήπως συμφέρει να πάρει κανείς 2 40αρηδες ιντελ αντι για τον 80αρη; τα φώτα σας...
  9. speedster

    Δείξτε το κουτί σας...

    Απλα με προβληματίζει αυτή η λύση γιατί τότε ο ζεστός αέρας από τα ψυγεία θα καταλήγει στο mobo. Εγώ σκεφτόμουν μήπως εβαζα στο κενό μέρος της πλακέτας της μητρικής 2 12αρηδες (στο χώρο που θα καταλάμβανε ένα e-atx mobo) για να φυσάνε. +1!!!
  10. speedster

    Δείξτε το κουτί σας...

    Κοίταξε. Στο παλιό μου κουτί (Antec 900) είχα κρατήσει τον 20αρη και έναν 12αρη για εξαγωγή, και 2 12αρηδες για εισαγωγή. ολοι στις ελάχιστες δυνατές στροφες... Το αποτέλεσμα ήταν πολύ ικανοποιητικό. Στο Lian Li,ίσως επειδή είναι αλουμινένιο υπάρχει κάποιος κραδασμός που μεταφέρεται στο πλαίσιο όταν τους λειτουργείς στο hi. Στις χαμηλές στροφες είναι αρκετά αθόρυβο, και πιστεύω ότι θα ήταν τελείως αθόρυβο χωρίς ta fan guards και τα φίλτρα. Αν του βάλεις υδρόψυξη όμως πρέπει να προσέχεις να έχεις τις αντλίες και τα ψυγεία πάνω σε αφρολέξ αλλιώς οι κραδασμοι πολλ/νται.
  11. speedster

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ορίστε και οι τελευταίες φωτογραφίες.... @uNick: Το κουτί ειναι το Lian-Li V2010B φίλε μου...Πραγματικά τεράστιο....Το τροφοδοτικο ειναι στην κατς μερια τοποθετημένο στο πλαι για να παίρνει 2 ΑΤΧ τροφοδοτικα το κουτι... @Nephilim: Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή. Αν βγάλω τη μπάρα ;όμως δεν θα έχει πρόβλημα (τριξιμο, δονήσεις) το κουτί??? Επίσης δεν έχω intake. Οι 2 ανεμιστήρες, βγάζουν αερα ψύχοντας το ψυγείοκαι ψάχνω τρόπο για να βάζω αέρα..... ίσως αναποδογυρίζω τον πίσω ανεμιστήρα για να βάζει... Στο κάτω διαμερισμα μόνο έχω το 12αρη που βάζει αέρα για να ψύχςι το μονό gtx.
  12. speedster

    Δείξτε το κουτί σας...

    Επιτέλους! full tower case για να μην κόβω τα χέρια μου. δεκτές ιδέες για να το μονώσω εντελώς και να γλιτώσω από το θόρυβο... Σε ενα 10λεπτο ανεβαζω και τις λοιπες φωτογραφιες..
  13. speedster

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ασύλληπτο... σκέφτομαι σιγά σιγά κι εγώ να μοντάρω το 900 κανοντάς το full tower... μόλις χαλαρώσουμε απο εργασίες θα έχει κοψιμο το πρόγραμμα... Posted via Mobile Device
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.