Jump to content

AlexT

Members
  • Posts

    38
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by AlexT

  1. AlexT

    Project ''Bista''. Part -15 ( Vga ram cooler)

    Φίλε καταρχήν συγχαρητήρια για τα κατά καιρούς προτζεκτ σου. Απλά απολαυστικά από την μεριά του θεατή. Επειδή είδα ότι σε φάγανε οι βίδες για την κατασκευή του πλαισίου σκέφτηκες καθόλου να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο? Dura Fix Aluminum Welding Aluminum Brazing Aluminum Soldering & Repair Rod Πρόσφατα πήρα κάποιες βέργες για δοκιμή και με λίγη εξάσκηση το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και αντίθετα με την προδιάθεση μου αρκετά ισχυρό για να αντέξει ότι και να σκεφτείς να του φορτώσεις. Επίσης αφού κρυώσει είναι σχεδόν σαν ένα σώμα με το αλουμίνιο και δουλεύεται και ανάλογα για να βγει όμορφο το αποτέλεσμα. :hi:
  2. AlexT

    Benchtable

    Ενα ongoing project... *Benchtable απο πλεξι και αλουμινιο. *Bασεις για τα βασικα εξαρτηματα. *Sleeving. Και βλεπουμε...
  3. AlexT

    Intel SSD

    Καλησπερα, ερωτησης. Εχουμε ενα x25-m 80 gb κλειστο και με τον που το βαλουμε πανω βγαζει 99% life και 45 gb total data written.... Να ανησυχησω? Το θυμηθηκα βεβαια λιγο αργα μιας και δουλευει στο πισι απο 21/1
  4. AlexT

    Intel OC Database

    Μιας και ειναι φρεσκος ασχοληθηκα με το 24/7 και κατεληξα εδω. Temps μεχρι 59 στο burn test. Με οτιδηποτε κατω απο αυτα τα vcore και vtt κρασαρε παντα στο τελευταιο run του Linx ενω εβγαζε burn test.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.