Jump to content

Maximvs

Premium Members
  • Posts

    477
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Maximvs

  1. λογικο να μη μπορεις δεις τετοια διαφορα χρονων......
  2. με τι πεταλια παιζεις και ποια sim?
  3. Κι ομως...ειναι η πραγματικοτητα....οπως το λενε τοσοι και τοσοι οτι το εχουν δει αυτο το πραγμα....Οταν μαθεις τα πεταλια και το κυριοτερο μαθεις να φρεναρεις.....εκει θα δεις χρονους που δε θα πιστευεις πως εγιναν....Θυμαμε χαρακτηριστικα οτι εμαθα το πως λειτουργει το φρενο απο το μηδεν!....αλλα μολις μαθεις να φρεναρεις....το αμαξι το πας οπως θες...
  4. Το servo και πιο πολυ τα πεταλια , ναι σε κανουν πιο γρηγορο...... οταν πηγα απο τα πεταλια της T500 στα Heusinkveld PRO , οι χρονοι κατεβηκαν 2+ δευτερολεπτα λογω του φρενου....το φρενο ειναι ολα τα λεφτα στα καλα πεταλια.....Και με το servo κερδιζεις γιατι εχεις το απολυτο σε αισθηση της ληψης της πληροφοριας απο την πιστα. Βεβαια μιλαμε για sims που να μπορουν να στα δωσουν ολα αυτα....
  5. Το motion ειναι μια πολυ καλη αναβαθμιση απο θεμα αισθησης....βεβαια στο επιπεδο που ειμαστε εμεις , ενα motion με κοστος στα 2500 - 3000 ευρω ειναι νομιζω οτι καλυτερο μπορουμε να αποκτησουμε. Χωρις να εχω εμπειρια απο τοσο ακριβα motion των 15000 + ευρω πιστευω πως διαφορα θα υπαρχει αλλα δεν νομιζω να μεταφραζεται στην διαφορα των 12000 ευρω που εχει απο ενα SFX-100 με Thanos controller. Ειναι ακριβως οτι λενε για τα πεταλια των 800 - 1000 ευρω και την συγκριση με τα υδραυλικα των 1500 - 2500 ευρω που ειναι φτιαγμενα πανω σε Τilton ή Wilwood κανονικα αγωνιστικα πεταλια. Δεν προκειται να δεις διαφορα 3 , 4 , 5 δευτερολεπτα στο γυρο αλλα θα εχεις την αισθηση ενος κανονικου αγωνιστικου σετ πεταλιων με υδραυλικο φρενο με οτι αυτο σημαινει.
  6. 1200€ + μεταφορικα πλεον για τα 3 παταλια.....
  7. κι ομως υπαρχει....ειναι το μονο quick release παγκοσμιως που το πληρωνεις 230 ευρω και χρειαζεται βιδα για να μη κουνιεται.....και φυσικα για να το βγαλεις πρεπει να βγαλεις και τι βιδα πρωτα.....γελαει και το ελατηριο του Q1R !
  8. το θεμα ειναι ποσα λεφτα διαθετεις.....προσωπικα εχω το παρακατω καθισμα και οχι απλα ειμαι ευχαριστημενος αλλα το καθισμα ειναι απλα απιστευτο! καθεσαι και το σωμα σου "κλειδωνει" στη θεση που πρεπει να εχεις....Εχω τρεξει πολλες φορες 2 -3 ωριαιους αγωνες σε iRacing ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ χωρις να με ενοχλησει ποτε! Δεν εχω νιωσει ποτε πονους η πιασιμο σε ωμους η μεση. Και απο εργονομια και απο εμφανιση ειναι ενα απο τα καλυτερα καθισματα για simracing και φαινεται απο ποσοι simracers το χρησιμοποιουν. Το ειχα παρει προσφορα απο τον Αγλοπουλο 410 ευρω....τωρα κανει 520 ευρω στη Sparco στην Αθηνα.
  9. φιλε παρε μια Τ300 με 300 ευρουλακια , ενα rig απο profile αλουνιμνιου αλλα 350 ευρουλακια και ενα καθισμα με 150 ευρουλακια (θα βρεις πολλα) και ξεκινα και κρατα τα υπολοιπα 400-500 ευρω απο το αρχικο σου ποσο στη τσεπη. ....Κι αν δεις οτι σε κερδιζει το σπορ τοτε πουλας μονο την T300 και πας σε αλλα επιπεδα αναλογα την τσεπη σου....Ετσι καναμε ολοι.....δεν πηγαμε κατ'ευθειαν στα βαθια...
  10. Μπες εδω και μιλα με τα παιδια να σου φτιξουν σωστο ποιοτικο rig οπως το θες και σε λογικες τιμες.... https://www.facebook.com/atsisento/ ή γραψε στο facebook στο Greek SImracers Group...
  11. μόνο και μόνο από τη ευκολία που σηκώνει τη κατασκευή και τήν κρατά με το ένα χέρι καταλαβαίνει κανείς για τι ποιότητα κατασκευής μιλάμε...οταν το Simucube 2 Pro χωρίς το τιμονι ζυγίζει 8 κιλά και άλλα 2 πιο μεγάλα μοντέλα 11 κιλά.
  12. Δοκιμη του ασυρματου τιμονιου R5 DTM 2019 στο iRacing...Οι εντυπώσεις άριστες...Δεν υπάρχει η παραμικρή καθυστέρηση στίς αλλαγές ταχυτήτων. Πραγματικά αν και με ανησυχούσε η ασύρματη επικοινωνία , δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα..
  13. θα επιμεινω πως λυσεις τυπου Playseat ειναι απλα πεταμενα λεφτα....αν δουμε για παραδειγμα σε αυτο το Link. https://www.playseatstore.com/forza-motorsport.html θα δουμε οτι κοστιζει ακριβως τα ιδια λεφτα οσο κανει ενα EVO-GT1 χωρις το καθισμα...οποτε θα πρεπει να δωσει αλλα 150 - 250 ευρω για το καθισμα. Ομως !!....ερχομαστε στο σοβαρο της υποθεσης...Αν παει σε servo συστημα το Playseat δεν υπαρχει περιπτωση να ανταποκριθει στις δυναμεις του μοτερ σε καμια περιπτωση. Ασε που η ποιοτητα της κατασκευης του δεν εχει καμια σχεση με τα αλουμινενια rig που ειναι στα ιδια λεφτα.
  14. Εγραψα αυτα τα κομματια γιατι ο φιλος ειπε οτι θελει να ειναι οσο πιο κοντα γινεται στο ρεαλιστικο και ανεφερε πεταλια με υδραυλικα κ.τ.λ.... Φυσικα και υπαρχουν πολυ πιο φθηνες λυσεις να ξεκινησεις...κανεις δεν πηγε κατ'ευθειαν στα high-end συστηματα με το καλημερα.... Αν ομως εχει αποφασησει να παει σε αυτο το budget τοτε τα πραγματα τα παιρνεις μια φορα και θα τα εχεις....μεχρι να τα βαρεθεις για να τα αλλαξεις. Γιατι δε νομιζω οτι αυτα τα συστηματα πλεον εχουν ημερομηνια ληξης... Αυτο που προσωπικα δε θα αλλαζα με τιποτα στην επιλογη μου ειναι το RIG....Ξεκινας με το EVO GT1 της Sim-Lab στα 399€ και εκει πανω μετα χτιζεις. Η διαφορα με το Simetik K2 στα 362€ νομιζω οτι δεν αξιζει το κοπο να συζητησουμε τη επιλογη...37€ διαφορα σε χρηματα και τεραστια σε ποιοτητα κατασκευης.
  15. Καλησπερα, λοιπον....θα χρειαστεις τα εξης : 1.Αλουμινενιο rig για να τοποθετηθουν ολα επανω. Ξεκινας απο Sim-Lab συστηματα γιατι ειναι τα κορυφαια χωρις δευτερη κουβεντα. Κοστος με ολα τα προσθετα που θα χρειαστεις (βαση για οθονη , πληκτρολογιο , ποντικι) απο 750€ - 1200€ 2.Τιμονι servo...Θα προτεινα Simucube 2 λογω τελευταιας τεχνολογιας και παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα!. Κοστος περιπου 1400€. 3.Πεταλια....Heusinkveld Sprint για εμενα... Κοστος πληρους σετ γκαζι , φρενο , συμπλεκτης περιπου 750€. 4.Shifter...μπορεις να βρεις πολλες λυσεις με διαφορα κοστη. 5.Τιμονια....παρα πολλα...αλλα παρα πολλα!!...Αναλογα τι θες να οδηγησεις...Κοστος απο 400€ μεχρι 1500€... 6.Καθισμα....Κατι σε Sparco , Sabelt , OMP , Turn One....Επωνυμα και δοκιμασμενα... Κοστος απο 300€ μεχρι....οσο θες! Και τωρα παμε στο πιο σοβαρο...ενα τετοιο συστημα αδικειται να παιζει Assetto Corsa , Dirt και F1 Codemasters....Αυτο ειναι ετοιμο για iRacing...Bεβαια υπαρχει και το κοστος του παιχνιδιου και η αγορα αυτοκινητων και πιστων αλλα αυτο δεν ειναι της παρουσης... Ελπιζω να βοηθησα! Καλη συνεχεια και περιμενουμε αποτελεσματα!
  16. συμφωνω απολυτα...απλα να ξερεις οταν δινεις 50 απο εδω , 100 απο εκει και στην ουσια δεν κανεις καποια ιδιαιτερη αναβαθμιση οταν τα αθροισεις τα ποσα αυτα διαπιστωνεις οτι μπορουσες να τα εχεις κρατησει και να τα εχεις επενδυσει σε κατι πολυ καλυτερο....και σου μιλαω ετσι γιατι κι εγω τα ιδια εκανα παλια!
  17. φιλικη συμβουλη.....μαζεψε τα λεφτα να κανεις μια αναβαθμιση που θα αξιζει το κοπο ολα τα λεφτα που θα δωσεις...
  18. η ποιοτητα του Sim-Lab ειναι κορυφαια...ισως η καλυτερη εκει εξω...και οι τιμες του λογικοτατες!
  19. θα γραψω παλι το ιδιο... Μονταρισμα OSW Augury : 4 καλωδια που πανε μονα τους εκει που πανε να κουμπωσουν τα οποια ειναι : 2 για την επικοινωνια του controller με το servo , 1 USB για το PC και ενα ρευμα...τοποθετηση πανω σε RIG αλουμινιου μιση ωρα , το οποιο περιλαμβανει και την τοποθετηση ολων των κομματιων του αλουμινενιου προφιλ μαζι με τα nuts που μπαινουν στις ραγες και την σταθεροποιηση τους.Οποτε οπως καταλαβαινει καποιος αν μιλαμε για τοποθετηση σε γραφειο ο χρονος μειωνεται ακομα πιο πολυ....τα καλωδια του ειναι αρκετα μεγαλα και μπορεις απλα να τα εξαφανησεις με οποιο τροπο θες κατω απο το γραφειο ή με σπιραλ που θα περασουν ολα απο μεσα.Αρα θεμα τακτοποιησης παλι δεν υπαρχει.Αν θες να τα κανεις να μη φαινονται...γινεται πανευκολα..... Αν μιλαμε βεβαια για χρηστες που παιζουν σε γραφειο τοτε απλα κανενα OSW ή DD δεν ειναι ευκολο να τοποθετηθει...γιατι πολυ απλα θελει παρα πολυ δυνατη στηριξη για να αντεξει η επιφανεια που θα τοποθετηθει τις δυναμεις του...Και δεν εννοω δυναμεις που να σε κανουν να μη μπορεις να κουνησεις τα χερια σου μετα απο εναν 30λεπτο αγωνα αλλα δυναμεις που να εισαι μια χαρα οτι αγωνα και να τρεξεις...εκει δε νομιζω οτι μπορει να τοποθετηθει σε κανενα γραφειο χωρις να το τρυπησεις γιατι πρεπει να μπει και η βαση που το κραταει....Γενικα αυτες οι λυσεις ειναι μονο για αλουμινενια rig ή για κατασκευες οπως του Αρη που μπορουν να τις αντεξουν.... Και τωρα παμε στις κονσολες...εχω ρωτησει πολλους και απαντηση δε μου εδωσε κανεις....πειτε μου που θα στηριξετε ενα OSW ή ενα DD για να παιξετε στο σαλονι ??...απλα...πουθενα!!..Γιατι αν τοποθοθετηθει σε ενα καθισμα οπως το Playseat με μονο αξονα στηριξης τοτε στο πρωτο curb που θα καβαλησει το αμαξι με μια δυναμη της ταξεως του 40% υπαρχουν 2 περιπτωσεις : 1, ή ο αξονας του playseat θα τρεμει σα ψαρι , ή 2,βλεπω να τουμπαρει το playseat στο πλαι μαζι με τον οδηγο. οποτε οι μονοι χρηστες κονσολας που μπορουν να χρησιμοποιησουν τα OSW και DD ειναι οι χρηστες που παιζουν σε γραφειο...Και ετσι επιστρεφουμε στις οδηγειες που λενε για το πως θα το βαλεις στο γραφειο... Συμπερασματα... -ΜΙα χαρα ειναι μαζεμενα και τα OSW και τα DD...Aρκει να ξερεις να τα μαζεψεις οπως πρεπει.. -Πολυ δυσκολη η χρηση τους σε κονσολες που δεν εχουν δικο τους γραφειο. -Οι ανθρωποι που ασχολουνται παραπανω με το hobby τους το κανουν πρωτα για δικο τους κεφι και μετα για ολους αυτους που ΔΕΝ εχουμε τις δικες τους γνωσεις και ωρα για να ασχοληθουμε... -Διαβασα οτι γραψανε πολλοι οτι το OSW πεθαινει....μαλλον δεν εχουν ακουσει ποτε και πουθενα για το Granite Devices ... https://granitedevices.com/ Αυτα.
  20. τοποθετηση Augury 18Nm σε μιση ωρα (και πολλα λεω) και απλα...ανοιγεις και παιζεις...βρισκεις παρα πολλες ρυθμισεις απο τα forum των παιχνιδιων και ειναι ζητημα 5 λεπτων να τα περασεις...μετα το φερνεις απλα στα μετρα σου....δεν ειναι οπως τα πρωτα OSW πλεον...Η τιμη πλεον ειναι ιδια με το DD της Fanatec....1150 ευρω με ολα υπολογισμενα και με SRC quick release στο πακετο για να το βαλεις σε οτι τιμονι θες και να παιξεις..
  21. Ετοιμο λοιπον και το Augury και το τιμονι.....οι εντυπωσεις μου για το OSW περιγραφονται απλα με μια φραση..."...τοσο καιρο νομιζα οτι επαιζα simrace"...Αυτο το ειχα καταλαβει οταν βρεθηκα στο cockpit του @Aris Teidis , αλλα αν δεν κατσεις να ρυθμισεις να πειραματιστεις και να δεις πως λειτουργει αυτο το πραγμα δεν το καταλαβαινεις...Και φυσικα παιρνει κι αλλη βελτιωση ,απλα εγω δεν τα εχω βρει ακομα.Αγορασα και το iRacing , γιατι ολοι (Ελληνες και ξενοι) μου ελεγαν πως δεν υπαρχει OSW αν δεν εχεις iRacing....Και ειχαν και παλι δικιο....απο προχτες που το πηρα και μπηκα στη διαδικασια να παρω τα διπλωματα , δεν ανοιξα αλλο simracing....Ναι μεν το κοστος ειναι αρκετο (αναλογα βεβαια τι θελει να αγορασει ο καθενας) αλλα αυτο που σου δινει απο αισθηση και λειτουργια νομιζω πως δεν το δινει κανενας αλλος.....Θα κλεισω με το poster απο το Audi R8 LMS Version 2019 και θα τα ξαναπουμε συντομα!....Επισης οποιος ειναι απο Αθηνα και θελει μπορει να ερθει να τα δοκιμασει κι απο κοντα....
  22. Το Augury 18nm τοποθετήθηκε....αλλα ενα νεο OSW δεν παει χωρις νεο τιμονι.....Audi R8 LMS Version 2 λοιπον και ειμαστε ετοιμοι για δοκιμες τις επομενες μερες...
  23. οχι φιλε γιατι δεν ειναι ευκολο να βρεις quick release για να κουμπωσουν...και δεν εiχa και Fanatec ποτε...
  24. ευχαριστω πολυ ... ειμαι σιγουρος για αυτο.
  25. ευχαριστω πολυ...οταν τοποθεετηθει μπορεις να παρεις το Σταματη και να ερθετε....
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.