Jump to content

vagos222

Members
  • Posts

    36
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Δάφνη
  • Ενδιαφέροντα
    Pc

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vagos222's Achievements

  1. vagos222

    AMD Radeon Software support & discussion (No legacy support)

    Στα 16.5.1 με r9-290 trix έχω bluescreen καθε φορά που πάει να κλείσει η οθόνη για energy save καμιά φορά το κάνει και στο screensaver..... Έβαλα πάλι τα 16.3.2 κομπλέ όλα..... (windows 8.1 64bit)
  2. vagos222

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Εγώ το έβαλα και το πρόγραμμα μου λέει να αναβαθμίσω στον παλιο 16.3 ....Επίσης δεν έχω δεί καμία διαφορά σε επιδόσεις ή κάτι στην κάρτα μου r9 290 trixx oc...
  3. vagos222

    AMD Radeon Software support & discussion (No legacy support)

    @Dj_ALeX το είδα αν δεις στο screenshot έχω βάλει να γίνονται download απλά σκέφτομαι να περάσω τους 16.4 ή 16.3 ? Πιο stable πιοι είναι?
  4. vagos222

    AMD Radeon Software support & discussion (No legacy support)

    Εγώ είμαι πολύ μπροστά έχω 16.5.1 Δεν ξέρω τι έχουν κάνει με τα driver είναι λίγο σαλάτα.... R9-290 Trixx-oc η κάρτα μου και στο site έχει 16.4 σαν official και σαν update τους 16.3 ..... Τί γίνεται ??
  5. Καλησπέρα.Είχα έναν 840Pro 128gb αλλά επειδή δεν μου έφτανε ο χώρος αγόρασα άλλον ένα για να τους βάλω σε raid-0. Το πρόβλημα είναι ότι στο bios της μητρικής όταν αλλάζω το sata configuration από achi σε raid εμφανίζει μια επιλογή που λέει : Board sata Raid Rom και έχει τρεις επιλογές 1)Legacy ROM 2)UEFI Driver 3)Disable . Αν επιλέξω κάτι άλλο εκτός από το legacy rom δεν ανοίγει το amd raid utility στα bios για να φτιάξω το raid. Άν το φτιάξω πρώτα (legacy rom) και το αλλάξω μετά (uefi driver) για να κάνω εγκατάσταση τα windows δεν μπαίνουν με τίποτα στο raid. Τι φταίει ? Πως μπορώ να το φτιάξω αυτό και να δουλέψει το uefi rom αντί για το legacy? Επιπλέον ώρες, ώρες βλέπω το pc και αργεί να αποκριθεί. Δηλαδή κάνεις κάπου κλικ να τρέξει μια εφαρμογή και είναι σαν τους παλιούς wd green που περίμενες να ανεβάσουν στροφές πρώτα και μετά να τρέξει..... Θα βάλω και screenshot από 2 προγράμματα για να μου πείτε αν είναι φυσιολογικές οι ταχύτητες στους δίσκους... Το σύστημά είναι : FX8320 2x4Gb 2400Mhz DDR3 Asus Sabertooth 990FX R2.0 Sapphire Tri-x R9 290
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.