Jump to content

karmen1983

Administrators
  • Posts

    31.352
  • Εγγραφή

  • Ημέρες που κέρδισε

    468

Review Comments posted by karmen1983

  1. Να υποθέσω ότι αυτή που έχεις στο σπίτι σου δε την έχει ανοίξει ε; :p 

    Και για να κάνω σοβαρό σχόλιο. Αυτή δε θα τη δει να τη παραβιάσει και δεν χρειάζεται, αλλά αν παραβιαστεί κάτι θα είναι ο αφαλός που υπάρχει ήδη επάνω στην πόρτα. Τώρα αν μπλέξουμε με κανεναν hacker σίγουρα δε θα βάλει στο μάτι το σπίτι μας.

    • Agree 1
  2. Δικιο εχεις καπως ετσι το σκεφτηκα και εγω. Την εχω εγκαταστησει στο server room οπου η πορτα ειναι εσωτερικη και θελω πρόσβαση σε συγκεκριμενα άτομα. Μεγαλη ευκολια ειδικα στη δουλειά που τα κλειδια ειναι σε αλλο οροφο κ επρεπε να ανεβω να παρω να κατεβω να ξεκλειδωσω αλλα ειμαι και σιγουρη οτι δε θα μπει ο οποιοσδηποτε.

    Υπάρχουν λυσεις παντως κ θα δουμε συντομα μια ακομα

    • Like 2
  3. @poulinos έκανα αίτηση για οπτική σπίτι 300αρα

    Το fritz βλέπω και λέει μέχρι 300. Θα είμαι οκ?

     

    Επίσης, ένα ακόμα που μου άρεσε τόσο καιρό που είμαι μαζί του, είναι ότι πέρα από ένα mini τηλεφωνικό κέντρο που έχω κάνει καθώς έχει αναλάβει όλα τα ασύρματα τηλέφωνα του σπιτιού, πλέον έχω κάνει και το κινητό εσωτερικό.

    Οπότε όταν κάθομαι πχ έξω δεν είμαι και με κινητό και με ασύρματο παρέα. 

    Όσο το ψάχνεις τόσο ανακαλύπτεις νέα πράγματα!!

     

    • Like 2
  4. Μιας και ενημερώθηκα μόλις από την εταιρία. Πέρα από τα καταστήματα στο skroutz το κουτί είναι διαθέσιμο και

     

    paean-premium-22big.jpg
    WWW.FRANKOPOP.GR

    Σύντομη περιγραφή

     

    20210415120129_d4c02f02-200x200.jpg
    WWW.FOXSTORE.GR

    Κατασκευαστής Raijintek   Μοντέλο Raijintek Paean Premium   Τύπος Κουτιού Midi Tower    Υποστηριζόμενες μητρικές Mini ITX Micro ATX Standard ATX   Τροφοδοτικό Δεν διατ

     

     

    Και αναμένεται νέα παραλαβή εντός των ημερών από το κατάστημα e-god.gr

     

     

     

    • Like 1
  5. Σε αλλες, παλιοτερες εποχες θα εκανα ενα project πανω στο κουτι. 

    Εχει πολλες επιλογες κ προοπτικες! Αλλα περα απο λεφτα, θελει κ χρονο να ασχοληθεις, κατι που τελευταια δεν εχω.

    Οποιος το παρει παντως για νερα θα το ευχαριστηθει!

    • Like 2
  6. 14 ώρες πριν, το μέλος poulinos έγραψε:

    ενημερωτικα.δεν τραβηξε τo fritz!box τα στοιχεια απο το speedport.αυτο δεν γινεται.το fritz!box απλα τραβηξε τα στοιχεια με το tr069 από την cosmote κατευθειαν επειδη υπαρχει μεσα cosmote  profile .επισης ο οτε δινει αυτο το router οποτε υπαρχει συνεργασια μεταξυ Fritz και cosmote (για αυτο αλλωστε και το profile)

    Θα εχεις δικιο δρ λεω μιας κ εγω δεν, αλλα μια ωρα το ειχα συνδεσει και τηλέφωνο δεν ειχα. Στον οτε ημουν σε αναμονη και δεν ειχα καταφερει να πιασω καποιον εκπρόσωπο. Εβριζα κ οταν ηρθε ο λογαριασμός κινητου :p

    με το που μπηκαν κ τα δυο πανω πηρε κωδικους. Μπορει να ηταν κ τυχαιο.

  7. 10 ώρες πριν, το μέλος nemesi54 έγραψε:

    Αυτό το γνωρίζω, αλλά ο φίλος

    Μαρίκα καλημέρα!

     

    Συνέδεσα τα 2 ρούτερ μεταξύ τους σε κάποια φάση για να μπορώ να δω ρυθμίσεις ταυτόχρονα και στα δύο, για να ανοιξω πόρτες για συναγερμους, καταγραφικά κλπ, με το που γύρισα στην αρχική σελίδα του fritz είχε τραβήξει και τα στοιχεία της σύνδεσης. 

    • Like 1
    • Haha 1
  8. πριν 9 ώρες, το μέλος poulinos έγραψε:

    αν επιανες γραμμη σε 2 λεπτα θα στο ειχαν φτιαξει.αλλα εχουν γινει τα support αστα να πανε. ελπιζω να εκανες και firmware update.

    Εκανα firmware update με το που μπήκα και αφού τελείωσα τις ρυθμίσεις πριν αρχίζω να σκαλίζω έκανα και ένα backup καλού κακού :hehe: 

     

    To dect repeater το σκέφτομαι μιας και το τηλέφωνο του ισογείου πιάνει στο μισό διαμέρισμα,  αλλά θέλω να δουλέψω μερικές μέρες με τα υπόλοιπα να δω πως θα πάει.

     

    Ενα πρόβλημα που είχα με το παλιό συνεχίζει να παραμένει και με βλέπω να ανοίγω θέμα μπας και υπάρχει καμιά ιδέα...

  9. Λοιπόν επανέρχομαι μιας και βρήκα χρόνο να το εγκαταστήσω.

    Το fritz αντικατέστησε ένα Speedport plus Sercom του ΟΤΕ που τελευταία μου είχε αλλάξει τα φώτα. Μετά από update του συναγερμού δεν είχα καμία ειδοποίηση, είτε ήμουν στο σπίτι, είτε όχι κάτι που μου δημιουργούσε πρόβλημα. Ειχα και αποσυνδέσεις κάθε τόσο με το καταγραφικό οπότε...

     

    Το 7530ΑΧ συνδέθηκε, επέλεξα το προφιλ του ΟΤΕ από το μενού και το μόνο που δεν είχα ήταν τηλέφωνο. Τα τράβηξα όμως από το Speeport και όλα καλά, στο 13888 μετά από 5 προσπάθειες δεν έπιασα γραμμή.

    Ο χρόνος εγκατάστασης ήταν περίπου μισή ώρα μέχρι να βάλω σε λειτουργία και τα τηλέφωνα.

     

    Αυτό που με ξάφνιασε πέρα από το απλό Interface που έχει, είναι η δυνατότητα να συνδέσεις τηλέφωνα ασύρματα απευθείας στο fritz (λειτουργία DECT) και πλέον να έχω και εσωτερικά τηλέφωνα στο σπίτι!

    Αυτό που δεν εχω βρει αν και δε το εψαξα και πολύ, είναι πως αλλάζω τον αριθμο εσωτερικου τηλεφώνου.

     

    Τα προβλήματα με τον συναγερμό λύθηκαν αμέσως και άρχισαν να έρχονται οι ειδοποιήσεις. Ανοιχτηκαν οι πόρτες που έπρεπε για καταγραφικά κλπ και όλα πάνε ομαλά.

     

     

    • Like 4
    • Agree 1
  10. πριν 28 λεπτά, το μέλος Seafalco έγραψε:

    Αν μέσα στη σωλήνα έχει περαστεί η ράβδος σιλικόνης, μπορεί η σωλήνα να ζεσταθεί αρκετά σε μια περιοχή αρκούντως μεγάλη , έτσι ώστε να κάνεις δυο κάμψεις μαζί ?

    Ναι και βοηθάει και πολύ το πλαστικό jig που δίνουν αν και προσωπικά μάλλον θα προτιμούσα τέτοιου τύπου 

     

    p-0300_ek-loop-modulus-hard-tube-bending

     

    Αλλά και πάλι κάνεις τη δουλειά σου

     

    πριν 29 λεπτά, το μέλος Seafalco έγραψε:

    θα είναι αρκετά μαλακή (χωρίς να παρουσιάσει ζημιά όμως ε!) και επιπλέον θα στερεοποιηθεί αρκετά γρήγορα για να μην κάνεις το "φακίρη" πολύ ώρα ?
    Αυτό το θέμα με το πόσο γρήγορα μαλακώνει και πόσο χρόνο σου διαθέτει για "εργασία" και πόσο γρήγορα κρυώνει είναι σημαντικό και προφανώς τελείως εμπειρικό!

    Όποτε είχα καμπύλη στη καμπύλη προσωπικά είχα και μία λεκάνη με νερό δίπλα και μόλις το έφερνα εκεί που ήθελα το βούταγα μέσα στο νερό και έμενε κόκκαλο αμέσως.

     

    πριν 30 λεπτά, το μέλος Seafalco έγραψε:

    πίσης από τη στιγμή που αρχίσει να κρυώνει αν της αλλάξεις λίγο τη θέση / κάμψη , θα διατηρήσει τη νέα κατάσταση , ή όταν την ελευθερώσεις θα καταλήξει σε μια ενδιάμεση θέση?

    Αν αρχίζει να κρυώνει και να σκληραίνει όχι δεν αλλάζει, θα πρέπει να ξαναζεστάνεις

     

    πριν 31 λεπτά, το μέλος Seafalco έγραψε:

    Όσον αφορά δε, στην φωτογραφική υποστήριξη είναι εξαιρετική με κάποιες από τις φωτογραφίες να τις αδικεί ακόμα και αυτός ο χαρακτηρισμός !
    (Ειλικρινά έμεινα "κόκκαλο" !     :T:  )

    Προσωπικά το ξέρεις δεν μου άρεσαν καθόλου, αλλά για να το λες θα το πάρω στα θετικά :hehe: 

    • Agree 1
  11. Έλειπα και τώρα εστιάσα στο σχόλιο :p 

     

    Εχει και molex πάντως :hehe: 

    On 21/5/2021 at 11:55 ΜΜ, το μέλος tommybertsen έγραψε:

    Επίσης δεν ξέρω οι τιμές πως κυμαίνονται για να τα πάρεις όλα αυτά ξεχωριστά (κι από άλλες εταιρείες), αλλά πόνεσα λίγο. 

    Οι τιμές σε custom loop είτε με σκληρό είτε με εύκαμπτο σωλήνα ήταν και θα είναι σε αυτά τα επίπεδα. Είναι όμως και άλλο επίπεδο ψύξης και αισθητικής η όλη φάση. Προσωπικά είχα αφήσει το σπορ στον προσωπικό μου υπολογιστή αλλά μετά την παρουσίαση ψήνομαι να κάνω αναβάθμιση ολική. Χρόνο θέλει βέβαια τον οποίο δεν διαθέτω αυτή τη στιγμή.

    Αν μπεις πάντως στο τρυπάκι είναι σαν το τσιγάρο. Μπορεί να το κόψεις αλλά πάντα θα είναι στο μυαλό σου :p 

     

    • Like 3
  12. Δεν μπορώ να μιλήσω για τα άλλα που αναφ΄ρεις μιας και δε τα εχω δει απο κοντά. Θα ήθελα όμως μία φώτο απο το Net για να καταλάβω τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου και θες να το κάνεις :) και επίσης να μου πεις και αν εχεις μία οθόνη ή δύο ή τρεις και πόσες ίντσες και αναλογίες :) 

     

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.