Jump to content

Intraspeed

Members
  • Posts

    26
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Intraspeed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Γεια σου φιλε Ειμαι και εγω μελος στη HOT Πολλα μπραβο να σου πω , γιατι "γαζώνεις" το τελευταιο διαστημα. Καλυτερα να του στειλεις pm στο hwbot. Δε νομιζω να σου απαντησει εδω , μπορει να μη το δει καν. Πριν μηνες που τον έψαχνα , μου ειπε ότι δέν ξαναμπαινει στο lab Δεν ξερω τι εχει παιχτει.
  2. Λές και έχει πέσει η βόμβα της Χιροσίμα στο thread , από την Πέμπτη. Σιγή ασυρμάτου , μούγγα στη στρούγκα. Τόσο πολύ τους πείραξε κάποιους η επιτυχία του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ ? Μου έκανε εντύπωση που δέν γράφτηκε ούτε ένα σχόλιο και υποτίθεται ότι κάποια άτομα δηλώνουν φίλαθλοι και αντικειμενικοί. Πολύ υποκρισία τελικά , κρίμα. Τέσπα Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και στην επόμενη φάση.
  3. @TASOS Είναι οριστική η κατάταξη μας στο πρόσφατο Country Cup ? Νομίζω ότι είχαμε πιό πολλούς βαθμούς , μας αφαίρεσαν αποτελέσματα ?
  4. Intraspeed

    Αγορά Νεας Οθόνης για RX 570. (max 150€)

    Εχω ακριβώς ίδιο σύστημα με του snips και μέχρι τώρα είχα ένα 22άρι FHD tv-monitor της LG. Θέλω πλέον κάτι καλύτερο για 1080p. Είδα τις προτάσεις που έγιναν παραπάνω , αλλά θα ήθελα και μιά γνώμη για αυτή (είναι refurb με 1 χρόνο εγγύηση από leasing εξοπλισμού , όπως μου είπαν). http://www.cosmodatastock.gr/product/295849/monitor-27-philips-p-line-brilliance-273plph-analisi-full-hd-1ms-smartresponse-vga-dvi-d-hdmi-ensomatomena-ichia
  5. Συγχαρητήρια για το thread ! Μιά ερώτηση. Στην πρόταση των 567 ευρώ , το τροφοδοτικό είναι επαρκές ?
  6. Intraspeed

    Επιδιόρθωση μιας Samsung TFT οθόνης

    Thanks για το input. Θα την κάνω την προσπάθεια , μπάς και γλιτώσουμε την οθόνη (LG204WS) και μου μείνουν παραπάνω λεφτά για καινούργιο pc που ετοιμάζομαι.
  7. Intraspeed

    Επιδιόρθωση μιας Samsung TFT οθόνης

    [MENTION=14068]ts0gl1s[/MENTION] Οπως και να έχει , την έχω για πέταμα. Οπότε θα την ανοίξω και όπου δώ φουσκωμένο πυκνωτή τον αλλάζω. Αμα φτιαχτεί έχει καλώς.
  8. Intraspeed

    Επιδιόρθωση μιας Samsung TFT οθόνης

    Πολύ χρήσιμο thread. Θα κάνω και εγώ μιά δοκιμή με τους πυκνωτές , αν και έχω διαφορετικά συμπτώματα. Εμένα τρεμοπαίζει συνέχεια η οθόνη και μετά από κάποιο χρόνο δουλεύει κανονικά. Αλλά μέρα με τη μέρα αυτό το τρεμόπαιγμα που κάνει στο άνοιγμα , όλο και τραβάει περισσότερο σε χρόνο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.