Jump to content

maglaras

Premium Members
  • Posts

    102
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About maglaras

  • Γενέθλια 03/07/1979

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Messinia

maglaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Χαιρετώ την παρέα, έφτασε η ώρα της αναβάθμισης και μιας και έχω καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα θα ήθελα την συμβουλή σας. Αυτήν την στιγμή έχω έναν C2D 6850 (3Gh) με 6GB Ram και μια 9800GT/512mb VGA η χρήση είναι καθαρά για επεξεργασία εικόνας, πριν λίγο καιρό αναβάθμισα τους Μνήμη (Από 2 σε 6) δίσκους (840 EVO για σύστημα και WD RED 3Terra για αποθήκη) και το λειτουργικό από Win7 σε Win10Pro. Ο παραπάνω συνδυασμός μου έδωσε την απαραίτητη ώθηση και πλέον το σύστημα δουλεύει αξιοπρεπώς αλλά τον τελευταίο καιρό άρχισα να χρησιμοποιώ το DxO Optics Pro το οποίο είναι υπερβολικά ενεργοβόρο και το σύστημα κυριολεκτικά την άκουσε. Οπότε η κίνηση της αναβάθμισης είναι υποχρεωτική και εδώ σας ρωτώ με ένα budget της τάξης των 500€ τι μπορούμε να πάρουμε. Θα ήθελα οι επιλογές να κινηθούν στα πλαίσια του value for money μιας και εάν περισσέψουν χρήματα θα πάνε σε αγορά υποχρεωτικού φωτογραφικού εξοπλισμού. Ξέχασα να αναφέρω πως έχω στην άκρη δυο δίσκος WD640GB που θα ήθελα να τους βάλω σε Raid1 και το USB3 μου είναι απαραίτητο μιας και τώρα με το 2 περιμένω με τις ώρες Ευχαριστώ και περιμένω τις προτάσεις σας.
  2. maglaras

    Δείξτε το κουτί σας...

    Πράγματι πολύ σκοτεινό το κουτί σου. Στην δική μου περίπτωση βοηθά και η μητρική παρά πολύ. Δες εδώ με άλλη μητρική (αλλά με μόνο μια λάμπα σε καίριο όμως σημείο) πως είναι
  3. maglaras

    Δείξτε το κουτί σας...

    Πιο κουτί έχεις; Παίζει καμιά φοτο;
  4. maglaras

    Δείξτε το κουτί σας...

    Βοηθά το ότι όλα μέσα στο κουτί είναι UV-Reactive (mobo-καλώδια-ανεμιστήρια), επίσης παίζει ρόλο και το που τις έβαλες (με άλλες διατάξεις που δοκίμασα δεν είχα τα ίδια αποτελέσματα).
  5. maglaras

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ειναι στα υποψην 2 AKASA και μια SHARKOON παρόμοιες σε απόδοση και οι 2.
  6. maglaras

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ακόμα είναι στην αρχή, αλλά πάρτε μια ιδέα για το πως θα είναι.
  7. maglaras

    Intel OC Database

    Λόγο κάποιον προβλημάτων έχω καθηλωθεί στα 3400 (12χ283) με μόλις 1,55v σε full load. Ο επεξεργαστής είναι ένας L310 και ψύχεται από μια GlobalWin Cak4-88T
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.