Jump to content

BillyVan

Premium Members
  • Posts

    148
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by BillyVan

  1. Εχω αγορασει απο εκει και τις περισσοτερες φορες ζητουσα να μου τα προρυθμισουν. Σε μια περιπτωση απο λαθος και μπλεξιμο δικο μου τους ζητησα και μπηκαν με teamviewer και μου το εστρωσαν. Δοκιμασε και αυτη τη λυση μηπως βοηθησει.
  2. BillyVan

    Ασυρματη μεταφορα τηλεφ. γραμμης.

    Ας ξεκινησω με 100 ευρω ( 50 χ 2 ) και οροφη τα 150. Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.
  3. Κακως αναβαθμισες και το 5210 αλλα και το Ubnt. Με τις τελευταιες αναβαθμίσεις η ισχυ πεφτει δραματικα. Για το πρόβλημα σου τωρα νομιζω ότι αν το ρουτερ είναι Τόμσον καπου ειχα διαβασει ότι δεν παιζει με τιποτε.
  4. BillyVan

    Ασυρματη μεταφορα τηλεφ. γραμμης.

    Εχεις να μου προτείνεις εσυ ή καποιος άλλος καποια υλοποιηση ?
  5. Καλημέρα. Υπαρχει ασυρματη ζευξη 4χλμ και θελουμε να περασουμε όπως λεω και στον τιτλο την τηλεφ. γραμμη (το pstn) Το λινκ παιζει απρόσκοπτα εδώ και 1-2 χρονια απλα μεταφερει από το 1 χωριο στο άλλο το ιντερνετ. Τωρα μου ζητησαν να περασω και το τηλεφωνο (αναλογικη γραμμη όχι voip αριθμος) Υπαρχει ευκολος τροπος ? Με μια μικρη ερευνα που εκανα βρηκα ότι μπορει να γινει με 2 συσκευες ( 1 σε κάθε σημειο δηλαδή) συγκεκριμενα τα SPA3102 . Διαβαζω όμως για αρκετα προβλήματα με echo , δεν παιζει αναγνωριση κλησης , θορυβοι , πρόβλημα σε εξερχόμενες , ελλειψη σταθεροτητας κλπ. Παλιοτερα το ειχα κανει με 2 fritz 7140 αλλα το κοστος ξεφευγει. Εχετε να μου προτείνετε κατι ? Ευχαριστω.
  6. BillyVan

    Intel OC Database

    Οπως ελεγε και ο Βεγγος σε μια ταινια <Ολα ειναι ατμος>
  7. BillyVan

    Intel OC Database

    Τερματισε εμενα εδω η μητρικη με τον 2.4 (315χ12) 3772 Μηζ Sandra Mem PC Mark CPU PI MEM
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.