Jump to content

SkaL-

Premium Members
  • Posts

    1.092
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by SkaL-

  1. Συνήθως είναι γράσο ηλεκτρονικών τέτοιου τύπου, ένα τυχαίο καλής ποιότητας από την ελληνική αγορά.

    372%CE%91.jpg
    WWW.MEGALIDIS.GR

    Στο κατάστημα Megalidis θα βρείτε επαγγελματικά προϊόντα Professional® 372 - Γράσο Ηλεκτρονικών

     

    • Like 2
  2. Καλησπέρα και από εμένα, μετά από αρκετό καιρό γράφω. Περισσότερο θα ήθελα να κάνω μια ανακοίνωση, λοιπόν η ομάδα μας η https://hwbot.org/team/middle_earth/#Members που τα τελευταία χρόνια κρατά σταθερά την τρίτη θέση σε δυναμική στην κατάταξη του hwbot στην Ελλάδα, μετά από μια κουβέντα με τους φίλους  και captains της ομάδας jimmyFox, Ilias83, Hightech, alexopus, sotos κ.α αποφασίσαμε να μεταφερθούμε στην ΗΟΤ. σίγουρα δεν υπάρχει η δυναμική του παρελθόντος, οι υποχρεώσεις πέρα από το αγαπημένο μας hobby τους υπολογιστές είναι πάρα πολλές αλλά ότι μπορούμε θα κάνουμε να κρατήσουμε την Ελληνική κοινότητα ψηλά στην παγκόσμια κοινότητα του overclock. Σιγά σιγά στις επόμενες μέρες τα μέλη μας θα περνάνε στο δυναμικό της Η.Ο.Τ  Όπως λέει και ο ΤASOS τα καλύτερα έρχονται ;)

     

    • Like 5
    • Agree 1
  3. Αν και καιρό αναπάντητο το ερώτημα σού :)πρέπει να έχει να κάνει καθαρά με το profil που δουλεύουν οι ανεμιστηρες. Εχεις στο pc σου κάποιο software για να αλλάζεις το προφίλ λειτουργίας των ανεμιστήρων ? (Πχ afterburner.) Πάντως η κάρτα σου μια χαρά είναι :)

  4. On 7/7/2017 at 10:01 ΜΜ, το μέλος Blinky έγραψε:

    Εγω παλι σου λεω να κοιταξεις μια μεταχειρησμενη 980ti στο 300αρι και να κανεις ομορφο καλοκαιρακι απο σημερα.

    ΟΚ δε θα εχεις freesync αλλα απο ενα σημειο και μετα οταν υπαρχει τετοια διαφορα στην αποδοση δε νομιζω πως ειναι τοσο σημαντικο.

    Δυστυχως οι 580 που θα ηταν το ιδανικο για σενα δε προκειται να δουν λογικη τιμη οσο υπαρχει το Ethereum...

     

    Δε θα ειχα την ιδια αποψη οπως καταλαβαινεις αν δεν υπηρχε το θεμα του mining. Και επισβς δε θα πονταρα καθολου σε πτωση τιμης των 580 λογω Vega επειδη μαλλον οι δευτερες δε θα ειναι καλες στο mining (hbm και ενεργοβορες). Αυτο αφηνει βεβαια ενα μικρο παραθυρακι αν βγουν 3 μοντελα Vega και οντως δεν τσουλανε στο mining, το μικροτερο μοντελο να ειναι καλη αγορα σε λογικη τιμη, αν θες περιμενεις να το δεις αυτο.

    Ευτυχώς οι τιμές πέφτουν σίγα σιγά αλλά η 980Τi πραγματικά είναι οτι καλύτερο υπάρχει σε σχέση απόδοση τιμη, α και blinky σβήσε προσωπικά μηνύματα θέλω να σε ρωτήσω κάτι !

  5. πριν 1 ώρα, το μέλος PanosXidis έγραψε:

    Με αυτα που βλεπω το TDP 95WATT ειναι πολυ μεγαλη ψευτια εχει και περισσοτερη καταναλωση και απο τον δικο μου στα LOAD χτυπαει 180αρια

    Λίγο ξυδάκι για σένα PanosXidis, διαβάζω διαβάζω τα σχολιά σου και δεν άντεξα όλο για τον δικό σου μας λες!!!

     

    ontopic τωρα τα zen ειναι μια χαρά, μακάρι να δούμε σύντομα 4C/8T πιστευώ θα κάνουν πολύ καλό OC οχι τρομέρο αλλά κοντά στα 4.5ghz   Και αυτό το λέω βλέποντας που πανε τα zen με δυνατή ψύξη στο hwbot.

    • Like 2
  6. Απο οτι βλέπω έχουμε νέο βασιλιά σε ένα ένα τα benchmarks πέρνει κεφάλι η amd http://hwbot.org/benchmark/cinebench_-_r15/rankings?start=0&cores=8#start=0#interval=20

    Τώρα για το gaming διάβασα πολλές υπερβολές για κάτι i5 κτλ απλά τέλειωσαν οι 4 πυρήνες ακόμα και με HT. Αυτό που είδα είναι ένα πολύ καλό τσιπακι απο την amd και καλό για gaming το μόνο που  θέλει είναι 200-300mhz παραπάνω τα ρολόγια.

    • Like 2
  7. πριν 3 ώρες, το μέλος devaggos έγραψε:

    Πιστευω και εγώ ότι θα πέσουν οι τιμούλες έστω και λίγο αλλά αυτό φαίνεται να αργεί για ακόμα 1-2 μήνες αφού οι 480 έχουν Σεπτέμβρη παραλαβή.... Σεπτέμβρη μου φαίνεται δύσκολο να πέσουν οι τιμές αφού έχουν γίνει ένα σωρό pre-orders ήδη.... μου φαίνεται μεγάλος μπελάς να αλλάζουν οι τιμές για τόσα pre-orders και να κόβουν πιστώσεις αλλά δεν ξέρω τι πολιτική έχουν και αν υπάρχει σενάριο που είναι υποχρεωμένοι να ρίξουν τιμές, διαφορετικά αν είναι θέμα μαγαζιών το θεωρώ απίθανο για σεπτέμβρη.

    Σε άλλο θέμα όμως τώρα:
    Η δικιά μου 470 θα έρθει λογικά την άλλη παρασκευή και θα κάνω κάποιο review μιας και ζητήθηκε @LocoDiceGR  :p Έχω ξεκινήσει ήδη να ετοιμάζω benchs για την 750ti που έχω (δυστυχώς είχα 760 αλλά την πούλησα και θα ήταν καλύτερη για σύγκριση μιας και την είχα πάρει στην ίδια κατηγορία χρημάτων πριν 3 χρόνια (2 γενιές πίσω)) αλλά ίσως μου φέρει ένας φίλος μια XFX R9 380X (που είναι και αυτή αντίστοιχη κατηγορία, προηγούμενη γενιά) για να την βάλω και αυτή στο testing. Επίσης θα τρέξω αρκετά από τα games-benchmarks που έτρεξε και ο φίλτατος @The_Blade σε αυτό το thread για να συγκρίνουμε και με reference RX 480 αλλά και με gtx 970 σε 1080p!  Δηλαδή στα σίγουρα είναι: 
    Benchmarks:
    -3dmark Fire Strike
    -3dmark Time Spy
    -Unigine Heaven
    -Unigine Valley

    Game Benchmarks:
    -Tomb Raider 2013
    -Shadow of Mordor
    -Thief
    -Metro 2033 Redux
    -Metro Last Light Redux


    Αν έχετε προτάσεις για games (έχω αρκετούς τίτλους στο steam) ή guidelines/tips για την όλη φάση, πείτε ιδέες! Γενικά τα game benchmarks είναι εύκολη φάση, για games όμως που δεν έχουν benchmarks είναι δύσκολο να κάνεις σωστές μετρήσεις και αυτά τα φοβάμαι κυρίως πόσο έγκαιρα θα βγουν αλλά ίσως τρέξω και κανα Witcher 3 να δούμε και εκεί νούμερα.
    !!!
    Α και ερώτηση, πέρα από HBAO και PhysX υπάρχει κάποια τεχνολογία που δεν είναι ουδέτερη και θα πρέπει να απενεργοποιείται; Γιατί μόνος αυτές τις 2 ξέρω που είναι της Nvidia..

    Aν μπορείς και ένα 3d mark 11. Eίναι παλιό το ξέρω αλλά πολύ αντικειμενικό.

    • Like 1
  8. πριν 59 λεπτά, το μέλος yanni έγραψε:

    Η τιμή αποκαλύφθηκε σε άρθρο της Wall Street Journal, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση που η αποκάλυψη για την καμπάνια της AMD βγαίνει από το Forbes. Η AMD μάλλον μπούχτισε με τον ξεπουλημένο τεχνολογικό τύπο και στράφηκε στα κορυφαία οικονομικά sites, τα οποία πρώτον χ3στηκαν για το AMD vs Nvidia και δεύτερον δεν ξεπουλιούνται απλά για ένα μπανεράκι στην κεντρική.

    Δεν έχεις και άδικο όμως το marketing της nvidia τα έχει καταφέρει...

    • Like 1
  9. Πάντως το 40% πάνω απο Excavator είναι 55-60% πάνω απο vishera...αν αυτό δεν ισχύει αλλά είναι ακόμα και 30-35% πάνω απο vishera clock to clock θα είναι πολύ καλα !Αλλά κρίμα που δεν έδωσε excavator σε fx μια χαρά θα ήταν, οκ πίσω απο ιντελ αλλά απο κοντά.

  10. Λοιπόν το αγόρασα και εγώ με την ελπίδα να παίζει αλλά το game θέλει πολλά fps για να παίξει καλά και σταθερά, αυτό το καιρό δεν έχω δυνατό pc και τα fps μου με low-med γραφικά 1080p έχουν πολλά drops παίζουν 40-80. Το pc μου είναι pentium G3258 @ 4600 mhz / ram 2000 mhz με καλά timmings / 6950 unlcok @ 980/1450 mhz το game υποφέρει απο stuttering με τον pentium να φταίει αφού και σε med-high τα γραφικά μου βγάζουν σχεδόν τα ίδια fps. Kατά τα άλλα είναι καλύτερο απο το aw αλλά χειρότερο απο το Bo2 παίζοντας κάποιος την νέα nuketown θα κατάλαβει τι θέλω να πώ και στην Nuketown τα fps είναι τραγικά τουλάχιστον για μένα! Και κάτι τελευταίο με το ίδιο pc το ΑW βγάζει σταθερά 91 Fps σε 1080p med-high γραφικά.

  11. H cpu δεν είναι το πρόβλημα σου σίγουρα, κάτι άλλο κάνει το πρόβλημα, άσε μια μνήμη πάνω έναν δίσκο και μια vga και κάνε δες πάλι. Αν όλα είναι οκ βάλε ένα ένα πάλι τα άλλα πράγματα και κάνε δοκιμές.

  12. για υψηλες αναλυσεις, εχουν τρελες διαφορες αυτες οι δυο?

    οτι και να παρω θα κλοκαριστει ετσι κι αλλιως, οποτε αν η διαφορα ειναι απλα εργοστασιακο κλοκαρισμα δε με ενδιαφερει να το πληρωσω παραπανω (αν λεω μλκιες σορρυ, ειμαι ψιλοασχετος απο amd)

     

    Αν η dx12 υποστηριζει πολλαπλες καρτες και σε games που γραφτηκαν με προηγουμενες εκδοσεις φυσικα θα μπουν κι αλλες καρτες στην πορεια

    Oι διαφορές είναι μικρές απο x και non X απλά αν είσαι τυχερός και έχεις 1200mhz την gpu για κάθε μέρα θα δείς πολύ δύναμη και επιδόσεις που θα φτανουν τα επιπεδα της 980.

    • Like 1
  13. Λοιπόν αν αγοραστούν απο Ελλάδα δεν θα έχεις πρόβλημα με εγγυήσεις, κάποια μαγαζιά έχουν καλύτερο rma κάποια όχι είναι πάνω κάτω γνωστά :) Απο τις νέες κάρτες δεν έχω μεγάλη εμπειρία όμως είχα για αρκετoύς μήνες μια vtx 3d 290X reference και πραγματικά το cooler της δεν ηταν αρκετό... οτι και να κάνεις να πάρεις μια custom υλοποιήση !!!

  14. H motherboard σου τι rev είναι ? ναι απο το Bios με τον ίδιο τρόπο οτι έγραψα και απο πάνω δες εδώ

    και βάλε vcore 1.35 o τύπος στο Video μάλλον δεν έχει την mοtherboard με το vcore που έχει στον 8350.... κάνει υπερβολές αλλά το 4.3-4.4 είναι safe για 24/7 με την cpu σου.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.