Jump to content

Trooper

Premium Members
  • Posts

    2.936
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Everything posted by Trooper

  1. Trooper

    Οι αγορές μας..!!

    Είπα να τα δοκιμάσω μιας και είχανε μια καλή έκπτωση λιγο πριν τις γιορτές. Γλυτώνεις πολύ καλωδιομάνι και πλέον ολοι οι ανεμιστήρες ειναι σε ένα σημείο! Παίρνει ρευμα απο 6πινο PCIE.
  2. Trooper

    Diablo IV

    Well πεθανε κάνοντας tier 100 dungeon (και έλεγα να μή κανω dungeon με Poison).... Σκάει μύτη μέσα στο χαμο κι ενας blood seeker και gg. Οπότε πάμε πάλι απο την αρχή και ψιλοχαλαρώνω τωρα περιμένοντας το event αρχες Δεκέμβρη.
  3. Trooper

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Μου άρεσε πάρα πολύ, κρίμα που ήταν μόνο 8 επεισόδεια. Ελπίζω να ανανεωθεί, μου θύμισε homeland αλλά στο πιο γρήγορο.
  4. Trooper

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Diablo 4 Season 1 complete, ναι ξέρω εχει τα θεματά του, τωρα το άφησα μεχρι όταν και εάν τα φτιάξουν. Season2 ? Ίσως, χλωμό το βλέπω. Άρχισα δειλά δειλά το PoE, μπας και , αν αντέξω και κρατηθώ θα παίξω λιγο αλλα προς το παρόν δε με πολυκρατάει. Season 5 warzone έτσι για να χαλαρώσουμε λίγο.
  5. Trooper

    Diablo IV

    Μετά από ένα ισχυρό σόκ που πέθανε ο druid μου 1-shot απο μια χαζομάρα Άλλαξα σε sorcerer και επιτέλους Level 100 και λίγο παύση μέχρι να βγει το season
  6. Trooper

    Diablo IV

    Έδωσε ρέστα η Blizzard...Πως μας πετσόκοψε έτσι λολ. Εχει πέσει κάψιμο που είχα χρόνια να κάνω. Ολοι στη friends list είναι στο diablo, και κανείς δεν είναι κοντα στο να παει 100. Ο 4ος χαρακτήρας ειναι on the way, 65 level και προχωράμε.
  7. Trooper

    Diablo IV

    Παρα πολύ ωραίο το παιχνίδι, το campaign εχει κατι καταπληκτικά video, ειναι αρκετά μεγάλος ο χάρτης με πολλά πράγματα να κάνεις. Διαφέρει σε καποια πράγματα απο το d3, εχει και pvp σε 1 περιοχή, και άλλα πολλά. Το μόνο κακό για μένα που παιζω hardcore είναι οτι δεν υπάρχει talent cheat death οπως είχαν ολοι οι χαρακτήρες στο d3, (εδω μονο ο sorcerer εχει) με αποτέλεσμα να μπορείς να πεθάνεις απο το οτιδήποτε. Πέθανα λεβελ 51 και αν και το level up alt ειναι πολύ πιο γρήγορο, δε παύει να θελει καποιο-αρκετό χρόνο.
  8. Πωλείτε το Zelda Tears of The Kingdom για το Nintendo switch. Ολοκαίνουριο & Σφραγισμένο.
  9. Trooper

    Star Wars Jedi: Survivor

    Μετά απο 25 ώρες περίπου το τέλειωσα, το main story, εχει και διάφορα άλλα παρελκόμενα, αλλα η ιστορία τελείωσε. Για 70 ευρώ νομίζω είναι λιγες οι 25 ώρες, σιγουρα αν καθόμουν να ψάχνω καθε side quest να κράταγε παραπάνω, αλλά και πάλι. Ωραίο παιχνίδι, θέλει optimization σιγουρα , μπήκε ένα patch 3.3gb χτες αλλα δεν είδα τι κάνει μιας και το είχα ανοικτό όλη μερα
  10. Trooper

    Star Wars Jedi: Survivor

    Το παιχνίδι είναι ωραίο, εχει τα θεματάκια του βέβαια σε θέματα performance, κάνει κάτι σπασιματάκια πολλές φορές αλλά γενικά παίζει καλά. Όχι σούπερ, αλλά ειναι playable. Είχε ενα θέμα στον δευτερο πλανήτη που αν είχες ανοικτό RTX απλά κόλαγε συνέχεια και δε μπορούσες να προχωρήσεις, το έκλεισα το RTX και προχώρησα. Ειμαι σίγουρος οτι θα βγούν fix, καλό είναι να περιμένει κανείς. Διάβασα πολλά οτι θέλει πολυ nvram, κλπ. Ειμαι φάν του Star Wars και το προηγούμενο ήταν πολύ ωραίο, κι αυτό στα ίδια μονοπάτια βαδίζει.
  11. Trooper

    49" Odyssey G9

    Changed Κατάσταση to Πωλήθηκε
  12. Trooper

    Οι αγορές μας..!!

    -Μπαμπά αφού σου είπα οτι δε θέλω άλλα Lego. -Ποιός σου είπε οτι είναι για σένα ? - ... Και μετά απο 10+ ώρες...
  13. Trooper

    Οι αγορές μας..!!

    Στο Corsair 7000X που έχω ήταν πάρα πολύ άνετη η εγκατάσταση, πολυς χώρος. Παντως οι connectors ειναι πιο μικροι και χωράνε και σε πιο μικρα κουτια να τους στριψεις.
  14. Trooper

    Οι αγορές μας..!!

    Τιμή/διαθεσιμότητα, είδα και το review που έκανε το lab, εριξα και μια ματιά γύρω γυρω, γενικα παρομοι είναι. Δεν ήθελα να περιμένω ή να δώσω λεφτα για pciex5
  15. Trooper

    Οι αγορές μας..!!

    Corsair mania
  16. Βρηκα ενα ετοιμο bootable usb που το ειχε μεσα, οποτε απο εκει ετρεξε. Ηταν λιγο παλιο βεβαια ver 1.09. Δε βλεπω να βγαζει κανα λαθος. Ετρεξα -W -s 360
  17. Κατέβασα το popOS, και ακολουθησα καποιες οδηγιες για να κανω install το stressapptest. Use the following commands to install stressapptest on your Ubuntu live USB: sudo -s #do everything as root apt install -y g++ gawk git make git clone http://github.com/stressapptest/stres... #clone the project directory from GitHub to your USB drive cd stressapptest #go into the newly cloned project folder ./configure #runs a script to automatically configure compiler and installation settings and generate a makefile make install #runs the install script from the makefile to compile and install stressapptest stressapptest -M [amount of memory to test] -s [time to test in seconds] Το πρόβλημα ειναι οτι με το που το παταω να τρέξει, απλα παγωνει ο υπολογιστής. Δε βγαζει καποιο ερρορ η κάτι, απλα παγώνει...
  18. Trooper

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    Tetris πολύ καλο, 8άρι απο μένα, παρόλο που λες τι μπορεί να εχει μια ταινία με θέμα ενα video game του 80, εχει τρελό suspense! Edit: Αν δεν έχετε ιδεα για την ιστορια του παιχνιδιου οπως εγω, μη κατσετε να ψαξετε κλπ, θα χαλασετε την ταινία, αξίζει ακόμα πιο πολυ αν δεν εχεις ιδεα!!
  19. Trooper

    Diablo IV

    Και να προσθέσω οτι επαιξα τη beta με ps5 χειριστήριο και το ευχαριστήθηκα!! Ουτε ατελείωτο κλικι κλικι, και πολύ πιο χαλαρά και άνετα!!
  20. Trooper

    Diablo IV

    Επαιξα 2 χαρακτήρες, ενας πέθανε στο level 21, τον δεύτερο τον άφησα στο level 15. Diablo = Hardcore αλλιώς είναι βαρετό. Το 3 το έπαιζα on/οff για πολλά χρόνια, και σε καποια season, καποια τα αφηνα κλπ. Τα λεφτά του τα έβγαλε σίγουρα. Το 4 μου αρέσει πολύ, εχει ολα αυτα που περίμενα + άλλα ακόμα που προφανώς δε μπορούμε να δουμε αν δε παίξουμε max level. Τα γραφικά ειναι πολύ καλά, μουσική/ατμόσφαιρα κορυφαία, οι χαρακτήρες ωραίοι. Το Diablo 3 βγηκε πριν 11 χρόνια, προφανώς και ολοι μας ήμασταν σε άλλη ηλικιακή φάση τότε και το κάψιμο ήταν πολύ πιο εύκολο. Δε σημαίνει οτι το παιχνίδι δε θα είναι καλό αν δε δώσεις τις ίδιες ώρες που έδινες τότε. Εγω ένα Diablo 3 με καλύτερα γραφικά ήθελα και προς το παρόν με καλύπτει πλήρως!
  21. Trooper

    Hogwarts Legacy [10 Φεβρουαρίου 2023]

    Control εχω παιξει και ήταν πολύ καλό. Death Stranding μακριά....
  22. Trooper

    Hogwarts Legacy [10 Φεβρουαρίου 2023]

    Πολύ καλό το παιχνιδι, ακόμα είμαι στην αρχή, ήμουν λίγο διστακτικός στο να το πάρω μιας και δεν είμαι πολυ φαν των παιχνιδιών με πολυ μπλα μπλα. Το Red Dead Redemption 2 το γυρισα πίσω μετα από 2 ώρες παιχνιδιού για να καταλάβετε. Παντως μετά απο πολύ καιρό βλέπω ενα παιχνίδι με φοβερά γραφικά, χωρίς καποιο bug (μέχρι στιγμής), με βάθος και ενδιαφέρον υπόθεση. Μέχρι και τα μπλα μπλα βλέπω omg. Περισσότερα οταν αρχίσει πιο πολύ δράση λολ
  23. Trooper

    Οι αγορές μας..!!

    Εχεις δεί πρόβλημα με το 850άρι ? Εγω δεν εχω δει καποιο θέμα πάντως. Και εγώ κοίταζα για 1200 αλλά τελικά δε χρειάστηκε. Ισως οταν βγεί μεγαλύτερη ποικιλία σε 1200αρια ΑΤΧ3 να το ξαναδω.
  24. Trooper

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Ναι και μένα δε μου άρεσε το ομοφυλοφιλικό πράγμα στην αρχή, αλλά το επεισόδιο ήταν καταπληκτικό και με συγκίνησε και νομίζω οτι ήταν ενα απο τα καλύτερα επεισόδια που έχω δει ποτέ σε σειρά. Φοβερές ερμηνείες, καταπληκτική ατμόσφαιρα και γενικά η σειρά είναι ενα επίπεδο πάνω απο οποιαδήποτε άλλη.
  25. Trooper

    Elden Ring [21 Ιανουαρίου 2022]

    Lostgamer - Elden Ring LOSTGAMER.IO Test your knowledge of Elden Ring with Lostgamer. Using your gaming geography skills, you must use your surroundings to guess where you are. Για να θυμηθούμε λιγο...:D
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.